- Reaksiyon puanı
- 19,178
- Puanı
- 1,060
Eminmisinyok genel olarak doğru değil
Olsun lo geç olsu güç olmasindurumu biraz kötüde perşembeden beri çağıyorum
Eminmisinyok genel olarak doğru değil
Olsun lo geç olsu güç olmasindurumu biraz kötüde perşembeden beri çağıyorum
pazar bayram @emree-29 dizisi ilgilenedim @DarkLeqenD @eskici bir 11 yoruma ulaşsa @emree-29 un dizisi @Çiğdem- dizi yapıcak erkendenEminmisin
Olsun lo geç olsu güç olmasin
Neden boyle ama ya 2014ten bu yana milyonlarca insan evlendi bir sürü sevgili degistirdiler islerinde yukseldiler depresyon sebebi resmen @DarkLeqenD @S.G.A.T. @xemrexxx @vadikızı @Dosi @Gülbe Şeker
Amin diyelim Abinin karisi var mi peki2014 beri hayatımda güzel birşey oldumu maalesef 2016 ın sonu ailemize iyi şeyler getirmedi abimin mesleğinden olması ile herşey değişti hayatımızda ona odaklıyız şimdi aylardır evde ona bir iş arıyoruz ne yapabiliriz nasıl bir iş yapar diye kafa patlatıyoruz şuan için tüm düşüncemiz ailecek eğer abim mesleğine dönerse işte benim en güzel günlerim o zaman başlıcak
Amin diyelim Abinin karisi var mi peki
Peki neden işinden olmustuVar tabii 10 yıldır evli iki çocuğu var 9 ve 7 yaşında bir kızımız bir oğlumuz var Alper🙂
Peki neden işinden olmustu
Mesleği neydi Resmen rezillik yahu.Feto bizide vurdu Alper ama hiç suçu yok yok yere mesleğini yapamıyor
Mesleği neydi Resmen rezillik yahu.
Simdi iş te vermezler o olay olduğu için insallah duzelir yaMatematik Öğretmeni Ankara gazi üni de okumuştu abim çok severek yapıyordu mesleğini ilk yılında lösemi ile mücadele ediyordu hatta
Simdi iş te vermezler o olay olduğu için insallah duzelir ya
Yurt dışına veya Kibrisa gitmeyi dusunur mu kendisiAynen vermiyorlar ne yapacağımzıı düşünüyoruz işte bakalım hayırlısı
Pro Wrestling. Bekle bakıyorum.Pw kim Internete harmony robotlari yazip baksana biz destereyle ondan alcaz
Hastaligim iyi ama bu aralar streslendigim için fibromiyaljim azdı.Ne fibromiyalji ne de fmf yoktu bende daha once.Ha bi de geçen doktora gittim 3 tane ameliyatim çıktı Allahtan o kadar onemli degiller
Emir kozcuoğlu hayaliydi
Yurt dışına veya Kibrisa gitmeyi dusunur mu kendisi
Pw kim Internete harmony robotlari yazip baksana biz destereyle ondan alcaz
Hastaligim iyi ama bu aralar streslendigim için fibromiyaljim azdı.Ne fibromiyalji ne de fmf yoktu bende daha once.Ha bi de geçen doktora gittim 3 tane ameliyatim çıktı Allahtan o kadar onemli degiller
Emir kozcuoğlu hayaliydi
Burda bulamazsaniz Kibrisa da bi bakin bence dilleri falan turkce yaniYok ya kız 9 yaşında burda okula gidiyor olmaz fatihte 1.sınıfa başlıcak burda iş bulmaya çalışıyoruz işte
Boğaz,burun ve diş ameliyatim çıktıNe ameliyatı bunlar ne için olacakmışsın
Burda bulamazsaniz Kibrisa da bi bakin bence dilleri falan turkce yani
Boğaz,burun ve diş ameliyatim çıktı
Niye ameliyat olacan burun ve boğazdan?Burda bulamazsaniz Kibrisa da bi bakin bence dilleri falan turkce yani
Boğaz,burun ve diş ameliyatim çıktı