- Reaksiyon puanı
- 114,094
- Puanı
- 1,060
bencede, ayarini kacirdigin oluyor
Tamam şakayı abartmayayım da ablam üzülmesin sonra kıyamam
Tamam şakayı abartmayayım da ablam üzülmesin sonra kıyamam
Ayar kaçırmak benim işimbencede, ayarini kacirdigin oluyor
kalp kirıla biliyor 😉 dün mesela neyse DAyar kaçırmak benim işim
Dünkü dediğimin ağır olduğunu fark edip ablama bir özür mesajı yazdım zatenkalp kirıla biliyor 😉 dün mesela neyse D
sana gıcıklık bazen yakısmiyor
bence o mesajida silmen gerekirdi. malzeme veriyon söyleyenlereDünkü dediğimin ağır olduğunu fark edip ablama bir özür mesajı yazdım zaten
Ayarı kaçırabiliyorum bazen, frene basmasını bilmek lazım
Önceliğin Zeyno oluyor ama, onun için kaç kez azarlamıştın beni, şu an da onun tarafındasın.
özelde dediğimi yap kız deliller karartilsinSende doğru dur yaramazlık yapma gıcıklık yaparken dikkat et ağır olmasın Zeynebim benim bitanemdir bacımdır şu an kendimi güçlü görüyosam onun sayesindedir onu apayarı senide apayrı severim biliyosun ha ayrıca onu kimsenin üzmesine izin vermem ha
He valla kızz savunuyorum valla kıymetimi bilmiyor buda ha
2 kişi elensin.2 kişimi elensin 3 kişimi diye. etiketlemistim herkes fikrini beyan etti
aaa niye bilerek ????????
özelde dediğimi yap kız deliller karartilsin
Az olsun öz olsun 2 olsun
Eşitlik çıkarsa nolcak@FaJi nin oylari belirleyecek.
4 kisi 3 elensin dedi kesin dille
@Bully @denizz19 @vadikızı @xemrexxx @mrt-06 @Billy Kane @EFE UYSAL @ozmoturk
@FaJi nin oylari belirleyecek.
4 kisi 3 elensin dedi kesin dille
@Bully @denizz19 @vadikızı @xemrexxx @mrt-06 @Billy Kane @EFE UYSAL @ozmoturk
7 yarismacisiniz esitlik imkansizEşitlik çıkarsa nolcak
9 yarışmacıyız7 yarismacisiniz esitlik imkansiz
@Maskeli Fedai jurilikten siliyorum. en sinir olduğum şey cevap verme nezaketinde bulunulmamasi. Ben basta juri olmamamalarina birsey demem. Yazdim dedimki oylama yapmayacaksan bildir etiketlemiyeyim
oylayacaksanda liste bu dedim ve verdiği cevap tamam. ee ben ne anladim bu cevaptan ? Ms de oy kullanipta burda kullanmamasina haliyle kirilirim. Artik hic bir sekilde etiket yapmayacagim
3 hafta birikti. Atar yapmam dogal. evet 9 sunuz yolda acele ile yazdim9 yarışmacıyız
Jüriler için yarına kadar süre yok mu, yollar yani atar yapma hemen melunuma Zaten foruma da pek girdiği yok, onu iyice sıkıştırman lazım
Geçen hafta da son gün kullandı sanırım, bence bu kadar kızmana gerek yoktu. Zaten forum içinde kimseyle iletişime geçmiyor son zamanlarda, kabuğuna çekildi3 hafta birikti. Atar yapmam dogal. evet 9 sunuz yolda acele ile yazdim
benim kizma sebebim soruma cevap verilmemesi. sen söyle ben "tamam" kelimesini nasil anlayacam? juri olmamayami tamam dedi yoksa oylayacaginami tamam dedi ???????Geçen hafta da son gün kullandı sanırım, bence bu kadar kızmana gerek yoktu. Zaten forum içinde kimseyle iletişime geçmiyor son zamanlarda, kabuğuna çekildi