Music Survivor 6.Sezon / 9.Hafta Sonuçları

evet @Çiğdem- batuhanın hakkını niye yiyorsunuz doğru söylüyor valla? ben bile bir puan vermedim bu hafta :) çatır çatır iki puanımı yapıştırdım ördeğe :) elenmemesi lazımdı sen bir daha bak puanlara :)

hangi yarışmada ? :) la kandırma noyanı :) got la titanic dururken buz devrinemi puan vereceksin :)
@Çiğdem- bu Efe'nin oylarını göstersene destereye nasıl bir zevksizlik abidesi olduğunu o da görsün :A

@Bully @OzaN @Tolstoyevski tebrik ederim, Dositols’um ilk 3 te olacagini biliyordum. Zirvede olurdun demistim, yorumda bile belirtim ki sende zaten final puani alacagini biliyordun:) Senin puanini kirmasaydimda yine 3. olurdun cunku Mirkelam’a düsük puan vermem söz konusu degildi :)
Bu hafta oylamamla nokta atisi yapmisim :) Mehmet erdeme 1 vererek ve Rafet’e 9 vererek @turkuazz ’in elenmesini önlemisim :Z bu durumdan @MasacRE- de yararlanmis 😉
Bununla 2 dir sonuc geceleri yokum Rafet eleme potasinda :) Turkuazzin amaci 10 haftayi görmekti ve bence artik güclü sarkilarina gecsin, hep ayni belirli kisilerden düsük aldigi icin yakinda elenecegini düsünuyorum :)

Hoşt seni jüri yapan @Çiğdem-'i oklavayla kovalamak lazım da neyse :F Format sahibi ile yarışmayı satın almak için görüşmelere başlıyorum o çarpık bacaklıya bırakmam bu yarışmayı :A :A
formatı falan filan boşver bir dahaki yarışmada yarışacağın sanatçıyı iyi seç :) kim sana dedi git kovırmen ördekle yarış diye :)

@Bully @OzaN @Tolstoyevski tebrik ederim, Dositols’um ilk 3 te olacagini biliyordum. Zirvede olurdun demistim, yorumda bile belirtim ki sende zaten final puani alacagini biliyordun:) Senin puanini kirmasaydimda yine 3. olurdun cunku Mirkelam’a düsük puan vermem söz konusu degildi :)
Bu hafta oylamamla nokta atisi yapmisim :) Mehmet erdeme 1 vererek ve Rafet’e 9 vererek @turkuazz ’in elenmesini önlemisim :Z bu durumdan @MasacRE- de yararlanmis 😉
Bununla 2 dir sonuc geceleri yokum Rafet eleme potasinda :) Turkuazzin amaci 10 haftayi görmekti ve bence artik güclü sarkilarina gecsin, hep ayni belirli kisilerden düsük aldigi icin yakinda elenecegini düsünuyorum :)

Canım hoşgeldin seni çokkk merak ediyordumm güldüğüne göre sormama gerek yok iyimisin diye :kissingheart::kissingheart::D:D

evet @Çiğdem- batuhanın hakkını niye yiyorsunuz doğru söylüyor valla? ben bile bir puan vermedim bu hafta :) çatır çatır iki puanımı yapıştırdım ördeğe :) elenmemesi lazımdı sen bir daha bak puanlara :)

hangi yarışmada ? :) la kandırma noyanı :) got la titanic dururken buz devrinemi puan vereceksin :)
Sen ne algı yapıyon tosbağa sanane istediğine oy verir :)

Değerli @sokak sanati arkadaşım benden final puanı bekliyormuş en çok ona üzüldüm :(

Sıfırcı bazı arkadaşlar kına yakabilirler kendilerini engellediğim için mesajlarını göremiyorum yarışmasında bol şanslar :D

Muhteşem bir şarkı değilmiydi. Mehmet Erdem yorumu daha efsaneydi. Hakim bey falan dinleyemeden elendin. Üzdün.:(

@Çiğdem- bu Efe'nin oylarını göstersene destereye nasıl bir zevksizlik abidesi olduğunu o da görsün :A

Oda 2 haftaya gidici merak etme şutlarız :A:A
Fitne oklarını @destere'nin totosuna doğru doğrultmanı tavsiye ediyorum :A @MasacRE- bu tuzağa düşmeyecektir :A
Sana muhteşemsin diyerek teşekkür etmiştim halbuki, üzdün :A
Hoşt seni jüri yapan @Çiğdem-'i oklavayla kovalamak lazım da neyse :F Format sahibi ile yarışmayı satın almak için görüşmelere başlıyorum o çarpık bacaklıya bırakmam bu yarışmayı :A :A
@batuhankaralar destere haklı burada adam 9 haftadır kendi şarkısını söyleyemedi ayoll bence iyi bile geldin :A :A :A

@Doğu ozaman sahp çık sıvacı arkdsına @EFE UYSAL tam puan verdim diye kandırdı çocuğa 1 i yapıştırmıs ayoll :A

@Bully özellikle puanına çok şaşırdı 1.olmasında @destere nin erkine düşük emreye yüksek vermeside rol oynadı :A

@batuhankaralar destere haklı burada adam 9 haftadır kendi şarkısını söyleyemedi ayoll bence iyi bile geldin :A :A :A

@Doğu ozaman sahp çık sıvacı arkdsına @EFE UYSAL tam puan verdim diye kandırdı çocuğa 1 i yapıştırmıs ayoll :A

@Bully özellikle puanına çok şaşırdı 1.olmasında @destere nin erkine düşük emreye yüksek vermeside rol oynadı :A
İyi olmuş ben ona yarışmacı olma demiştim :A Sıvcıların yarışmacı olmasını doğru bulmuyorum :A

Algı operasyonum başarı ile sonuçlanmış sanki. Oluyam diyen Feridun dip yapmış @MasacRE- :A Neyse Emir Zeynep ve Asu'ya oy ver sana destek olalım kankaa.:A

La ben de 2 gün önce D-Smart'a geçtim :A İçimi karartma :A

Biz 4-5 yıldır D Smart + İnternet kullanıyoruz, TV konusunda berbat filmlere sahipler ama internette şimdiye kadar büyük bir sorunla karşılaşmadık. Yalnızca müşteri hizmetlerine bağlanmak 30-60 dakikayı bulduğu oluyor, bazen daha erken de olabilir. İnterneti de yavaş değil öyle ama Pc kullannadığımız için de olabilir tabi hızlı gözükmesi. Sınırsız internet, sinema spor ve belgesel paketiyle birlikte 60-65 lira bir şey ödüyoruz ama akk 50 miydi 75 miydi tam hatırlamıyorum. Eğer bunlar da şark kurnazlığı yapmazlarsa Sorun çıkmaz pek. :)

Değerli @sokak sanati arkadaşım benden final puanı bekliyormuş en çok ona üzüldüm :(

Sıfırcı bazı arkadaşlar kına yakabilirler kendilerini engellediğim için mesajlarını göremiyorum yarışmasında bol şanslar :D

Geçmiş olsun, Mehmet Erdem e Leyla ile Mecnun dan ötürü sempati duyarım ama son haftalarda özellikle bu hafta çıkış yapacak bir performansı yoktu, yine iyiydi ama diğer şarkılar arasından ön plana çıkması mümkün olmadı. Puanlama yaparken çok zorlandım, elim zor gitti ve mahçup olduk.
Umarım kara listene adımız yazılmamıştır. :A

erkin amca berbat gelmişti söz iyiydide müzik bana göre değildi :) yani 5 puan bile fazlaydı bence bir ara içimden üç falanmı versem diye düşündüm hatta :)

İçerde faktörü destere'de ters etki yaptı, bundan yararlandık :A