Bak senin istedigin sarkilara oy veriyorum sende yap artik bize bir güzellikdur gecenin derin sessizliği eşliğinde sindire sindire izleyeceğim sahneleribir genel duruma bakalım ona göre bişeyler çıkar artık
![]()
Bak senin istedigin sarkilara oy veriyorum sende yap artik bize bir güzellikdur gecenin derin sessizliği eşliğinde sindire sindire izleyeceğim sahneleribir genel duruma bakalım ona göre bişeyler çıkar artık
![]()
öyle deme şimdi @Harunnn60 u kıllandırmayalımBak senin istedigin sarkilara oy veriyorum sende yap artik bize bir güzellik![]()
eskicinin seni övmesini kıskanmam merak etmeöyle deme şimdi @Harunnn60 u kıllandırmayalımbenim istediğim değilde senin izleyip dinleyip beğendiğin şarkılara oy vermişsindir kesin
![]()
Tabii ki de öyle canim seninle zevklerimiz uyusuyor o yüzden ayni sarkilara oy veriyoruzöyle deme şimdi @Harunnn60 u kıllandırmayalımbenim istediğim değilde senin izleyip dinleyip beğendiğin şarkılara oy vermişsindir kesin
![]()
şarkı sunucusunda jeton geç düşüyor olayı nereye getirmişeskicinin seni övmesini kıskanmam merak etme![]()
![]()
Fark açılmış zaten sus.şarkı sunucusunda jeton geç düşüyor olayı nereye getirmişzaten jeton düşene kadar gagayla zayn yumurtası elenmiş olacak
![]()
şimdi mağdura yatıp oy toplama çalışmaları yapma hemen nerde fark açılmışFark açılmış zaten sus.![]()
şunu koysam +3 oy daha kaparım sanırım?şimdi mağdura yatıp oy toplama çalışmaları yapma hemen nerde fark açılmışburun buruna yarışıyorlar bir kaç kaliteden anlayan muhteşem arkadaşımızın daha desteği lazım
![]()
pisinin gözyaşları eğer zaynla gaga için akıyorsa, bu pisiyi satanistlere satmak lazımşunu koysam +3 oy daha kaparım sanırım?
![]()
![]()
![]()
Şimdi mobilim eve gelince oy vermeyenlerin kulağını çekerim. Ama admin olarak bu etiket sorununa çözüm bulman lazım.@Aserat hiç sesin soluğun çıkmıyor, oylama ne alemde![]()
Beni aşan bir konu, Ozan'ı sıkıştırmak lazım, o da kendini soyutladı iyice uğraşacağını sanmıyorumŞimdi mobilim eve gelince oy vermeyenlerin kulağını çekerim. Ama admin olarak bu etiket sorununa çözüm bulman lazım.![]()
Zirvede yer alan diziyi çok rahat görebiliyorumSON DURUM
1. XXX - 28
2. XXX - 27
...
10. XXX - 11
Oy Göndermeyenler: @batuhankaralar @denizz19 @eskici @MayısKralı @mesmeso61 @mrt-06 @sokak sanati @vadikızı @destere @Dosi @FaJi @MasacRE- @xemrexxx @Yiğitt
Oy göndermeyenler yavaştan işe koyulsun, dengeleri değiştirmek sizin elinizde.![]()
Oy gönder oy.Zirvede yer alan diziyi çok rahat görebiliyorum![]()
Oyları nereden atcaz?SON DURUM
1. XXX - 28
2. XXX - 27
...
10. XXX - 11
Oy Göndermeyenler: @batuhankaralar @denizz19 @eskici @MayısKralı @mesmeso61 @mrt-06 @sokak sanati @vadikızı @destere @Dosi @FaJi @MasacRE- @xemrexxx @Yiğitt
Oy göndermeyenler yavaştan işe koyulsun, dengeleri değiştirmek sizin elinizde.![]()
Koskoca 1 buçuk günde 4 oy mu toplayabildinSON DURUM
1. XXX - 28
2. XXX - 27
...
10. XXX - 11