hahah aa ben @destere yi senin başına atmak için size bırakdım odamı ayoll anlasanaAman ablam abarttın sanki yerde ben yatarım. Sen kendi rahatını bozma.
.A
neyse sahur yapmaya kaçıyorum görüşürüz çocuklar
hahah aa ben @destere yi senin başına atmak için size bırakdım odamı ayoll anlasanaAman ablam abarttın sanki yerde ben yatarım. Sen kendi rahatını bozma.
Sen buna kavga mı diyorsun? Kız kavgalarını izlemek en sevdiğim aktivitelerdendir tamamda, burada karşılıklı bir şey olmamış ki.174 bölüm boyunca seyirciyi mest eden efsane diziye efsane başlayalım dedik.
Hayriye Annem Necla'yı eline bir alıyor. Evire çevire dövüyor. @Çiğdem- 'i böyle döverken hayal edebilirsiniz kendinizi. Necla bi posta daha dayak yiyecek. Takipte kalın. @Doğu @destere @MasacRE- @xemrexxx @mrt-06 @Dosi @EFE UYSAL @Harunnn60 @vadikızı @denizz19 @eskici @Billy Kane @Bully @mesmeso61 @batuhankaralar @S.G.A.T. @FaJi @Aserat @Yiğitt
İlgili ilgisiz kadın kavgasından hoşlanan herkes izlemeli bu sahneyi. @DarkLeqenD
6.30 - 8.40 arası recap.
Evet teknik olarak jürilik bu anlama geliyor.
Sen buna kavga mı diyorsun? Kız kavgalarını izlemek en sevdiğim aktivitelerdendir tamamda, burada karşılıklı bir şey olmamış ki.
Neden cumartesiOYLAMA BAŞLADI! | Son Oy Gönderme Tarihi: Cumartesi 20.00
@batuhankaralar @Bully @denizz19 @eskici @MayısKralı @mesmeso61 @mrt-06 @S.G.A.T. @sokak sanati @vadikızı @Çiğdem- @destere @Dosi @FaJi @MasacRE- @Sherlock @xemrexxx @Yiğitt
ilk hafta diye sanırım 1 tık düşük başlamış herkes puanlarımı vericem 1 süpriz kişiye tam puan gidicek görünüyorOYLAMA BAŞLADI! | Son Oy Gönderme Tarihi: Cumartesi 20.00
@batuhankaralar @Bully @denizz19 @eskici @MayısKralı @mesmeso61 @mrt-06 @S.G.A.T. @sokak sanati @vadikızı @Çiğdem- @destere @Dosi @FaJi @MasacRE- @Sherlock @xemrexxx @Yiğitt
Benim dimi o sürpriz kisiilk hafta diye sanırım 1 tık düşük başlamış herkes puanlarımı vericem 1 süpriz kişiye tam puan gidicek görünüyor
hahah aa vlla olabilir vllaBenim dimi o sürpriz kisi
Bu duygusal sahneye kötü verirsen ayip olur zaten hem sahne de fazla kadin da yok tam sana görehahah aa vlla olabilir vlla
Bu duygusal sahneye kötü verirsen ayip olur zaten hem sahne de fazla kadin da yok tam sana görehahah aa vlla olabilir vlla
Bu duygusal sahneye kötü verirsen ayip olur zaten hem sahnede fazla kadin da yok tam sana görehahah aa vlla olabilir vlla
sahnen süper ayollBu duygusal sahneye kötü verirsen ayip olur zaten hem sahne de fazla kadin da yok tam sana göre
Bu duygusal sahneye kötü verirsen ayip olur zaten hem sahne de fazla kadin da yok tam sana göre
Bu duygusal sahneye kötü verirsen ayip olur zaten hem sahnede fazla kadin da yok tam sana göre
Beni kandirmaya calisiyorsun su anda anlamadim sanmasahnen süper ayoll
ilk hafta elenirsen ne biçim güleceğim ama forum kahkaha seslerimle yankılanacakNeden cumartesi
@Çiğdem- hogathasına güvenme şirret kızın daha içinde güzel kız bulunan dizilere faydası dokunmamıştırBeni kandirmaya calisiyorsun su anda anlamadim sanma
Hhaha ohaa bu ramazan akşamları hep aynı anda geliyoruz foruma akşamları bukadar tesadüf olur 😱😱😱 @xemrexxx @Harunnn60 @mrt-06 @Bullyilk hafta elenirsen ne biçim güleceğim ama forum kahkaha seslerimle yankılanacak
@Çiğdem- hogathasına güvenme şirret kızın daha içinde güzel kız bulunan dizilere faydası dokunmamıştır
mübarek günlerde denk gelişimize bakılırsa izdivacımız ufukta gözüküyor demektirHhaha ohaa bu ramazan akşamları hep aynı anda geliyoruz foruma akşamları bukadar tesadüf olur 😱😱😱 @xemrexxx @Harunnn60 @mrt-06 @Bully
hhaha aa görende birlikte iftar yapıyoruz sanacakmübarek günlerde denk gelişimize bakılırsa izdivacımız ufukta gözüküyor demektir
bizim iftarımız sahurumuz akşamımız sabahımız birlikte geçiyor zaten öyle sanmaları normalhhaha aa görende birlikte iftar yapıyoruz sanacak
İyi bir puan ver de elenmeyeyimilk hafta elenirsen ne biçim güleceğim ama forum kahkaha seslerimle yankılanacak
@Çiğdem- hogathasına güvenme şirret kızın daha içinde güzel kız bulunan dizilere faydası dokunmamıştır
dur gecenin derin sessizliği eşliğinde sindire sindire izleyeceğim sahneleri bir genel duruma bakalım ona göre bişeyler çıkar artıkİyi bir puan ver de elenmeyeyim