eTV Kanal Kimliği ve Projeler Tanıtımı (eTV)

bence buna atacan izin vermez biraz için polis koy Allah aşkına hatta bir espri yapırım Su sır dizisinin hatrına yap
Dizi oyle sey dizisi degil :) Kızımız var @Çiğdem- kendini çulsuzluktan kurtarmaya calisiyor ve bunun icin @denizz19 la evlenmeye calisiyor :) @denizz19 da gonul eglendiriyor akli falan hep onla ayni zenginlikte olan @Dosi de :) bi de @xemrexxx ve @destere var bunlar da Çiğdemle sürpriz bi sekilde tanisiyorlar :)

Dizi oyle sey dizisi degil :) Kızımız var @Çiğdem- kendini çulsuzluktan kurtarmaya calisiyor ve bunun icin @denizz19 la evlenmeye calisiyor :) @denizz19 da gonul eglendiriyor akli falan hep onla ayni zenginlikte olan @Dosi de :) bi de @xemrexxx ve @destere var bunlar da Çiğdemle sürpriz bi sekilde tanisiyorlar :)
gönül eğlendirme sakat iş söylüyim bence peşinde polis olsun birisinin @cookies yüzde yüz öyle atacan izin vermez bu ada bu konuyada denizin peşinde polis nede olsa zengin @cookies ben budefa atı sağlam eve bağlamaya çalışıyorum @cookies

eTV'nin ilk orijinal dizisi başlıyor. 5 bölümlük mini dizi 'ÇİLEK DÖKÜMÜ' @cookies'in kaleme aldığı eğlenceli senaryosuyla Pazar 20.00'de başlıyor. :D

böyle daha güzel olmuş ya tanıtımları aynı sayfada derli toplu şekilde görmek harika:) her tanıtım için 10 başlık açılması önlenmiş :)