Zey TV En İyi Ben Seçerim 6. Hafta - 90'larda Dizi Jenerikleri (Yerli)

sinsi gülüş :D ben rahattim demeyemi getiriyon :A

fikrini demedin ?
halami dosimosi :A

aaa evet o olasılık yüksek. :A son hafta kaderini belirleyecek ama @vadikızı puanları kapış kapış topluyor. Sen ve @Bully zor durmdasınız. Umarım biriniz kalır :F

Aynen son 3'te olmam bu hafta, 3 kişi gitsin :A

Haftaya her şey olabilir ama :F

• Beğendim
Reactions: Tolstoyevski
biriniz 1 hafta diğeriniz baska bir hafta parlak gitmediniz :A
ben şuan misafirlikteyim sırf yarin bana kimse gelmesin diye :A
yarına sonuç günümüz garantilendi :A
Demek ki kalan 2 hafta iyi gittik o da yeterlidir elenmemek için :A

İyiymiş merakla bekliyoruz o zaman yarını :A

sevgili yarışmacılarım. size birşey sormak istiyorum.
şimdi bu hafta 3 kişi elenecek ve haftaya hafta sonuda 7-8-9. hafta konseptinden sonra 3 kişi daha elenecek. sonra final turunda 2 aşamadan oluşacakti.
bazi gelen yorumlara göre hepinizin görüşünü alayım dedim. Benim başta düşündüğüm gibimi olsun yoksa bu hafta 2 kişi elenip 7 yarişmaci devam eder sonra 7-8-9. hafta oylarinda sonra 2 kişi elenip 5 kişi kalinsin ve 10-11 haftaki konseptlerden sonra 2 kişi elensin ve 3 yarişmaci finale kalsin?
düşüncelerinizi bilmek istiyorum. henüz 4. ve 5. haftamizda oylar tamamlanmadi.
hangisi olsun? 3 lü elemelermi olsun yoksa 2li elemeler yapıp 1 hafta uzasınmı yarışma ?
@Bully @denizz19 @vadikızı @mrt-06 @ozmoturk @Billy Kane @FaJi @EFE UYSAL@xemrexxx

Canım benim ben herşeye uyarım problem olmaz sen içinden nasıl geliyorsa nasıl yapmak istersen ben seni desteklerim bence diğerleri ne dedi bilmiyorum okumadım yorumları hiç okumadım bozma üç kişi elensin böyle olsun istemiştin istediğin gibi devam et bence:D ben her konuda yanındayım senin

fikrini demedin ?

aaa evet o olasılık yüksek. :A son hafta kaderini belirleyecek ama @vadikızı puanları kapış kapış topluyor. Sen ve @Bully zor durmdasınız. Umarım biriniz kalır :F

:F:FKızz doğrumu topluyormuyum puanlarıı herkesi eleyip birinci olacakmıyım:kiki::kiki:

Son düzenleme:
Demek ki kalan 2 hafta iyi gittik o da yeterlidir elenmemek için :A

İyiymiş merakla bekliyoruz o zaman yarını :A
ama ben son haftayi bilmiyorumki :) oylar daha yeni yeni geliyor ve bakmadim :)

Canım benim ben herşeye uyarım problem olmaz sen içinden nasıl geliyorsa nasıl yapmak istersen ben seni desteklerim bence diğerleri ne dedi bilmiyorum okumadım yorumları hiç
okumadım bozma üç kişi elensin böyle olsun istemiştin istediğin gibi devam et bence:D ben her konuda yanındayım senin

:F:FKızz doğrumu topluyormuyum puanlarıı herkesi eleyip birinci olacakmıyım:kiki::kiki:
evet canim biraz toparladim 2 haftayi ve @Bully ile @denizz19 la kafa kafayasiniz ama daha gelecek oylar var :A ama üçünüzün aşağilarda olmasi üzücü :A

evet canim biraz toparladim 2 haftayi ve @Bully ile @denizz19 la kafa kafayasiniz ama daha gelecek oylar var :A ama üçünüzün aşağilarda olmasi üzücü :A

:F:FAboo üçümüzdemi aşağılardayızz tüh ya bari birimiz iyi olaydık @denizz19 @Bully :F

fikrini demedin ?

:F:FAboo üçümüzdemi aşağılardayızz tüh ya bari birimiz iyi olaydık @denizz19 @Bully :F
@vadikızı abla inanma Zeyno'ya 1 saat önce vadikızı puanları kapış kapış topluyor demiş, şimdi aşağılardasın diyor sana :A Ortalığı kızıştırmaya çalışıyor işte, yarın akşam öğreneceğiz gerçekleri :A

@vadikızı abla inanma Zeyno'ya 1 saat önce vadikızı puanları kapış kapış topluyor demiş, şimdi aşağılardasın diyor sana :A Ortalığı kızıştırmaya çalışıyor işte, yarın akşam öğreneceğiz gerçekleri :A
aa benim türkçemin acizliği :F
@vadikızı diplerdeydi ve punlar geldikce özellikle ikinci hafta dirilişiyle inanilmaz atak yapti. ondan dedim kapış kapış topluyor :D üçünüzün sıralaması ard arda ama puan araliğini bilmesenizde olur :A
ve 3 doğru 1 yanlışı götürür bende :A

Aman Zeyno'suna da kıyamazmış. ss
sadece onun Zeynosuyum demek :D

• Beğendim
Reactions: Tolstoyevski
Aman Zeyno'suna da kıyamazmış. ss

:D Oyy ben sanada kıyamam yumucuğum benim yumucuk gözlerin kurban olurum ben :kissingheart::kissingheart:

@vadikızı diplerdeydi ve punlar geldikce özellikle ikinci hafta dirilişiyle inanilmaz atak yapti. ondan dedim kapış kapış topluyor :D üçünüzün sıralaması ard arada ama puan araliğini bilmesenizde olur :A

Dirilişle iyi puanlar aldım demek süper ya iyi seçim yapmışım yardım alıyor diyenler utansn :Z

@vadikızı diplerdeydi ve punlar geldikce özellikle ikinci hafta dirilişiyle inanilmaz atak yapti. ondan dedim kapış kapış topluyor :D üçünüzün sıralaması ard arada ama puan araliğini bilmesenizde olur :A

Eminin öyledir :A

Lafın gelişi dedim, şu anki duruma göre onun Zeyno'susun yeri gelir benim Zeyno'm olursun :A

:D Oyy ben sanada kıyamam yumucuğum benim yumucuk gözlerin kurban olurum ben :kissingheart::kissingheart:

Dirilişle iyi puanlar aldım demek süper ya iyi seçim yapmışım yardım alıyor diyenler utansn :Z
Önceliğin Zeyno oluyor ama, onun için kaç kez azarlamıştın beni, şu an da onun tarafındasın. :ppp: