2016 En Favori Şarkı 2016 | Büyük Final | Afitap vs Yankı

Sizce 2016'ın En Favori Şarkısı Hangisi?

• Sıla - Afitap

Oy: 25 51.0%
  • Simge - Yankı

Oy: 24 49.0%

• Kullanılan toplam oy
    49
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
resmen yılan gülüşü :A @mrt-06
Şuan @denizz19 :A

latest

Dedim gitti, önemi yok nasılsa benim için maksat senin gönlün hoş olsun Sıla'ya atsan bile. :A
Elimden geleni yaparım ama söz veremem, olur da desteklemediğim karakterlerin olduğu bir gruba düşerse bakarız, aklımızda bulunsun :A

Teşekkürler @Tolstoyevski :bhr: Emir adam gibi adamdır. Efsane bir karakter. Desteklerini bekliyor olacağım.:A

@Bully sendende desteklemedigin gruba düşerse sözü aldım birde finale çıkarsa destek oluruz sözü alırsam tamamdır.:A

Teşekkürler @Tolstoyevski :bhr: Emir adam gibi adamdır. Efsane bir karakter. Desteklerini bekliyor olacağım.:A

@Bully sendende desteklemedigin gruba düşerse sözü aldım birde finale çıkarsa destek oluruz sözü alırsam tamamdır.:A
Emir'in karşısına finale gıcık olduğum biri çıkarsa neden olmasın :A

Ama desteklediğim de çok karakter var, İçerde, Poyraz Karayel, Fi ekibi, Bodrum Masalı'ndan Faryalı var, bakacaz artık :A

Ooo başa baş gidiyor. Neyse ben bu olayı Emir'in lehine çeviririm.:A

Sıla - Afitap dedim, durumu eşitledim. :D

Ama Durum Leyla hak ediyordu o ayrı. :T:

Sıla - Afitap dedim, durumu eşitledim. :D

Ama Durum Leyla hak ediyordu o ayrı. :T:

Hep bu "durumu eşitleyelim bari :A " düşüncesi yüzünden kaybediyoruz. Geçen @BesaleT de bu mantıkta hareket etti, o yüzden Sıla kazandı. :) Bu gidişle yine aynısı olacak gibi, zaten beraberlik bile Sıla'nın kazanması demektir her ne kadar final de olsa. :)

Keşke oylamalar tümden gizli olsaymış. :A

Hep bu "durumu eşitleyelim bari :A " düşüncesi yüzünden kaybediyoruz. Geçen @BesaleT de bu mantıkta hareket etti, o yüzden Sıla kazandı. Bu gidişle yine aynısı olacak gibi, zaten beraberlik bile Sıla'nın kazanması demektir her ne kadar final de olsa. :)

Keşke oylamalar tümden gizli olsaymış. :A
Erkin çok kaptırma kendini Ya sadece basit bir yarışma :A

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...