Damien Duff
Süper Favori Üye
bence buna atacan izin vermez biraz için polis koy Allah aşkına hatta bir espri yapırım Su sır dizisinin hatrına yapBu yaz bende dizi yapıyorum ismi : Varotikliğin Zirvesinde : Bir Çiğdem K Projesi![]()
bence buna atacan izin vermez biraz için polis koy Allah aşkına hatta bir espri yapırım Su sır dizisinin hatrına yapBu yaz bende dizi yapıyorum ismi : Varotikliğin Zirvesinde : Bir Çiğdem K Projesi![]()
@pompy e ver dizi lazımmısBu yaz bende dizi yapıyorum ismi : Varotikliğin Zirvesinde : Bir Çiğdem K Projesi![]()
Dizi oyle sey dizisi degilbence buna atacan izin vermez biraz için polis koy Allah aşkına hatta bir espri yapırım Su sır dizisinin hatrına yap
aa yok o bitti gibi bunlar dursun şimdirikO zaman projeler arasına Müziğin Yolculuğu'nu da ekleyeyim mi?![]()
gönül eğlendirme sakat iş söylüyim bence peşinde polis olsun birisinin @cookies yüzde yüz öyle atacan izin vermez bu ada bu konuyada denizin peşinde polis nede olsa zengin @cookies ben budefa atı sağlam eve bağlamaya çalışıyorum @cookiesDizi oyle sey dizisi degilKızımız var @Çiğdem- kendini çulsuzluktan kurtarmaya calisiyor ve bunun icin @denizz19 la evlenmeye calisiyor
@denizz19 da gonul eglendiriyor akli falan hep onla ayni zenginlikte olan @Dosi de
bi de @xemrexxx ve @destere var bunlar da Çiğdemle sürpriz bi sekilde tanisiyorlar
![]()
benim için üç polis güzel çirkin dizisindeki gibi@Çiğdem- @MayısKralı veya @Aserat sterse onlara verirdim diziyi ama istemez gibi en iyisi devlet kanalında yayinlamakben @kvp-medya yi ozledim ya ilk dizilerimi onun kanalinda yayinliyodum
![]()
Aslında senaryonun bir kısmını bana gönderirsen değerlendirebilirim.@Çiğdem- @MayısKralı veya @Aserat sterse onlara verirdim diziyi ama istemez gibi en iyisi devlet kanalında yayinlamakben @kvp-medya yi ozledim ya ilk dizilerimi onun kanalinda yayinliyodum
![]()
Polis yok benim hikayemdebenim için üç polis güzel çirkin dizisindeki gibi
Yuhhhhhh. Etikette yokum.
pompy e dizi lazım oraya yaz ozaman sen cookiesbenim için üç polis güzel çirkin dizisindeki gibi
Unutmuşum özür dilerim.Yuhhhhhh. Etikette yokum.
Kanalını TVden sildim, gud nayt.Unutmuşum özür dilerim.![]()
böyle daha güzel olmuş ya tanıtımları aynı sayfada derli toplu şekilde görmek harikaeTV'nin ilk orijinal dizisi başlıyor. 5 bölümlük mini dizi 'ÇİLEK DÖKÜMÜ' @cookies'in kaleme aldığı eğlenceli senaryosuyla Pazar 20.00'de başlıyor.
@batuhankaralar @Bully @denizz19 @eskici @MayısKralı @mesmeso61 @mrt-06 @S.G.A.T. @sokak sanati @vadikızı @Çiğdem- @destere @Dosi @FaJi @MasacRE- @Sherlock @xemrexxx @Yiğitt @Harunnn60 @BesaleT @cookies @turkuazz @tolgab @GunesinOglu @DarkLeqenD
@batuhankaralar @Bully @denizz19 @eskici @MayısKralı @mesmeso61 @mrt-06 @S.G.A.T. @sokak sanati @vadikızı @Çiğdem- @destere @Dosi @FaJi @MasacRE- @Sherlock @xemrexxx @Yiğitt @Harunnn60 @BesaleT @cookies @turkuazz @tolgab @GunesinOglu
Aslında @mrt-06 her kanal için ayrı bir bölüm açacak biz de konuları oradan açacağız. Ama o gelene kadar böyle.böyle daha güzel olmuş ya tanıtımları aynı sayfada derli toplu şekilde görmek harikaher tanıtım için 10 başlık açılması önlenmiş
![]()
Basrollerde sen de varsın @Çiğdem- le eğlenceli sahnelerin olurböyle daha güzel olmuş ya tanıtımları aynı sayfada derli toplu şekilde görmek harikaher tanıtım için 10 başlık açılması önlenmiş
![]()