Music Survivor 6.Sezon / 9.Hafta Sonuçları

@OzaN oyları
8 puan Rafet El Roman
7 puan Emre Altuğ
6 puan Murat Dalkılıç
5 puan Mehmet Erdem
4 puan Erkin Koray
3 puan Feridun Düzağaç
2 puan Ferhat Göçer
1 puan Zeki Müren
İyi ki 1 vermişim. :)

@OzaN oyları
8 puan Rafet El Roman
7 puan Emre Altuğ
6 puan Murat Dalkılıç
5 puan Mehmet Erdem
4 puan Erkin Koray
3 puan Feridun Düzağaç
2 puan Ferhat Göçer
1 puan Zeki Müren
En çok dislike olan oylama oldu. :):)

Ben ne dedim başlarda sana ben feridun düzağaç hiç dinlemem sadece 3 şarkısını severim birde şu son ders şarkısını severim oda sınıf dizisimi neydi orda duydum onuda :D
Neyse burayı atlatırsam az kaldı o şarkılara, bakalım o zaman senden iyi puan alabilecek miyim :D

son 6 oy :A
3.Puan Durumu
1 Erkin Koray 110
2Emre Altuğ 102
3 Mirkelam 101

4 Ferhat Göçer 96
5 Zeki Müren 84

Seni en baştan ihraç etmek lazımdı ama sunucu Çiğdem yok o öyle Yapmaz demişti ben nasıl biliyorum Ya özüne döndün İşte :)

Yine özgüven patlaması yaşanmış. Bravo.:F Herkes sana iyi versin istiyorsun ama tarzların tamamen ters insanlar var. Severek dinlediğin Sıla Gökhan Özen gibi Ferhatta bana bayıl geliyor. Benden iyi puan beklentin bu durumda şaka gibi.:F

Ayrıca ihraç falan. Müsvedde şeytan dediğin gibi yine haddini aştın. Ama alıştık biz ve seni takmıyorum.:)

Ayrıca oylarımdan tek rahatsız isim sensin. Kişisel hırslarım ile oy versem bana hep en düşük veren @vadikızı 'na iyi verirmiyim. Yada ilk 2 hafta @Billy Kane bana her yerde laf sokarken tam verirmiyim. @turkuazz en sevdiğim isimlerden forumda ona hep tam vermem gerek ama onada düşük verdiğim oldu. Bully ile soğuk aram ama tam puanlar havada uçuştu. Sen ister inan ister inanma Ferhat benim tarzım değil.