Music Survivor 6.Sezon / 9.Hafta Sonuçları

Yumurta olmaktan şeref duyarım :A Hele bir de çift sarılıysam değme keyfime :A
şu oyların muhteşemliğine bak @MasacRE- tek atışta bir kaç kuş birden indirmişiz :)
Ben 2li eleme falan anlamam yarışmanın başında şutladık seni işte ama ben hala devam ediyorum öyle ya da böyle :A Ha bu arada bu hafta ikili eleme olsaydı bile ben değil Rafet elenecekti onu da belirteyim :A
2li eleme yok yarışmada boş lakırdı yapma tek tesellin :A
@Doğu ile @destere var masacrenin arkasında hedef çeyrek final :A :A :A

Son anda Rafet ile beni kurtarıp ördeği şutladın sen oylarınla :A
ne güzel şeyler yapmışım böyle :) yalnız @Bully nin alturpun birinciliği alacağını bilsem onca puan vermezdim :) yazık olmuş puanlarıma :)
@OzaN la @Tolstoyevski şanslı günlerindeymiş o berbat şarkılarla final puanı almışlar orasıda pek istenmeyen bir sonuç :)
neyse yani elenen haricinde sevinecek bir durum yokmuş aslında :)

Değerli @sokak sanati arkadaşım benden final puanı bekliyormuş en çok ona üzüldüm :(

Sıfırcı bazı arkadaşlar kına yakabilirler kendilerini engellediğim için mesajlarını göremiyorum yarışmasında bol şanslar :D

ne güzel şeyler yapmışım böyle :) yalnız @Bully nin alturpun birinciliği alacağını bilsem onca puan vermezdim :) yazık olmuş puanlarıma :)
@OzaN la @Tolstoyevski şanslı günlerindeymiş o berbat şarkılarla final puanı almışlar orasıda pek istenmeyen bir sonuç :)
Hoşt seni jüri yapan @Çiğdem-'i oklavayla kovalamak lazım da neyse :F Format sahibi ile yarışmayı satın almak için görüşmelere başlıyorum o çarpık bacaklıya bırakmam bu yarışmayı :A :A

Sana muhteşemsin diyerek teşekkür etmiştim halbuki, üzdün :A

Abi neredeyse hiç 1 puan almadım ki nasıl eleniyorum ben? Bundan daha kötü puanlar görmüştüm hiç mantıklı gelmiyor bana.
evet @Çiğdem- batuhanın hakkını niye yiyorsunuz doğru söylüyor valla? ben bile bir puan vermedim bu hafta :) çatır çatır iki puanımı yapıştırdım ördeğe :) elenmemesi lazımdı sen bir daha bak puanlara :)

Bana burada verdiğin tam puanların karşılığını o yarışmada vericem sana hiç merak etme sen :A
hangi yarışmada ? :) la kandırma noyanı :) got la titanic dururken buz devrinemi puan vereceksin :)