eTV Dizi Savaşları - 4. Sezon | 1. Hafta

Şaka yapıyorsun bir dönem herkes izliyordu. 😱 2008 doğumlu falan değilsin demi? 😱
şaka falan değil kesinlikle izlemedim tek bölümünü bile bitirmişliğim yok arada bir diğer dizileri izlerken fragman falan çıkıyordu ordan kinlendim diziye :)

Sonra dizi izleyemeden sabah oldu diyorsun gün ışıyınca Shrek'deki kadın gibi deve dönüştüğünü herkes biliyor. :)
demin @Forumdash da sormuştu 4 saatte naptın diye gugıl beni şaşırtıyor hiç alakasız bir konuya bakarken bir bbakıyorum rihannanın work unu izliyorum anlamadım olay nasıl oralara gidiyor :)

ohaa hayat bilgisini nasıl izlemedin diğer konuda @mrt-06 a çok iyi seçim yapmıssın dedin
:A :A :A
her dediğime inanma çok iyi seçim yapmışsın derken içim kan ağlıyordu :) sırf gelip demiye oy atsın diye söylemiştim sonra baktım uğramadı oy vermeye , şimdi doyasıya kalaylayabilirim görümceğin dizisini :)

şaka falan değil kesinlikle izlemedim tek bölümünü bile bitirmişliğim yok arada bir diğer dizileri izlerken fragman falan çıkıyordu ordan kinlendim diziye :)
Şaka yapıyorsun bir dönem herkes izliyordu. 😱 2008 doğumlu falan değilsin demi? 😱
haha ayy bunun yetiştiği yerde televizyonda yoktu sanırım hadi niternet ortamında büyümedik biz ama televizyonuda yoktu galiba :A

matrix titanic gibi filmleri bile hiç izlemeden büyümüş 25 yasında oalcak birde kızlardan baska gördüğü birşey yokki beyefendinin :A :A :A

Bu eltim iyice Asena'ya döndü. :)
asena yanımda halt etmiş :)

haha ayy bunun yetiştiği yerde televizyonda yoktu sanırım hadi niternet ortamında büyümedik biz ama televizyonuda yoktu galiba :A

matrix titanic gibi filmleri bile hiç izlemeden büyümüş 25 yasında oalcak birde kızlardan baska gördüğü birşey yokki beyefendinin :A :A :A
tv vardıda perran teyzeyi izleyecek iştah yoktu :) mesela beroşu sorsan şimdi bana ilk dizisinden son dizisine kadar hepsini sayabilirim hepsinide izledim :)

Oha hadi Matrix neyse de Titanic'i Kanal 7 bile verdi. :F TV'de de mi denk gelmedin. :F @destere

asena yanımda halt etmiş :)

tv vardıda perran teyzeyi izleyecek iştah yoktu :) mesela beroşu sorsan şimdi bana ilk dizisinden son dizisine kadar hepsini sayabilirim hepsinide izledim :)
Sen daha kıvraksın evet :)