Music Survivor 6.Sezon / 9.Hafta Sonuçları

Yine özgüven patlaması yaşanmış. Bravo.:F Herkes sana iyi versin istiyorsun ama tarzların tamamen ters insanlar var. Severek dinlediğin Sıla Gökhan Özen gibi Ferhatta bana bayıl geliyor. Benden iyi puan beklentin bu durumda şaka gibi.:F

Ayrıca ihraç falan. Müsvedde şeytan dediğin gibi yine haddini aştın. Ama alıştık biz ve seni takmıyorum.:)

Ayrıca oylarımdan tek rahatsız isim sensin. Kişisel hırslarım ile oy versem bana hep en düşük veren @vadikızı 'na iyi verirmiyim. Yada ilk 2 hafta @Billy Kane bana her yerde laf sokarken tam verirmiyim. @turkuazz en sevdiğim isimlerden forumda ona hep tam vermem gerek ama onada düşük verdiğim oldu. Bully ile soğuk aram ama tam puanlar havada uçuştu. Sen ister inan ister inanma Ferhat benim tarzım değil.
Bence ben senin tarzın değilim :A neyse hadi uza.

@xemrexxx oyları
mehmet erdem (havalar ısındı hareketli şarkılar lazım) 9
mirkelam (efsane:bhr: ) 8
erkin koray (içerd etkisiyle iyi alır gibi :D ) 7
zeki müren (arka plan da çok iyiydi) 6
rafet el roman (yüreğiyle seviyormuş yani çiğdem ve destere gibi değil:A) 5
feridun düzağaç 4
emre altuğ 3
murat dalkılıç 2
ferhat göçer 1

Feridun Düzağaç Elenme potasında sanırım, böyle bir şarkıyla elenmemeliydi çok yazık olur. Eğer 3 kişiden daha +5+6 nın üstünde oy alırsa ve diğerlerinden 1-2 almazsa kurtulabilir.
Birçok kişi düşük puan vermek için bir bahane bulmuş kendine, yapacak bir şey yok :)

Bence ben senin tarzın değilim :A neyse hadi uza.

O senin teorin ben sana benim gerçeğimi açıklıyorum. Gel Aslı Güngör ile olan şarkısıyla al iyi puan. Başkada bilmiyorum bu adamın şarkısını. Eşinide sevmem zaten. Hayvan hakları diye yapmadığı şekil kalmadı. Çok abartılı biri.s.s

Sen gördüğüm en hak yiyen insansın. Dosinin yarışmasında hep 1 aldım dedim. Ayrıca yalancı birisin. Arkadaşını korumak için yalan söylersin. Çok tehlikeli birisin. Şuan bunu anladım. Neyse bye.

Muratı sevdin verdin dedim hepsinde tşk ettim hak yiyen insan olsam hiç tepki vermez susardım tamam mı ben kimseyi korumuyorum arkadaşımın benim korumama ihtiyacı yok o kendini paşa paşa savunuyor zaten alnı beş vakit secdeye değen insanım ne yalanı be yorumuna dikkat et!

@xemrexxx bir daha bana etiket falan yollama. Sana en ufak cevabım olmayacak aşırı netim bu konuda. Geçen hafta da 1 verdin bu hafta da. Bu söylediğimi de unutma.

@xemrexxx oyları
mehmet erdem (havalar ısındı hareketli şarkılar lazım) 9
mirkelam (efsane:bhr: ) 8
erkin koray (içerd etkisiyle iyi alır gibi :D ) 7
zeki müren (arka plan da çok iyiydi) 6
rafet el roman (yüreğiyle seviyormuş yani çiğdem ve destere gibi değil:A) 5
feridun düzağaç 4
emre altuğ 3
murat dalkılıç 2
ferhat göçer 1
Teşekkürler. :D @xemrexxx

Arka plandan kastın klip herhalde ben yaptım onu. :A

@Doğu nun ilk oyları daha siftah yapar yapmaz çocuğu yumurta yaptın ayoll dahada oy kullanmaya korkar :A :A :A
Beter olsun 4 puan nedir. .ss

@dreamy oyları
9 puan Emre Altuğ (Sürpriz :A)
8 puan Ferhat Göçer
7 puan Murat Dalkılıç
6 puan Mehmet Erdem
5 puan Mirkelam
4 puan Rafet El Roman
3 puan Zeki Müren
2 puan Erkin Koray
1 puan Feridun Düzağaç

Muratı sevdin verdin dedim hepsinde tşk ettim hak yiyen insan olsam hiç tepki vermez susardım tamam mı ben kimseyi korumuyorum arkadaşımın benim korumama ihtiyacı yok o kendini paşa paşa savunuyor zaten alnı beş vakit secdeye değen insanım ne yalanı be yorumuna dikkat et!

@Dosi 'nin hafızası sağlamdır. Şimdi kiminle geldiğini bilmiyorum. İstanbul masalı dışında kaç kere 1 verdim bu insana. 5 vakit namaz kılıp insan aldatan çok. Az önce alalen yalan söyledin. Bana iftira attın. Puanı ben veriyorum ayrıca sen ne hakkı yemiş olacaksın. Saçma sapan konuşuyorsun. Teşekkürler demen minnettir. Hak yemen için seninde zamanında yaptığın gibi ben yarıştığımda özellikle 1 vermen lazım ki buda muamma. Gerçekten çok tehlikeli birisin. Resmen iftira attın bana. Sana o kadar iyi yaklaşmama rağmen içinde ki kin ile hareket edip fırsatta bana iftira attın. Konuşmaya gerek yok. Zamanında seni engelleyen kişiler çok haklıymiş.

@dreamy oyları
9 puan Emre Altuğ (Sürpriz :A)
8 puan Ferhat Göçer
7 puan Murat Dalkılıç
6 puan Mehmet Erdem
5 puan Mirkelam
4 puan Rafet El Roman
3 puan Zeki Müren
2 puan Erkin Koray
1 puan Feridun Düzağaç

Pop müzik etkisi seziliyor o yüzden bir şey diyemeyeceğim, yine de kahrolsun pop müzik! :A

@dreamy muhteşemsin dostum, çok teşekkürler :Z

Bayıldım sürprizine :A