hah işte böyle sen zeynoşu anlatırken ben burda kendimden geçtimZeynep'in güzelligi dillere destan olmus zaten ben ne söylesem az gelir o yüzden söylemiyorum
işin doğrusu ben bu diziyi hiç izlemedim @mrt-06 görümceğim çalışmadığım yerden gelmişhahah aa sen ürperi ile ruhiyi sevmiyormusun
Tahmin edebiliyorumhah işte böyle sen zeynoşu anlatırken ben burda kendimden geçtim
işin doğrusu ben bu diziyi hiç izlemedim @mrt-06 görümceğim çalışmadığım yerden gelmiş
Sen hadi çok sürttün buralarda PLL bekliyor.forum bile seni sevmiyor tam sana cevap veriyordum forum gitti bence sen şimdiden dizini değiştir başka bişeyle gel
bir iki güzel sözde zeynep için sarfetsen boncularınmı dökülür içinde zeynep övgüsü geçmeyen anne sahnesi istemiyoruz
berbat
İki çatlak evet.
resul arkadaşım o senin güzelliğin aramıza hoşgeldinbu dizi haberleri sitesi çok güzel
Şaka yapıyorsun bir dönem herkes izliyordu. 😱 2008 doğumlu falan değilsin demi? 😱hah işte böyle sen zeynoşu anlatırken ben burda kendimden geçtim
işin doğrusu ben bu diziyi hiç izlemedim @mrt-06 görümceğim çalışmadığım yerden gelmiş
dur daha biraz dedikodu yapacağımSen hadi çok sürttün buralarda PLL bekliyor.
İki çatlak evet.
@xemrexxx topacından banane ben sevmem
şansını kendin batırıyorsun onca dizi varken sen git kımıl kımıl sapların kaynadığı söz dizisiyle gel sonrada niye elendim de elenirsin tabi
şaka falan değil kesinlikle izlemedim tek bölümünü bile bitirmişliğim yok arada bir diğer dizileri izlerken fragman falan çıkıyordu ordan kinlendim diziyeŞaka yapıyorsun bir dönem herkes izliyordu. 😱 2008 doğumlu falan değilsin demi? 😱
Sonra dizi izleyemeden sabah oldu diyorsun gün ışıyınca Shrek'deki kadın gibi deve dönüştüğünü herkes biliyor.dur daha biraz dedikodu yapacağım
inşallah ilk haftada senden kurtuluruzBen dizimden memnunum seveni çok forumda gidebildiğim kadar artık
Şimdi izlersin artık.şaka falan değil kesinlikle izlemedim tek bölümünü bile bitirmişliğim yok arada bir diğer dizileri izlerken fragman falan çıkıyordu ordan kinlendim diziye
demin @Forumdash da sormuştu 4 saatte naptın diye gugıl beni şaşırtıyor hiç alakasız bir konuya bakarken bir bbakıyorum rihannanın work unu izliyorum anlamadım olay nasıl oralara gidiyorSonra dizi izleyemeden sabah oldu diyorsun gün ışıyınca Shrek'deki kadın gibi deve dönüştüğünü herkes biliyor.
Şeytan icadı şu Google haklısın birde Youtube de öyle.demin @Forumdash da sormuştu 4 saatte naptın diye gugıl beni şaşırtıyor hiç alakasız bir konuya bakarken bir bbakıyorum rihannanın work unu izliyorum anlamadım olay nasıl oralara gidiyor
her dediğime inanma çok iyi seçim yapmışsın derken içim kan ağlıyordu sırf gelip demiye oy atsın diye söylemiştim sonra baktım uğramadı oy vermeye , şimdi doyasıya kalaylayabilirim görümceğin dizisiniohaa hayat bilgisini nasıl izlemedin diğer konuda @mrt-06 a çok iyi seçim yapmıssın dedin
Bu eltim iyice Asena'ya döndü.ohaa hayat bilgisini nasıl izlemedin diğer konuda @mrt-06 a çok iyi seçim yapmıssın dedin
şaka falan değil kesinlikle izlemedim tek bölümünü bile bitirmişliğim yok arada bir diğer dizileri izlerken fragman falan çıkıyordu ordan kinlendim diziye
haha ayy bunun yetiştiği yerde televizyonda yoktu sanırım hadi niternet ortamında büyümedik biz ama televizyonuda yoktu galibaŞaka yapıyorsun bir dönem herkes izliyordu. 😱 2008 doğumlu falan değilsin demi? 😱
asena yanımda halt etmişBu eltim iyice Asena'ya döndü.
tv vardıda perran teyzeyi izleyecek iştah yoktu mesela beroşu sorsan şimdi bana ilk dizisinden son dizisine kadar hepsini sayabilirim hepsinide izledimhaha ayy bunun yetiştiği yerde televizyonda yoktu sanırım hadi niternet ortamında büyümedik biz ama televizyonuda yoktu galiba
matrix titanic gibi filmleri bile hiç izlemeden büyümüş 25 yasında oalcak birde kızlardan baska gördüğü birşey yokki beyefendinin
Oha hadi Matrix neyse de Titanic'i Kanal 7 bile verdi. TV'de de mi denk gelmedin. @desterehaha ayy bunun yetiştiği yerde televizyonda yoktu sanırım hadi niternet ortamında büyümedik biz ama televizyonuda yoktu galiba
matrix titanic gibi filmleri bile hiç izlemeden büyümüş 25 yasında oalcak birde kızlardan baska gördüğü birşey yokki beyefendinin
Sen daha kıvraksın evetasena yanımda halt etmiş
tv vardıda perran teyzeyi izleyecek iştah yoktu mesela beroşu sorsan şimdi bana ilk dizisinden son dizisine kadar hepsini sayabilirim hepsinide izledim