hhaha aa vlla hergün dünün kopyası gibi cnm çok monoton hayatımız var gerçekten boşu boşuna ömür geçiriyıruz@Çiğdem- ciddili bi sey olmadi gibi Senle bu konuyu konusmustuk
Neden boyle ama ya 2014ten bu yana milyonlarca insan evlendi bir sürü sevgili degistirdiler islerinde yukseldiler depresyon sebebi resmen @DarkLeqenD @S.G.A.T. @xemrexxx @vadikızı @Dosi @Gülbe Şekerhhaha aa vlla hergün dünün kopyası gibi cnm çok monoton hayatımız var gerçekten boşu boşuna ömür geçiriyıruz
aaa duur bakalım daha senin etin ne butun neNeden boyle ama ya 2014ten bu yana milyonlarca insan evlendi bir sürü sevgili degistirdiler islerinde yukseldiler depresyon sebebi resmen @DarkLeqenD @S.G.A.T. @xemrexxx @vadikızı @Dosi @Gülbe Şeker
2014tej sonra bir suru hastalik cikti bende mesela 2014e geri donmeliyiz hem sen de evlenirsinaaa duur bakalım daha senin etin ne butun ne
vallahi bugün benim için kötü bir gün yolladığım bildirim gelmiyormu sana @cookiesNeden boyle ama ya 2014ten bu yana milyonlarca insan evlendi bir sürü sevgili degistirdiler islerinde yukseldiler depresyon sebebi resmen @DarkLeqenD @S.G.A.T. @xemrexxx @vadikızı @Dosi @Gülbe Şeker
aa hastalığın ne durumda bu arada2014tej sonra bir suru hastalik cikti bende mesela 2014e geri donmeliyiz hem sen de evlenirsin
İLK önce seni acaba senaryomda 100 yıl geriye yollasam diyorum @DarkLeqenDPW ile tanışmam ve bu foruma kayıt olmam dışında hiç güzel bir şey olmadı.
Kız kaybetmiş sen değil.İLK önce seni acaba senaryomda 100 yıl geriye yollasam diyorum @DarkLeqenD
2014 benim için kötüydü bir sürü dizi katlettik @DarkLeqenD çıkma teklifimi redetti bir kız
Başım ağrıyor, bir şey okuyacak halim yok.gelirmisin konuma artık
herkesin okudun dün ben perşembeden sesleniyorum seni ilhan kansu alsınBaşım ağrıyor, bir şey okuyacak halim yok.
Pw kim Internete harmony robotlari yazip baksana biz destereyle ondan alcazPW ile tanışmam ve bu foruma kayıt olmam dışında hiç güzel bir şey olmadı.
Hastaligim iyi ama bu aralar streslendigim için fibromiyaljim azdı.Ne fibromiyalji ne de fmf yoktu bende daha once.Ha bi de geçen doktora gittim 3 tane ameliyatim çıktı Allahtan o kadar onemli degilleraa hastalığın ne durumda bu arada
Emir kozcuoğlu hayaliydiEmir Kozcuoğlu oldu.
Pw kim Internete harmony robotlari yazip baksana biz destereyle ondan alcaz
Hastaligim iyi ama bu aralar streslendigim için fibromiyaljim azdı.Ne fibromiyalji ne de fmf yoktu bende daha once.Ha bi de geçen doktora gittim 3 tane ameliyatim çıktı Allahtan o kadar onemli degiller
Emir kozcuoğlu hayaliydi
Sen bi ara forumu terk etmistin noldu o işHayal maya oldu sonuçta.
@DarkLeqenD in dedigi gibi kız kaybetmişİLK önce seni acaba senaryomda 100 yıl geriye yollasam diyorum @DarkLeqenD
2014 benim için kötüydü bir sürü dizi katlettik @DarkLeqenD çıkma teklifimi redetti bir kız
Kimden dolayi ayrilmistin 😱@Çiğdem- yalvardı dön takma siye döndüm.