yaa neden ayrıldınız diye sorsamm olmaz en olmaz yerde soruyorum çünkü bu arada ben seni ne zaman görecem yusuff
Vadikizi herkesi gormek istiyor
Vadikizi herkesi gormek istiyor
Vuhu demek Ecemcimin üstünden nerdeyse 5 yıl gecmiş 😱
Yani kimleri meselahayır bee değer verdiklerimi görmek istiyorum benn
Ayrilik meselesi uzun hikaye abla anlasamadik diyelim kisacayaa neden ayrıldınız diye sorsamm olmaz en olmaz yerde soruyorum çünkü bu arada ben seni ne zaman görecem yusuff
Aynen manyak Ecem'in üzerinden baya zaman gectiVadikizi herkesi gormek istiyor
Vuhu demek Ecemcimin üstünden nerdeyse 5 yıl gecmiş 😱
valla mesele @destere yi merak ediyorum bir keremi ne resim göstersene dedim olmaz demişti @DarkLeqenD @eskici merak ediyorum tabiiYani kimleri mesela
Manyak ama güzelAyrilik meselesi uzun hikaye abla anlasamadik diyelim kisaca
Aynen manyak Ecem'in üzerinden baya zaman gecti
@Çiğdem- gormustu galibavalla mesele @destere yi merak ediyorum bir keremi ne resim göstersene dedim olmaz demişti @DarkLeqenD @eskici merak ediyorum tabii
Ben de gidiyorum kursunaEhliyet aldım.
aaa kardeşlikten def ederim vlla seni kız gibi estetik yaptırmak erkek adama yakışmaz ayollBurun ameliyatı ben de düşünüyorum gelecek yaz için. Bende de öne doğru eğiklik var ama biraz korkuyorum masada kalanlar falan oluyormuş. Birde dedikodu yapar bizim akrabağlar burnunu yaptırdı diye. @Çiğdem- @sokak sanati
Güzelligi dillere destan ama her sey güzellikle olmuyor malesef
aaa kardeşlikten def ederim vlla seni kız gibi estetik yaptırmak erkek adama yakışmaz ayoll
hahah ee burası karadeniz ayoll uzun saç olmucak saç byası olmucak küpe takı estetik olmucak @mrt-06 da artık yarı laz sayılır ben onu güzelce bir giydirir laz tarzına büründürürümValla Çiğdemcim rahatsız olunuyorsa istediğini yapabilir bence bu yüzdende kardeşlikten def edilirmi be
hahah ee burası karadeniz ayoll uzun saç olmucak saç byası olmucak küpe takı estetik olmucak @mrt-06 da artık yarı laz sayılır ben onu güzelce bir giydirir laz tarzına büründürürüm
E yani 2014te nolduValla Çiğdemcim rahatsız
Çiko @mrt-06 nında benim gibi nefes alma yeri azdır belki burnundahahah ee burası karadeniz ayoll uzun saç olmucak saç byası olmucak küpe takı estetik olmucak @mrt-06 da artık yarı laz sayılır ben onu güzelce bir giydirir laz tarzına büründürürüm
Olsun en azından biraz güzelliğin keyfini çıkarmışsınGüzelligi dillere destan ama her sey güzellikle olmuyor malesef
Vay neler oldu 2016 dan beri Var mı yenge2016'dan itibaren güzel şeyler olmaya başladı çok şükür ama 2014-2016 aralığı rezaletti.
2014'ün kendisi oldu.
olunuyorsa istediğini yapabilir bence bu yüzdende kardeşlikten def edilirmi be
aa vlla hep aynı cnm okul bitince ev kızı olduktan sonra monoton hayat başladı işte iş hayatınada atılmayıncaE yani 2014te noldu