tabiki haklıyım asla haksız yere konuşmam dere geçilirken don değiştirilmez demişler öylemiydi laf neyse atlı bişeydi sanırım ben kaçtım yabancı dizi beni bekliyor )Adam haklı maalesef @Dosi
tabiki haklıyım asla haksız yere konuşmam dere geçilirken don değiştirilmez demişler öylemiydi laf neyse atlı bişeydi sanırım ben kaçtım yabancı dizi beni bekliyor )Adam haklı maalesef @Dosi
@Dosi duy bu sözleri yanlışından dön dosi yoluk saçlı isveçli allah kahretsin seni hadi size iyi geceler ben kaçtımGerçekten haklsıın bir anda konsept değişince insanın aklında soru işaretleri geliyor
aa benim bu yarismada cok gizli hamlelerim var. herkese yarayan hamleler ve baskasinin hakki yenilmein diyede hamleler yapmak zorundayim ve buda vicdanimi rahatlatacak bir hamle merak etme senherkesin aklına şüpheyi düşürdüm şimdi sondan üçüncü kim sorusu kafaları kurcalayacak ve dosi bu vebalin altından kalkamayacaktır
artık gönül rahatlığıyla uyuyabilirim
Ortalığı karıştır kaç en kolay yöntem.ss@Dosi duy bu sözleri yanlışından dön dosi yoluk saçlı isveçli allah kahretsin seni hadi size iyi geceler ben kaçtım
Ms ye oy yollarken internet sıkıntın yok.
Adam haklı maalesef @Dosi
Gerçekten haklsıın bir anda konsept değişince insanın aklında soru işaretleri geliyor
iyi tamam 3 kişi elensin rahatlayın.tabiki haklıyım asla haksız yere konuşmam dere geçilirken don değiştirilmez demişler öylemiydi laf neyse atlı bişeydi sanırım ben kaçtım yabancı dizi beni bekliyor )
Hiçbir yere yollamadım kiMs ye oy yollarken internet sıkıntın yok.
jürim olma tamam bye
iyi tamam 3 kişi elensin rahatlayın.
ok. neyse tamam. jüri olmana gerek yokHiçbir yere yollamadım ki
Kuralı en başta öyle yapsan kimse sana bir şey demeyecekti ama yarışmanın ortasında değiştirince de itiraz ya da itirazların gelmesi normal açıkçası. Yanlış anlama kimse sana bir şey demiyor.Ms ye oy yollarken internet sıkıntın yok.
jürim olma tamam bye
iyi tamam 3 kişi elensin rahatlayın.
senin naparsan doğruyu yapacağına eminim zaten tüm bu işleri @Bully ile @EFE UYSAL karıştırıyor başta dedim dosi karar değiştirmişse bildiği bişey vardır siz niye itiraz ediyorsunuz dedim ama kötülere engel olmak mümkün olmuyor bazenaa benim bu yarismada cok gizli hamlelerim var. herkese yarayan hamleler ve baskasinin hakki yenilmein diyede hamleler yapmak zorundayim ve buda vicdanimi rahatlatacak bir hamle merak etme sen
evet yollamıştı her hafta yolluyor ms ye ama buraya gelince @Doğu yan çiziyor naptığı belli değilbende yo
yolladı diye biliyorum. bugün pek bakmadim ama sanki @Doğu ya teşekkur mesajlari vardi bilmiyorum
Doğu oy yollamadıbende yo
yolladı diye biliyorum. bugün pek bakmadim ama sanki @Doğu ya teşekkur mesajlari vardi bilmiyorum
tamam vazgeçtim zaten. Diğer hafta 3 lu eleme olmayacak amaKuralı en başta öyle yapsan kimse sana bir şey demeyecekti ama yarışmanın ortasında değiştirince de itiraz ya da itirazların gelmesi normal açıkçası. Yanlış anlama kimse sana bir şey demiyor.
Şöyle bir benzer örnek vereyim, geçenlerde seçim oldu. Zarfların üstünde mühür olması zorunlu bir kuraldı ama seçim devam ederken YSK bu kuralı kaldırdı ve seçim sonucunda da dünyanın tepkisini aldılar.
Ulan ortalığı karıştırma pis herif nereye yollamışım git bi bakms ye yollamıştın @Dosi haklı buraya niye yollamıyorsun artniyetli insan
Yok Doğu yollamadı. Yollasa teşekkürler yazardım.bende yo
orda sigara ddüşmanlarını puanlarımla yerin dibine batırmıştım zaten sanırım onlardan biride elendi iyide oldu stres attık düşmanlara karşı@destere geçen haftaki kamu spotu bölümünden ders alıp sigara içmeyi bırakmışsındır umarım.
Kuru iftira resmen kendisi alet etti bizi oyununa şimdi topu bize atıyosenin naparsan doğruyu yapacağına eminim zaten tüm bu işleri @Bully ile @EFE UYSAL karıştırıyor başta dedim dosi karar değiştirmişse bildiği bişey vardır siz niye itiraz ediyorsunuz dedim ama kötülere engel olmak mümkün olmuyor bazen
evet yollamıştı her hafta yolluyor ms ye ama buraya gelince @Doğu yan çiziyor naptığı belli değil