- Reaksiyon puanı
- 114,094
- Puanı
- 1,060
iyi oldunmu eziyorlar kötü olki kıymetli olİdolun mü Ne yapacan kara melek olup, kardeşi Lale bile öldürmek istiyordu Son sezonu berbattı bu arada.
iyi oldunmu eziyorlar kötü olki kıymetli olİdolun mü Ne yapacan kara melek olup, kardeşi Lale bile öldürmek istiyordu Son sezonu berbattı bu arada.
Domestos mikrobu gibi kötüyüm ben kötüyüm nidaları mı atalımiyi oldunmu eziyorlar kötü olki kıymetli ol
haha icimdeki kötülük uyandı ya ben sonuç günü kötü sunucu olmayı deneyeceğimDomestos mikrobu gibi kötüyüm ben kötüyüm nidaları mı atalım
@Çiğdem- de sana şarkılarıyla eşlik ederhaha icimdeki kötülük uyandı ya ben sonuç günü kötü sunucu olmayı deneyeceğim
onun kendi yarişmasina hayri yok bu hafta bizimkine hic katkisi olmaz
en kısası hangi yolsa onu diyorumsevgili yarışmacılarım. size birşey sormak istiyorum.
şimdi bu hafta 3 kişi elenecek ve haftaya hafta sonuda 7-8-9. hafta konseptinden sonra 3 kişi daha elenecek. sonra final turunda 2 aşamadan oluşacakti.
bazi gelen yorumlara göre hepinizin görüşünü alayım dedim. Benim başta düşündüğüm gibimi olsun yoksa bu hafta 2 kişi elenip 7 yarişmaci devam eder sonra 7-8-9. hafta oylarinda sonra 2 kişi elenip 5 kişi kalinsin ve 10-11 haftaki konseptlerden sonra 2 kişi elensin ve 3 yarişmaci finale kalsin?
düşüncelerinizi bilmek istiyorum. henüz 4. ve 5. haftamizda oylar tamamlanmadi.
hangisi olsun? 3 lü elemelermi olsun yoksa 2li elemeler yapıp 1 hafta uzasınmı yarışma ?
@Bully @denizz19 @vadikızı @mrt-06 @ozmoturk @Billy Kane @FaJi @EFE UYSAL@xemrexxx
İlk format olsun kendi yapacağın iyidirsevgili yarışmacılarım. size birşey sormak istiyorum.
şimdi bu hafta 3 kişi elenecek ve haftaya hafta sonuda 7-8-9. hafta konseptinden sonra 3 kişi daha elenecek. sonra final turunda 2 aşamadan oluşacakti.
bazi gelen yorumlara göre hepinizin görüşünü alayım dedim. Benim başta düşündüğüm gibimi olsun yoksa bu hafta 2 kişi elenip 7 yarişmaci devam eder sonra 7-8-9. hafta oylarinda sonra 2 kişi elenip 5 kişi kalinsin ve 10-11 haftaki konseptlerden sonra 2 kişi elensin ve 3 yarişmaci finale kalsin?
hangisi olsun? 3 lü elemelermi olsun yoksa 2li elemeler yapıp 1 hafta uzasınmı yarışma ?
@Bully @denizz19 @vadikızı @mrt-06 @ozmoturk @Billy Kane @FaJi @EFE UYSAL@xemrexxx
en kisasi 3 lü elemeleren kısası hangi yolsa onu diyorum
Böyle devam bence.sevgili yarışmacılarım. size birşey sormak istiyorum.
İlk format olsun kendi yapacağın iyidir
oy yollayinBöyle devam bence.
Aynı sistem devam bence de, yani bu hafta 3 kişi elensinsevgili yarışmacılarım. size birşey sormak istiyorum.
Tercüme etmene gerek yoktu biz ne dediğimizi biliyoruz.oy yollayin
şuan @xemrexxx ile üçünüz 3 kişi sonuçlarda elensin dediniz
dirilişçi melunlarla aynı fikirde olduğum için şaşırmıştır o da gayet normalTercüme etmene gerek yoktu biz ne dediğimizi biliyoruz.
Sende gizli Dirilişçisin kendinde biliyosundirilişçi melunlarla aynı fikirde olduğum için şaşırmıştır o da gayet normal
o ne la kritpolu fetöcü gibiSende gizli Dirilişçisin kendinde biliyosun
Sende gizli ajansın işte Diriliş düşmanı gibi gözükmeye çalışan Diriliş hastasıo ne la kritpolu fetöcü gibi
Efe gerekli cevabı vermiş sana bak zamanında vadi bile izlemiş hatta has vadici @Polat Şaşmaz ı kvp yarışmasında yenmiş adamsın.dirilişçi melunlarla aynı fikirde olduğum için şaşırmıştır o da gayet normal
kurtlar konseyi ve özgü namal için izledik yalan söylicek değiliz sonra azalarak bitti iskender gidince bıraktımtamamen)) bizi 4 yıl öncesine ka meryoşu savunup bugün inat olsun diye anti meryoşcu olan @mrt-06 ve sokak şeysiyle karıştırmaEfe gerekli cevabı vermiş sana bak zamanında vadi bile izlemiş hatta has vadici @Polat Şaşmaz ı kvp yarışmasında yenmiş adamsın.
O zamanlar gizliyodun ama izlediğini sonra içini döktürdüler vadici tayfa.kurtlar konseyi ve özgü namal için izledik yalan söylicek değiliz sonra azalarak bitti iskender gidince bıraktımtamamen)) bizi 4 yıl öncesine ka meryoşu savunup bugün inat olsun diye anti meryoşcu olan @mrt-06 ve sokak şeysiyle karıştırma