Zey TV En İyi Ben Seçerim 6. Hafta - 90'larda Dizi Jenerikleri (Yerli)

kurtlar konseyi ve özgü namal için izledik yalan söylicek değiliz:A sonra azalarak bitti iskender gidince bıraktımtamamen:))) bizi 4 yıl öncesine ka meryoşu savunup bugün inat olsun diye anti meryoşcu olan @mrt-06 ve sokak şeysiyle karıştırma:A
Vadi'yi gerçek bizdeyken izliyordun gerçek bizliğimize özenmek için. :))

kurtlar konseyi ve özgü namal için izledik yalan söylicek değiliz:A sonra azalarak bitti iskender gidince bıraktımtamamen:))) bizi 4 yıl öncesine ka meryoşu savunup bugün inat olsun diye anti meryoşcu olan @mrt-06 ve sokak şeysiyle karıştırma:A
Arkadan konuşmak yakıştımı sana dedikoducu kesildin başımıza.s

Diyorum ya onlar bana cevap vermekle uğraşır ben ise güler geçerim. :A

Ayrıca kendine baksın. Kendin çal kendin oyna temalı en iyi oyuncu yarışmasına TWD konusunda bile oy toplamaya çalışıyordu. Herkes kaçıyor zaten mesaj sayısı yarı yarıya düşmüş. İlgi görmüyor artık.:A (Ohhh tüm elemimi kustum.:Z)

herkesin kaçtığı yarışmanın son oylamasında 26 kişi oy kullandı forumda 1500 kişi var galiba :A @Billy Kane arkadaş iyice uçtu elem keder kafası bir başka tabi:A

Aynı sistem devam bence de, yani bu hafta 3 kişi elensin :A
sinsi gülüş :D ben rahattim demeyemi getiriyon :A

Güzel bir uyarlama olmuş. :F @xemrexxx @Çiğdem- @dosimosi @Billy Kane

fikrini demedin ?
halami dosimosi :A

@Dosi eğer ben son 3'te isem 2 kişi elensin ama değilsem postala gitsin üçünü :A
aaa evet o olasılık yüksek. :A son hafta kaderini belirleyecek ama @vadikızı puanları kapış kapış topluyor. Sen ve @Bully zor durmdasınız. Umarım biriniz kalır :F

• Beğendim
Reactions: Tolstoyevski