tanıtımlar fragmanlar tek başlık altında olsun yine senaryolar için ayrı başlıklara razıyızAslında @mrt-06 her kanal için ayrı bir bölüm açacak biz de konuları oradan açacağız. Ama o gelene kadar böyle.![]()
tanıtımlar fragmanlar tek başlık altında olsun yine senaryolar için ayrı başlıklara razıyızAslında @mrt-06 her kanal için ayrı bir bölüm açacak biz de konuları oradan açacağız. Ama o gelene kadar böyle.![]()
bu kadar orjinallik akla zarareTV'nin ilk orijinal dizisi başlıyor. 5 bölümlük mini dizi 'ÇİLEK DÖKÜMÜ' @cookies'in kaleme aldığı eğlenceli senaryosuyla Pazar 20.00'de başlıyor.
@batuhankaralar @Bully @denizz19 @eskici @MayısKralı @mesmeso61 @mrt-06 @S.G.A.T. @sokak sanati @vadikızı @Çiğdem- @destere @Dosi @FaJi @MasacRE- @Sherlock @xemrexxx @Yiğitt @Harunnn60 @BesaleT @cookies @turkuazz @tolgab @GunesinOglu @DarkLeqenD
böyle daha güzel olmuş ya tanıtımları aynı sayfada derli toplu şekilde görmek harikaher tanıtım için 10 başlık açılması önlenmiş
![]()
Şimdi bizim yarışmanın başkanı @destere maaşını kanal patronumuz @Aserat dan alacaksın artık ayoll benimv erdiğim 2 katı al .eTV'nin ilk orijinal dizisi başlıyor. 5 bölümlük mini dizi 'ÇİLEK DÖKÜMÜ' @cookies'in kaleme aldığı eğlenceli senaryosuyla Pazar 20.00'de başlıyor.
@batuhankaralar @Bully @denizz19 @eskici @MayısKralı @mesmeso61 @mrt-06 @S.G.A.T. @sokak sanati @vadikızı @Çiğdem- @destere @Dosi @FaJi @MasacRE- @Sherlock @xemrexxx @Yiğitt @Harunnn60 @BesaleT @cookies @turkuazz @tolgab @GunesinOglu @DarkLeqenD
@pompy gibi her bölüm bizi patlatmayacaksan takip ederiz tabikiBasrollerde sen de varsın @Çiğdem- le eğlenceli sahnelerin olur![]()
senin kanal hangisiydi gidip orda soyunayım reytingimiz artsın
Patlatmak mı@pompy gibi her bölüm bizi patlatmayacaksan takip ederiz tabiki![]()
gönül eğlendirme değilde ciddi olsalar daha iyi olurhangisi fakir?![]()
Yoo ben buralardayım. Oylarını gönderirsen çekilirim ama.zaten @Aserat kırk yılda bir uğrar anca biz buranın altını üstüne getirelim farkına bile varmaz![]()
@gözlemci nin senaryosu güzeldi bizi hogathayla ikide bir bir sandığa kilitliyordu sandıkta çok dardı her fantaziye uygundu yani öyle bişey olsa iyi olurPatlatmak mıOndan daha iyi planlarım var kardeş
![]()
Hangi zengin neden fakir bi kizla ciddi olsungönül eğlendirme değilde ciddi olsalar daha iyi olur
oda yazamaz yazın sıkıntı bende ben yine iki dizideyim sırdan sonra atı bağlıyım dedim sağlam eve@gözlemci nin senaryosu güzeldi bizi hogathayla ikide bir bir sandığa kilitliyordu sandıkta çok dardı her fantaziye uygundu yani öyle bişey olsa iyi olur![]()
beni 4 yıl önceki dizinin durumu korkuttu başıma bela almıştım finali bile ramazanın saat 14 ünde forumdakilerin orucu bozulmuştur her haldeTam olarak o tarz bir sey planlıyorum ama ikiniz değilde yaniniza bide @xemrexxx gelebilir![]()
4 yil gecti mi uzerinden oha 😱 @Çiğdem- o zamanlar 27 yasindaydinbeni 4 yıl önceki dizinin durumu korkuttu başıma bela almıştım finali bile ramazanın saat 14 ünde forumdakilerin orucu bozulmuştur her halde
Siz iki birader olarak her yere beraber gidersiniz ama