hahah aa ben @destere yi senin başına atmak için size bırakdım odamı ayoll anlasanaAman ablam abarttın sanki yerde ben yatarım. Sen kendi rahatını bozma.![]()
.A
neyse sahur yapmaya kaçıyorum görüşürüz çocuklar
hahah aa ben @destere yi senin başına atmak için size bırakdım odamı ayoll anlasanaAman ablam abarttın sanki yerde ben yatarım. Sen kendi rahatını bozma.![]()
Sen buna kavga mı diyorsun?174 bölüm boyunca seyirciyi mest eden efsane diziye efsane başlayalım dedik.
Hayriye Annem Necla'yı eline bir alıyor. Evire çevire dövüyor. @Çiğdem- 'i böyle döverken hayal edebilirsiniz kendinizi.Necla bi posta daha dayak yiyecek. Takipte kalın.
@Doğu @destere @MasacRE- @xemrexxx @mrt-06 @Dosi @EFE UYSAL @Harunnn60 @vadikızı @denizz19 @eskici @Billy Kane @Bully @mesmeso61 @batuhankaralar @S.G.A.T. @FaJi @Aserat @Yiğitt
İlgili ilgisiz kadın kavgasından hoşlanan herkes izlemeli bu sahneyi.@DarkLeqenD
6.30 - 8.40 arası recap.
Evet teknik olarak jürilik bu anlama geliyor.![]()
Sen buna kavga mı diyorsun?Kız kavgalarını izlemek en sevdiğim aktivitelerdendir tamamda, burada karşılıklı bir şey olmamış ki.
![]()
Neden cumartesiOYLAMA BAŞLADI! | Son Oy Gönderme Tarihi: Cumartesi 20.00
@batuhankaralar @Bully @denizz19 @eskici @MayısKralı @mesmeso61 @mrt-06 @S.G.A.T. @sokak sanati @vadikızı @Çiğdem- @destere @Dosi @FaJi @MasacRE- @Sherlock @xemrexxx @Yiğitt
ilk hafta diye sanırım 1 tık düşük başlamış herkes puanlarımı vericem 1 süpriz kişiye tam puan gidicek görünüyorOYLAMA BAŞLADI! | Son Oy Gönderme Tarihi: Cumartesi 20.00
@batuhankaralar @Bully @denizz19 @eskici @MayısKralı @mesmeso61 @mrt-06 @S.G.A.T. @sokak sanati @vadikızı @Çiğdem- @destere @Dosi @FaJi @MasacRE- @Sherlock @xemrexxx @Yiğitt
Benim dimi o sürpriz kisiilk hafta diye sanırım 1 tık düşük başlamış herkes puanlarımı vericem 1 süpriz kişiye tam puan gidicek görünüyor![]()
![]()
![]()
Bu duygusal sahneye kötü verirsen ayip olur zatenhahah aa vlla olabilir vlla![]()
![]()
![]()
Bu duygusal sahneye kötü verirsen ayip olur zatenhahah aa vlla olabilir vlla![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
sahnen süper ayollBu duygusal sahneye kötü verirsen ayip olur zatenhem sahne de fazla kadin da yok tam sana göre
![]()
Bu duygusal sahneye kötü verirsen ayip olur zatenhem sahne de fazla kadin da yok tam sana göre
![]()
Bu duygusal sahneye kötü verirsen ayip olur zatenhem sahnede fazla kadin da yok tam sana göre
![]()
![]()
Beni kandirmaya calisiyorsun su anda anlamadim sanmasahnen süper ayoll![]()
ilk hafta elenirsen ne biçim güleceğim amaNeden cumartesi![]()
@Çiğdem- hogathasına güvenme şirret kızın daha içinde güzel kız bulunan dizilere faydası dokunmamıştırBeni kandirmaya calisiyorsun su anda anlamadim sanma![]()
![]()
Hhaha ohaa bu ramazan akşamları hep aynı anda geliyoruz foruma akşamları bukadar tesadüf olur 😱😱😱 @xemrexxx @Harunnn60 @mrt-06 @Bullyilk hafta elenirsen ne biçim güleceğim amaforum kahkaha seslerimle yankılanacak
@Çiğdem- hogathasına güvenme şirret kızın daha içinde güzel kız bulunan dizilere faydası dokunmamıştır![]()
mübarek günlerde denk gelişimize bakılırsa izdivacımız ufukta gözüküyor demektirHhaha ohaa bu ramazan akşamları hep aynı anda geliyoruz foruma akşamları bukadar tesadüf olur 😱😱😱 @xemrexxx @Harunnn60 @mrt-06 @Bully
hhaha aa görende birlikte iftar yapıyoruz sanacakmübarek günlerde denk gelişimize bakılırsa izdivacımız ufukta gözüküyor demektir![]()
bizim iftarımız sahurumuz akşamımız sabahımız birlikte geçiyor zaten öyle sanmaları normalhhaha aa görende birlikte iftar yapıyoruz sanacak![]()
İyi bir puan ver de elenmeyeyimilk hafta elenirsen ne biçim güleceğim amaforum kahkaha seslerimle yankılanacak
@Çiğdem- hogathasına güvenme şirret kızın daha içinde güzel kız bulunan dizilere faydası dokunmamıştır![]()
dur gecenin derin sessizliği eşliğinde sindire sindire izleyeceğim sahneleriİyi bir puan ver de elenmeyeyim![]()