Damien Duff
Süper Favori Üye
Sır dizisinin üstünden 4 yıl geçti4 yil gecti mi uzerinden oha 😱 @Çiğdem- o zamanlar 27 yasindaydin
Siz iki birader olarak her yere beraber gidersiniz ama![]()
Sır dizisinin üstünden 4 yıl geçti4 yil gecti mi uzerinden oha 😱 @Çiğdem- o zamanlar 27 yasindaydin
Siz iki birader olarak her yere beraber gidersiniz ama![]()
Aslında şu sır dizisini polisiye yapabilirsin yeni adla polisiyeye çevirebilirsin Ahlak şube amiri Giresun
Bir dizi düşün herkesin yakışıklı ve giderinin olduğuSerhan.bu başroldeki zengin erkeğin onun kadar yakışıklı olmayan ama aynı kafa arkadaşı var ya o benim![]()
2014 DE KADIN ELİ DĞEİNCE YAZMISTIM BENDE @pompy kanalında onunda üstünden 3.5 yıl geçmiş ömrümüzü tüketiyoruz buradasandık dışında kalsın tosbağa biz @Çiğdem- le anca sandığa sığabiliyoruz![]()
dur lo senin zoraki evliliginde 2014 tü galiba 😱 3.5 yıl ne demek2014 DE KADIN ELİ DĞEİNCE YAZMISTIM BENDE @pompy kanalında onunda üstünden 3.5 yıl geçmiş ömrümüzü tüketiyoruz burada@Aserat
Hhaha onalrda 2014 dü cnm evetdur lan Senin zoraki evliliginde 2014 tü galiba 😱 3.5 yıl ne demek![]()
2014 ten sonra pek bisi yasamamisimHhaha onalrda 2014 dü cnm evet![]()
Sırı sen kaldırmıştın yayından demi ozaman 4 yıl önce bundan @S.G.A.T. pazartesi günü bozuldu salıya kaldı Salı Arifedi hatta Taksim tv zamanındaSerhan.bu başroldeki zengin erkeğin onun kadar yakışıklı olmayan ama aynı kafa arkadaşı var ya o benim![]()
2014 DE diziler ön plandaydı forumda ama 2015 de ms ile birlikte yıldızlar yarısıyor falan yarışma odaklı olduk2014 ten sonra pek bisi yasamamisim![]()
Biliyorum lo Senin hikayeni Msden kacirmak için sezon finali yapmistim oyle kaldi2014 DE diziler ön plandaydı forumda ama 2015 de ms ile birlikte yıldızlar yarısıyor falan yarışma odaklı olduk![]()
kvp-medya vardı samanyolu dizileri yazıyordu dönse keşkeBiliyorum lo Senin hikayeni Msden kacirmak için sezon finali yapmistim oyle kaldi![]()
Ne cocuktu be severdik kendisinikvp-medya vardı samanyolu dizileri yazıyordu dönse keşke![]()
İlgiylede okunuyordu senaryoları sanırım 3.5 yıldır oda yok 2014 de vardıNe cocuktu be severdik kendisini
Gonlum hep onu ariyor nerede o
Uğursuz yıl 2014İlgiylede okunuyordu senaryoları sanırım 3.5 yıldır oda yok 2014 de vardı![]()
bu forumun en sevdiğim yılıydı cnm herkesinde aktifliğinin zirve yılıydı yarışmalarda yoktu ayoll ama herkes rekor mesajlar yazıyordu senin mesajların sayılmıyordu hattaUğursuz yıl 2014Benim en sevdigim filmler falanda 2014 te çıkmış
![]()
2014ten sonra resmen hayat durmus.Farkindaysan teknoloji de pek ilerleyemedibu forumun en sevdiğim yılıydı cnm herkesinde aktifliğinin zirve yılıydı yarışmalarda yoktu ayoll ama herkes rekor mesajlar yazıyordu senin mesajların sayılmıyordu hatta![]()