Bence ben senin tarzın değilim neyse hadi uza.Yine özgüven patlaması yaşanmış. Bravo. Herkes sana iyi versin istiyorsun ama tarzların tamamen ters insanlar var. Severek dinlediğin Sıla Gökhan Özen gibi Ferhatta bana bayıl geliyor. Benden iyi puan beklentin bu durumda şaka gibi.
Ayrıca ihraç falan. Müsvedde şeytan dediğin gibi yine haddini aştın. Ama alıştık biz ve seni takmıyorum.
Ayrıca oylarımdan tek rahatsız isim sensin. Kişisel hırslarım ile oy versem bana hep en düşük veren @vadikızı 'na iyi verirmiyim. Yada ilk 2 hafta @Billy Kane bana her yerde laf sokarken tam verirmiyim. @turkuazz en sevdiğim isimlerden forumda ona hep tam vermem gerek ama onada düşük verdiğim oldu. Bully ile soğuk aram ama tam puanlar havada uçuştu. Sen ister inan ister inanma Ferhat benim tarzım değil.
Birçok kişi düşük puan vermek için bir bahane bulmuş kendine, yapacak bir şey yokFeridun Düzağaç Elenme potasında sanırım, böyle bir şarkıyla elenmemeliydi çok yazık olur. Eğer 3 kişiden daha +5+6 nın üstünde oy alırsa ve diğerlerinden 1-2 almazsa kurtulabilir.
Elini attığını kurutuyon.Feridun Düzağaç Elenme potasında sanırım, böyle bir şarkıyla elenmemeliydi çok yazık olur. Eğer 3 kişiden daha +5+6 nın üstünde oy alırsa ve diğerlerinden 1-2 almazsa kurtulabilir.
Bence ben senin tarzın değilim neyse hadi uza.
Sen gördüğüm en hak yiyen insansın. Dosinin yarışmasında hep 1 aldım dedim. Ayrıca yalancı birisin. Arkadaşını korumak için yalan söylersin. Çok tehlikeli birisin. Şuan bunu anladım. Neyse bye.
Teşekkürler. @xemrexxx@xemrexxx oyları
mehmet erdem (havalar ısındı hareketli şarkılar lazım) 9
mirkelam (efsane ) 8
erkin koray (içerd etkisiyle iyi alır gibi ) 7
zeki müren (arka plan da çok iyiydi) 6
rafet el roman (yüreğiyle seviyormuş yani çiğdem ve destere gibi değil) 5
feridun düzağaç 4
emre altuğ 3
murat dalkılıç 2
ferhat göçer 1
Beter olsun 4 puan nedir. .ss@Doğu nun ilk oyları daha siftah yapar yapmaz çocuğu yumurta yaptın ayoll dahada oy kullanmaya korkar
Muratı sevdin verdin dedim hepsinde tşk ettim hak yiyen insan olsam hiç tepki vermez susardım tamam mı ben kimseyi korumuyorum arkadaşımın benim korumama ihtiyacı yok o kendini paşa paşa savunuyor zaten alnı beş vakit secdeye değen insanım ne yalanı be yorumuna dikkat et!
@dreamy oyları
9 puan Emre Altuğ (Sürpriz )
8 puan Ferhat Göçer
7 puan Murat Dalkılıç
6 puan Mehmet Erdem
5 puan Mirkelam
4 puan Rafet El Roman
3 puan Zeki Müren
2 puan Erkin Koray
1 puan Feridun Düzağaç