Zey TV En İyi Ben Seçerim 6. Hafta - 90'larda Dizi Jenerikleri (Yerli)

benim kizma sebebim soruma cevap verilmemesi. sen söyle ben "tamam" kelimesini nasil anlayacam? juri olmamayami tamam dedi yoksa oylayacaginami tamam dedi ???????
yeterli oy yollayan jurim oldugu icin suana kadar oy yollayanlardan baska kimseye sorma gereği duymadim
Oy yollamaya tamam dedin dimi @Maskeli Fedai :A (Sakın beni mahçup etme :A)

Yerli yabancı film fragman haftası çok çekilmeliydi birçoğu iyi yapımlardı oylama yapmak kolay olmadı:)

arkadaslar geçen hafta ki sonuclar gibi 2li elemelere karar verdim :D @mrt-06 nın dediği gibi yarışma yeni başlıyor :Z
yarismanin basinda benim yarismamin esnek oldugunu ve fikirlerinize göre yön alacağını belirtmiştim zaten. zevk alarak yapiyorum yarısmami ve kısa sürsün istemiyorum tabikide :)
Bakalim kimlere yariyacak bu sistem :)
Büyük sonuç gecemiz yarın saat 19.30'da :Z
@Bully @denizz19 @vadikızı @ozmoturk @Billy Kane @xemrexxx @EFE UYSAL

16.00 :)
Yarışma uzadı demek hayırlı olsun forumumuz adına Zeynocum :A

Bakalım eleneceği halde elenmekten yırtan o 3.kişi kim olacak :A

Yarışma uzadı demek hayırlı olsun forumumuz adına Zeynocum :A

Bakalım eleneceği halde elenmekten yırtan o 3.kişi kim olacak :A
bende çok merak ediyorum :D bu haftaki oylar çok önem taşıyor :)

arkadaslar geçen hafta ki sonuclar gibi 2li elemelere karar verdim :D @mrt-06 nın dediği gibi yarışma yeni başlıyor :Z
yarismanin basinda benim yarismamin esnek oldugunu ve fikirlerinize göre yön alacağını belirtmiştim zaten. zevk alarak yapiyorum yarısmami ve kısa sürsün istemiyorum tabikide :)
Bakalim kimlere yariyacak bu sistem :)
Büyük sonuç gecemiz yarın saat 19.30'da :Z
@Bully @denizz19 @vadikızı @ozmoturk @Billy Kane @xemrexxx @EFE UYSAL

16.00 :)
kesinlikle kural değişikliğine karşıyım niye karşıyım çünkü kuralı oylama başlamadan değiştirmen lazımdı veya bu hafta bittikten sonra değiştirmen lazımdı :) şimdi oyların çoğu geldi nerden bilelim sondan üçüncüyü kurtarmaya çalışmadığını ? :)
en azından biz sıvacılar olarak kabul etmiyoruz değişikliği dimi @MasacRE- @MEnes @Doğu ? :) la bana bir el atın ne biçim sıvacısınız destek olmanız lazım böyle kara günlerde :)

@destere dis icin sağol :A yakında diss'ler listesine gireceğim :Z
etiket için yaptiysan bu yarismacilarla alakali idi yani daha önce tartistigimiz bir mevzu :)

• Beğendim
Reactions: Tolstoyevski
@destere dis icin sağol :A yakında diss'ler listesine gireceğim :Z
etiket için yaptiysan bu yarismacilarla alakali idi yani daha önce tartistigimiz bir mevzu :)
ben anlamam sende bizim ysk gibi yaptın maç sırasında kural değişmez:) maçın bitimini beklemen lazımdı :)
dimi la @Doğu allah seni davul etsin :))

kesinlikle kural değişikliğine karşıyım niye karşıyım çünkü kuralı oylama başlamadan değiştirmen lazımdı veya bu hafta bittikten sonra değiştirmen lazımdı :) şimdi oyların çoğu geldi nerden bilelim sondan üçüncüyü kurtarmaya çalışmadığını ? :)
en azından biz sıvacılar olarak kabul etmiyoruz değişikliği dimi @MasacRE- @MEnes @Doğu ? :) la bana bir el atın ne biçim sıvacısınız destek olmanız lazım böyle kara günlerde :)
Ben de tam jenerikleri izliyordum :A Neyse derdiniz çözersiniz siz ben jenerikleri tamamlamaya gidiyorum :A

6. hafta oylari yeni yeni geliyor arti daha 4 ve 5 de yollamayanlar var :)

ben anlamam sende bizim ysk gibi yaptın maç sırasında kural değişmez:) maçın bitimini beklemen lazımdı :)
dimi la @Doğu allah seni davul etsin :))
Acun bile daima kural değiştiriyor. ona bakarsan ilk hafta 3 kisi elenecekti. onuda değiştirdik

• Beğendim
6. hafta oylari yeni yeni geliyor arti daha 4 ve 5 de yollamayanlar var :)
ne yenisi ben son haftanın oyunu gödereli iki gün oldu kaldıki diğer oylamalarda tamamlandı nerdeyse kimlerin eleneceğide belli senin listende o yüzden sondan üçüncüye torpil geçmeni kesinlikle kabul etmiyoruz:) şiddetle itiraz ediyorum gerekirse en büyük mercilere kadar başvurabilirim :)
@Bully @mrt-06 en büyük mercimek sizdiniz sanırım:) şuna bişey diyin yanlış yapıyor :)

ne yenisi ben son haftanın oyunu gödereli iki gün oldu kaldıki diğer oylamalarda tamamlandı nerdeyse kimlerin eleneceğide belli senin listende o yüzden sondan üçüncüye torpil geçmeni kesinlikle kabul etmiyoruz:) şiddetle itiraz ediyorum gerekirse en büyük mercilere kadar başvurabilirim :)
@Bully @mrt-06 en büyük mercimek sizdiniz sanırım:) şuna bişey diyin yanlış yapıyor :)
@Bully 3 kisi elensin dedi @mrt-06 2 kişi dedi.
ister inan ister inanma hiç birşey belli degil. senin oy daha 24 saat olmadi be :D ne 2 günü. Daha @MasacRE- çizgi filmleri yollamadi :)

• Beğendim
@Bully 3 kisi elensin dedi @mrt-06 2 kişi dedi.
ister inan ister inanma hiç birşey belli degil. senin oy daha 24 saat olmadi be :D ne 2 günü. Daha @MasacRE- çizgi filmleri yollamadi :)
Olay hala 2 - 3 muhabbeti mi. :A

500. yorum. :A