eTV Kanal Kimliği ve Projeler Tanıtımı (eTV)

Neden etv? İsimin baş harfi mi:A

Hayırlı olsun bakalım, size bol kazançlar, bol reytingler dilerim. :A @Aserat

eTV MusicSurvivor ve Benim Albümüm'ü kaparak rakiplerinden bayağı önde başlamış oldu yarışa, bakalım diğer kanallar ne yapacaklar :A
Vlla bana ilk söyleyen @Aserat oldu ortaklıkta teklif etti %10 tamam dedim :F

forumun en efsane programını aldı hem 7.sezonumuz çok iyi oalcak manyak @sokak sanati falanda sahaya iniyor :F hem 2.all star veda senonumuz zaten ortalığı yakıp kavurucak bomba son 2 sezonu kaptı vlla :A :A :A @mrt-06 @Harunnn60 @MayısKralı

fantastik dizi sözüde @pompy e verdim :F

Son düzenleme:
Teşekkürler. Göreceğiz bakalım ne kadar hayırlı olup olmayacağını. :A

MS ve DS karşısında şansınız yok. :A
Benimkinide baslatirsam koyacak zaman olmayacak kanalinda :A
videolu filmi yapinca haber veririm sana onun yayin vakitleri problem olusturmaz. Türkiye'den dönünce ona baslayacam. Baya uzun sürüyor sinemami çekip düzenlemek :A

Vlla bana ilk söyleyen @Aserat oldu ortaklıkta teklif etti %10 tamam dedim :F

forumun en efsane programını aldı hem 7.sezonumuz çok iyi oalcak manyak @sokak sanati falanda sahaya iniyor :F hem 2çall star veda senonumuz zaten ortalığı yakıp kavurucak bomba son 2 sezonu kaptı vlla :A :A :A @mrt-06 @Harunnn60 @MayısKralı

fantastik dizi sözüde @pompy e verdim :F
@Aserat işini bilir, önce davranıp kapmış bomba projeleri :A

Fantastik dizi de mi yapacan :F @pompy de onu iyi kapmış, etki yaratacaktır o da bayağı :A pompy ilk kez rekor reytingler görebilir :A

4
@Aserat demek kanalin açılışını benle yapiyorsun :A Allah sonumuzu hayır etsin :F
4 yıl önce yapmıştım

Açılışı @cookies
Fantastik dizi de mi yapacan :F @pompy de onu iyi kapmış, etki yaratacaktır o da bayağı :A pompy ilk kez rekor reytingler görebilir :A
Biliyorsun diğerlerinin senaryoma bakmamalarinin sebebi tehdit gördükleri için boykot düzenlediler

Son düzenleme:

ilk dizim kadın elin değince @pompy kanalındaydı ilgiyle takip etmiştiniz forumda diziler kolay okunmuyordu malum :F

@mrt-06 ve @MayısKralı da birer farklı proje düşünürsem haber ederim dedim bu kanal işleri en çok benim kasama yarayacak sanırım :Z:Z:Z

Forum İstatistikleri

Konular
173,116
Üyeler
8,483
Son Üye
justking