Damien Duff
Süper Favori Üye
bence buna atacan izin vermez biraz için polis koy Allah aşkına hatta bir espri yapırım Su sır dizisinin hatrına yapBu yaz bende dizi yapıyorum ismi : Varotikliğin Zirvesinde : Bir Çiğdem K Projesi
bence buna atacan izin vermez biraz için polis koy Allah aşkına hatta bir espri yapırım Su sır dizisinin hatrına yapBu yaz bende dizi yapıyorum ismi : Varotikliğin Zirvesinde : Bir Çiğdem K Projesi
@pompy e ver dizi lazımmısBu yaz bende dizi yapıyorum ismi : Varotikliğin Zirvesinde : Bir Çiğdem K Projesi
Dizi oyle sey dizisi degil Kızımız var @Çiğdem- kendini çulsuzluktan kurtarmaya calisiyor ve bunun icin @denizz19 la evlenmeye calisiyor @denizz19 da gonul eglendiriyor akli falan hep onla ayni zenginlikte olan @Dosi de bi de @xemrexxx ve @destere var bunlar da Çiğdemle sürpriz bi sekilde tanisiyorlarbence buna atacan izin vermez biraz için polis koy Allah aşkına hatta bir espri yapırım Su sır dizisinin hatrına yap
aa yok o bitti gibi bunlar dursun şimdirikO zaman projeler arasına Müziğin Yolculuğu'nu da ekleyeyim mi?
gönül eğlendirme sakat iş söylüyim bence peşinde polis olsun birisinin @cookies yüzde yüz öyle atacan izin vermez bu ada bu konuyada denizin peşinde polis nede olsa zengin @cookies ben budefa atı sağlam eve bağlamaya çalışıyorum @cookiesDizi oyle sey dizisi degil Kızımız var @Çiğdem- kendini çulsuzluktan kurtarmaya calisiyor ve bunun icin @denizz19 la evlenmeye calisiyor @denizz19 da gonul eglendiriyor akli falan hep onla ayni zenginlikte olan @Dosi de bi de @xemrexxx ve @destere var bunlar da Çiğdemle sürpriz bi sekilde tanisiyorlar
benim için üç polis güzel çirkin dizisindeki gibi@Çiğdem- @MayısKralı veya @Aserat sterse onlara verirdim diziyi ama istemez gibi en iyisi devlet kanalında yayinlamak ben @kvp-medya yi ozledim ya ilk dizilerimi onun kanalinda yayinliyodum
Aslında senaryonun bir kısmını bana gönderirsen değerlendirebilirim.@Çiğdem- @MayısKralı veya @Aserat sterse onlara verirdim diziyi ama istemez gibi en iyisi devlet kanalında yayinlamak ben @kvp-medya yi ozledim ya ilk dizilerimi onun kanalinda yayinliyodum
Polis yok benim hikayemdebenim için üç polis güzel çirkin dizisindeki gibi
Yuhhhhhh. Etikette yokum.
pompy e dizi lazım oraya yaz ozaman sen cookiesbenim için üç polis güzel çirkin dizisindeki gibi
Unutmuşum özür dilerim.Yuhhhhhh. Etikette yokum.
Kanalını TVden sildim, gud nayt.Unutmuşum özür dilerim.
böyle daha güzel olmuş ya tanıtımları aynı sayfada derli toplu şekilde görmek harika her tanıtım için 10 başlık açılması önlenmişeTV'nin ilk orijinal dizisi başlıyor. 5 bölümlük mini dizi 'ÇİLEK DÖKÜMÜ' @cookies'in kaleme aldığı eğlenceli senaryosuyla Pazar 20.00'de başlıyor.
@batuhankaralar @Bully @denizz19 @eskici @MayısKralı @mesmeso61 @mrt-06 @S.G.A.T. @sokak sanati @vadikızı @Çiğdem- @destere @Dosi @FaJi @MasacRE- @Sherlock @xemrexxx @Yiğitt @Harunnn60 @BesaleT @cookies @turkuazz @tolgab @GunesinOglu @DarkLeqenD
@batuhankaralar @Bully @denizz19 @eskici @MayısKralı @mesmeso61 @mrt-06 @S.G.A.T. @sokak sanati @vadikızı @Çiğdem- @destere @Dosi @FaJi @MasacRE- @Sherlock @xemrexxx @Yiğitt @Harunnn60 @BesaleT @cookies @turkuazz @tolgab @GunesinOglu
Aslında @mrt-06 her kanal için ayrı bir bölüm açacak biz de konuları oradan açacağız. Ama o gelene kadar böyle.böyle daha güzel olmuş ya tanıtımları aynı sayfada derli toplu şekilde görmek harika her tanıtım için 10 başlık açılması önlenmiş
Basrollerde sen de varsın @Çiğdem- le eğlenceli sahnelerin olurböyle daha güzel olmuş ya tanıtımları aynı sayfada derli toplu şekilde görmek harika her tanıtım için 10 başlık açılması önlenmiş