Şimdi Simge'ti destekleyen Kitle en favori karakterde Emir deriz diye bir vaadte bulunursa Simge derim. Senin kitleyi bilmiyorum ama sanki Simgenin kitle daha yatkın forumda ki etkinliklere onlar ile anlaşma yapacağım sanırım. @Billy Kane @Tolstoyevski @Bully @Harunnn60 @EFE UYSAL
Elimden geleni yaparım ama söz veremem, olur da desteklemediğim karakterlerin olduğu bir gruba düşerse bakarız, aklımızda bulunsunŞimdi Simge'ti destekleyen Kitle en favori karakterde Emir deriz diye bir vaadte bulunursa Simge derim. Senin kitleyi bilmiyorum ama sanki Simgenin kitle daha yatkın forumda ki etkinliklere onlar ile anlaşma yapacağım sanırım. @Billy Kane @Tolstoyevski @Bully @Harunnn60 @EFE UYSAL
Dedim gitti, önemi yok nasılsa benim için maksat senin gönlün hoş olsun Sıla'ya atsan bile.
Elimden geleni yaparım ama söz veremem, olur da desteklemediğim karakterlerin olduğu bir gruba düşerse bakarız, aklımızda bulunsun
Emir'in karşısına finale gıcık olduğum biri çıkarsa neden olmasınTeşekkürler @Tolstoyevski Emir adam gibi adamdır. Efsane bir karakter. Desteklerini bekliyor olacağım.
@Bully sendende desteklemedigin gruba düşerse sözü aldım birde finale çıkarsa destek oluruz sözü alırsam tamamdır.
Cıkss laa ben eski toprağım bu forumda bir şeye pis pis sırıtıyorsam bir anlamı vardır kıvranın durun hiç kılımı kıpırdatmayacağım kaybetse de umurumda değilBoğuldun mu
+1 Sıla'yı daha çok sevsem de şarkı olarak Yankı daha güzel.S
İ
M
G
E
Denizine kıyamadın dimi ama geçen sefer kıydın .ssSıla - Afitap dedim, durumu eşitledim.
Ama Durum Leyla hak ediyordu o ayrı.
Sıla - Afitap dedim, durumu eşitledim.
Ama Durum Leyla hak ediyordu o ayrı.
Erkin çok kaptırma kendini Ya sadece basit bir yarışmaHep bu "durumu eşitleyelim bari " düşüncesi yüzünden kaybediyoruz. Geçen @BesaleT de bu mantıkta hareket etti, o yüzden Sıla kazandı. Bu gidişle yine aynısı olacak gibi, zaten beraberlik bile Sıla'nın kazanması demektir her ne kadar final de olsa.
Keşke oylamalar tümden gizli olsaymış.
Erkin çok kaptırma kendini Ya sadece basit bir yarışma