DarkLegenD
Favori Üye
- Reaksiyon puanı
- 20,111
- Puanı
- 1,060
- Web Sitesi
- www.cizikdvdkasetleri.com
Pw@cookies sen PW ye mi yoksa Harmony ye mi tam Çiğdemlik dedin?
bademcik ve burun yamuklugu ama olmam heraldeNiye ameliyat olacan burun ve boğazdan?
Ha o zaman iyi .Pw
bademcik ve burun yamuklugu ama olmam heralde
Ama oyleYa bir yürü git şurdan.
Harmony tam bizlikHa o zaman iyi .
Harmony anlamıştım ilkinde.Ama oyle
Harmony tam bizlik
Sana harmony hediye edecegim ilk maasimlaHarmony anlamıştım ilkinde.
Burun ameliyatı ben de düşünüyorum gelecek yaz için. Bende de öne doğru eğiklik var ama biraz korkuyorum masada kalanlar falan oluyormuş. Birde dedikodu yapar bizim akrabağlar burnunu yaptırdı diye. @Çiğdem- @sokak sanatiPw
bademcik ve burun yamuklugu ama olmam heralde
Benim içte var lo nefes alamıyormusum Ameliyat olmam heralde 😱Burun ameliyatı ben de düşünüyorum gelecek yaz için. Bende de öne doğru eğiklik var ama biraz korkuyorum masada kalanlar falan oluyormuş. Birde dedikodu yapar bizim akrabağlar burnunu yaptırdı diye. @Çiğdem- @sokak sanati
Önemli bir konu ama nefes alamama.Benim içte var lo nefes alamıyormusum Ameliyat olmam heralde 😱
Benim içte var lo nefes alamıyormusum Ameliyat olmam heralde 😱
Bence alabiliyorum ama 😱Önemli bir konu ama nefes alamama.
Gerek yok lo nefes alabiliyorum 😱Neden nefes alamama sorunu kötüdür ablam ol bence
Burun ameliyatı ben de düşünüyorum gelecek yaz için. Bende de öne doğru eğiklik var ama biraz korkuyorum masada kalanlar falan oluyormuş. Birde dedikodu yapar bizim akrabağlar burnunu yaptırdı diye. @Çiğdem- @sokak sanati
Bence alabiliyorum ama 😱
Gerek yok lo nefes alabiliyorum 😱
Ol demedi olursan iyi olur dediBen burun ameliyatlarında masada kalanı duymadım hiç benim babam 4 kere oldu burun ameliyatı kronik astım olduğu için tekrarlıyor iyice araştırıp öyle ameliyat ol bence😉
Doktor ol demiş ama önemli olabilir ya
Ol demedi olursan iyi olur dedi
Ablam ama babanın ameliyatı benim istediğim gibi değildir herhalde. Ben ünlülerin yaptırdığı ameliyat gibi diyorum eğik olan kısmı düzeltmek için. Kırdırma deniyor sanırım.Ben burun ameliyatlarında masada kalanı duymadım hiç benim babam 4 kere oldu burun ameliyatı kronik astım olduğu için tekrarlıyor iyice araştırıp öyle ameliyat ol bence😉
Doktor ol demiş ama önemli olabilir ya
Ablam ama babanın ameliyatı benim istediğim gibi değildir herhalde. Ben ünlülerin yaptırdığı ameliyat gibi diyorum eğik olan kısmı düzeltmek için. Kırdırma deniyor sanırım.
Araştırıyorum ama işte arada haberlere çıkıyor ya. Daha gelecek yaza var zaten. .ssYok o anlamada demedim senin ne ameliyatı istediğini anladım ben masada kalanlar oluyormuş dedin ya onun için dedim babamın ki farklı tabii araştır sen
Araştırıyorum ama işte arada haberlere çıkıyor ya. Daha gelecek yaza var zaten. .ss
Sanirim olmadi en güzel yilim 2013'tü sana en sevdiginiz isim konusunda söyledigim kiz da vardi hayatimda o zamanlar @cookies