Ne o eksik şey?Bir kanalın olmazsa olmazın olan şey burada eksik @Aserat
Evet. Kanal A veya ATV olamayacağı için böyle yaptım.Neden etv? İsimin baş harfi mi![]()
Hayır neden kanalın ismi harf temalı demek istemiştimNe o eksik şey?
Evet. Kanal A veya ATV olamayacağı için böyle yaptım.![]()
Talk-showNe o eksik şey?
Evet. Kanal A veya ATV olamayacağı için böyle yaptım.![]()
Bilmem öyle yapmak istedim.Hayır neden kanalın ismi harf temalı demek istemiştim![]()
Evet reytinglere damga vuracağız inşallah.Hayirli olsun saglam projeleri kapmissin @Aserat![]()
Benim bir sohbet programım vardı önceden onu diriltebilirim belki.Talk-show![]()
Hayirli olsun saglam projeleri kapmissin @Aserat![]()
Teşekkürler. Göreceğiz bakalım ne kadar hayırlı olup olmayacağını.
MS ve DS karşısında şansınız yok.Yıldızlar Yarışıyor reytinglerde zirveyi kapacak Aslı Enver'de olacak o kadroda![]()
İstersen yardımcı olabilirim 😉Bilmem öyle yapmak istedim.
Evet reytinglere damga vuracağız inşallah.
Benim bir sohbet programım vardı önceden onu diriltebilirim belki.![]()
Hayırlı olsun bakalım, size bol kazançlar, bol reytingler dilerim.Yarışmalarımın haklarını yüklü bir miktara sattım buraya çocuklar
![]()
![]()
@Bully @sokak sanati @Harunnn60 @destere @mrt-06 @xemrexxx
Vlla bana ilk söyleyen @Aserat oldu ortaklıkta teklif etti %10 tamam dedimHayırlı olsun bakalım, size bol kazançlar, bol reytingler dilerim.@Aserat
eTV MusicSurvivor ve Benim Albümüm'ü kaparak rakiplerinden bayağı önde başlamış oldu yarışa, bakalım diğer kanallar ne yapacaklar![]()
Benimkinide baslatirsam koyacak zaman olmayacak kanalindaTeşekkürler. Göreceğiz bakalım ne kadar hayırlı olup olmayacağını.
MS ve DS karşısında şansınız yok.![]()
@Aserat işini bilir, önce davranıp kapmış bomba projeleriVlla bana ilk söyleyen @Aserat oldu ortaklıkta teklif etti %10 tamam dedim
forumun en efsane programını aldı hem 7.sezonumuz çok iyi oalcak manyak @sokak sanati falanda sahaya iniyorhem 2çall star veda senonumuz zaten ortalığı yakıp kavurucak bomba son 2 sezonu kaptı vlla
![]()
![]()
@mrt-06 @Harunnn60 @MayısKralı
fantastik dizi sözüde @pompy e verdim![]()
4 yıl önce yapmıştım
Biliyorsun diğerlerinin senaryoma bakmamalarinin sebebi tehdit gördükleri için boykot düzenlediler
ilk dizim kadın elin değince @pompy kanalındaydı ilgiyle takip etmiştiniz forumda diziler kolay okunmuyordu malum
Bence iyi olur doğruya ramazan bitenle kadar yapamazsın @Çiğdem-ilk dizim kadın elin değince @pompy kanalındaydı ilgiyle takip etmiştiniz forumda diziler kolay okunmuyordu malum
@mrt-06 ve @MayısKralı da birer farklı proje düşünürsem haber ederim dedim bu kanal işleri en çok benim kasama yarayacak sanırım![]()