Benim olmasa da Feridun Düzağaç'ın antisisin pnu anladık verdiğin puanlardan![]()
@OzaN çok teşekkür ederim şahanesin yine![]()
Kurukafa kıskanmaya baslamısEmre Altuğ elenir mi elenmez mi diye tartışadururken adam haftanın birincisi olacak şaka maka.![]()
Tek sen ortaya atmıştın sanki o tezi.Emre Altuğ elenir mi elenmez mi diye tartışadururken adam haftanın birincisi olacak şaka maka.![]()
İyi ki 1 vermişim.@OzaN oyları
8 puan Rafet El Roman
7 puan Emre Altuğ
6 puan Murat Dalkılıç
5 puan Mehmet Erdem
4 puan Erkin Koray
3 puan Feridun Düzağaç
2 puan Ferhat Göçer
1 puan Zeki Müren
En çok dislike olan oylama oldu.@OzaN oyları
8 puan Rafet El Roman
7 puan Emre Altuğ
6 puan Murat Dalkılıç
5 puan Mehmet Erdem
4 puan Erkin Koray
3 puan Feridun Düzağaç
2 puan Ferhat Göçer
1 puan Zeki Müren
Neyse burayı atlatırsam az kaldı o şarkılara, bakalım o zaman senden iyi puan alabilecek miyimBen ne dedim başlarda sana ben feridun düzağaç hiç dinlemem sadece 3 şarkısını severim birde şu son ders şarkısını severim oda sınıf dizisimi neydi orda duydum onuda![]()
Seni en baştan ihraç etmek lazımdı ama sunucu Çiğdem yok o öyle Yapmaz demişti ben nasıl biliyorum Ya özüne döndün İşte![]()
Haftaya şutlayalım var mısın?İyi ki 1 vermişim.
En çok dislike olan oylama oldu.![]()
İyi verdiklerim de oldu şimdi ya yeme hakkımıSen de her zamanki gibi kötüsün gözümden kaçmadı değil.![]()
Çikolatalı.Maşallah sana nası yaptın neli yaptın aferim sana elinden geliyormuydu böyle şeyler
Neyse burayı atlatırsam az kaldı o şarkılara, bakalım o zaman senden iyi puan alabilecek miyim![]()