Zey TV En İyi Ben Seçerim 6. Hafta - 90'larda Dizi Jenerikleri (Yerli)

tam sahnelere konsantre olacağım bırakmıyorsunki:) sesleniyorsun sahneyi bırakıp buraya gelmek zorunda kalıyorum :)
bende aynı sekilde profile birsey yazacam sen birakmiyon :) tamam gercekten sustum artik :)

• Beğendim
Reactions: Tolstoyevski
tiyo verme demiştin şimdi hatırladım @Dosi :) geri sildim yorumları :)

Son düzenleme:
@destere Benim jenerik nasıl şampiyonlar ligi gibi değil mi? :D
demin yorum yapmıştımda sildim aslında @Dosi fazla açık verme oylamanın heyecanı ölmesin demişti :) ama senin jeneriği hiç sevmedim madem sordun söyleyeyim :) demiştim sebebini bir demet tiyatroyu çok sevdiğim halde jenerik müziği berbat :)

demin yorum yapmıştımda sildim aslında @Dosi fazla açık verme oylamanın heyecanı ölmesin demişti :) ama senin jeneriği hiç sevmedim madem sordun söyleyeyim :) demiştim sebebini bir demet tiyatroyu çok sevdiğim halde jenerik müziği berbat :)
Kınıyorum bence müthiş müzik. Hele piyano versiyonları harika :D

yine tutamadin kendini :)

@sokak sanati beğendinmi seçilenleri ? :)

Son düzenleme:
Konu jenerikler ama dizinin içeriği, karakteri ve izleme durumuna göre oy verilecektir muhtemelen, ben öyle yaptım , bu jeneriklerin hepsi vasat çünkü :)

@Dosi sen oy kullanmasan da olur :A

Konu jenerikler ama dizinin içeriği, karakteri ve izleme durumuna göre oy verilecektir muhtemelen, ben öyle yaptım , bu jeneriklerin hepsi vasat çünkü :)

@Dosi sen oy kullanmasan da olur :A
niye ki ben Kara Meleki izledim :A eminmisin kullanmayayim ? hem geçen hafta güzel puanimi aldin :A

• Beğendim
Reactions: Tolstoyevski