Aynen bu hiddetimizi ona yormak istiyorumhhahaha vadisizlikten oldu bence oyüzden bukadar siyasete gömüldünüz ayoll şu yeni sezonda vadi olsada eskisi gibi vadi sayfasında takılmaya devam etseniz başka şeyde gözünüz görmezdi
Aynen bu hiddetimizi ona yormak istiyorumhhahaha vadisizlikten oldu bence oyüzden bukadar siyasete gömüldünüz ayoll şu yeni sezonda vadi olsada eskisi gibi vadi sayfasında takılmaya devam etseniz başka şeyde gözünüz görmezdi
o 3 haftada 3 oylama yapman gerekecek ama tabi istediğin zaman ayni gün hepsini arada çıkarabilirsin
ruh ikizimsinya daha sen gelmedende yazmıştım @destere de seni çok özledi
la zenci buldum da bana faydası yok çizgi filmleri oylaşıyoruz buralarda dolanıyorum işte henüz bir av yakalayamadıkBiliyorum gördüm O da yok ortalıkta yine hangi zenci mevkiidaşlarıyla sıvamaya gitti acep ?
peki sen bilirsin. Bir sonraki konsept hosuna gider umarımİzlerken acayip sıkıldım. 5 video izledim bi bip bip güzeldi. Ben oy vermim bu hafta.
peki sen bilirsin. Bir sonraki konsept hosuna gider umarım
teşekkürler. Şuana kadarki en erken oy yollama rekorunu kırdın ama ilk yollasan bile en son açıklarımla zenci buldum da bana faydası yok çizgi filmleri oylaşıyoruz buralarda dolanıyorum işte henüz bir av yakalayamadık
@Dosi ben son kararımı verdim ve sana oylarımı yolladım hayrını gör .. jonny bravo ile kimse gelmemiş? onun yerine jonny kadar dışlanmış ve bahtsız karakterler sylvester ve de bip bip tilki favorilerim
ve de son sıramda japon yapımı çizgi filmler olacaktır
önemli değil ya. zaten yeterli oy sayımız oluyor bir daha olmasın amaHiç eğlenemedim kusura bakma.
Bende de @MEnes gibi tip olsa boy boy posterlerimi yaptırıp uçaktan atardım insanların tepelerine Allah bana sırf çene vermiş gerisini koyvermiş
Ben gece mışııl mışıl uyurken arkamızdan goygoyumuz da yapılmış ne güzel. Bu kadar şımartmayın beni ya sonra önünü alamıyorum kendimi sıvamanın cılkını çıkarıyorum. Bu arada öyle demişsiniz ki sanki bizde çene yok, karşımdakinin altından girip üstünden çıkarım @Doğu kardeşim sen bilirsin yani. Peki hem tip hem çene olunca noluyor pek bilemedim şimdi. Bak yine kendimi sıvadım duramıyorum böyle olunca.öyle deme be çene daha önemli
aa sende de çene var tabikide şurda @Doğu yu biraz motive etmeye çalıştık, araya girmezsen olmazBen gece mışııl mışıl uyurken arkamızdan goygoyumuz da yapılmış ne güzel. Bu kadar şımartmayın beni ya sonra önünü alamıyorum kendimi sıvamanın cılkını çıkarıyorum. Bu arada öyle demişsiniz ki sanki bizde çene yok, karşımdakinin altından girip üstünden çıkarım @Doğu kardeşim sen bilirsin yani. Peki hem tip hem çene olunca noluyor pek bilemedim şimdi. Bak yine kendimi sıvadım duramıyorum böyle olunca.
@Doğu yu ben iyi ederim kardeşim emin ellerde için rahat olsun. Ama tabi senin de destek vermen iyi olmuş farklı fikirler her zaman iyidir. Bir şey olmaz yaa varsın kulaklarımız çınlasın canınız saolsun.aa sende de çene var tabikide şurda @Doğu yu biraz motive etmeye çalıştık, araya girmezsen olmaz
iyiki bi resmini gördük, artık arada kullakların çınlanır. alış
sana güvenim sonsuz@Doğu yu ben iyi ederim kardeşim emin ellerde için rahat olsun. Ama tabi senin de destek vermen iyi olmuş farklı fikirler her zaman iyidir. Bir şey olmaz yaa varsın kulaklarımız çınlasın canınız saolsun.
Çünkü dün sandıkta görevliydim 4 saatlik uykuyla duruyordum baya yoruldum ve bugün yine 5 saatlik uykuyla staja geldim. Yani şuanki halimi sen düşün.sana güvenim sonsuz
Sen gece niye erken uyudun?
ben gece çok takılmak istiyordum tatilin son gecesi diye ama pek kimse yoktu forumda, "erken"uyudum
@destere de baya geç gelmiş
biz tatiliz diye ben bugün pazar sandım diyorumki pazar günü niye stajdaÇünkü dün sandıkta görevliydim 4 saatlik uykuyla duruyordum baya yoruldum ve bugün yine 5 saatlik uykuyla staja geldim. Yani şuanki halimi sen düşün.
Hafta içi alıştım bu duruma bu yüzden bana pek etki etmiyor artık, maksimum 5 saat uyuyorum zaten. Bu gece de en erken 1'de uyuyacağım gibi duruyor günler bana yetmiyor artık, ilgilendiğim şeyler var ve zaman yetmediği için ilgilenemediğim çook şey var.biz tatiliz diye ben bugün pazar sandım diyorumki pazar günü niye stajda
Aaa halini çok iyi anliyorum sen bu
gecede erken uyu anca gelirsin kendine
Bende hafta içi 12 de (sizin saatle 1) uyumaya çalışıyorum ve yaklaşık 6 saat uyuyorum hafta sonu 2-3 leri buluyor uyumam bazen,forumda arkadaşlar olunca Tatil güzeldi ya işe gitmeyi hiç istemiyorumHafta içi alıştım bu duruma bu yüzden bana pek etki etmiyor artık, maksimum 5 saat uyuyorum zaten. Bu gece de en erken 1'de uyuyacağım gibi duruyor günler bana yetmiyor artık, ilgilendiğim şeyler var ve zaman yetmediği için ilgilenemediğim çook şey var.
Tatil kime kötü gelir ki zaten. Oradaki rahatlığı hiç bulabilir miyiz acaba. Şurda Haziran'a 1 buçuk ay kaldı sonrasında okul bitince direk işe başlamayacağım asla. Önce şöyle Eylül'e kadar hem deniz, hem köy bir çok yeri gezip kafa dinleyeceğim.Bende hafta içi 12 de (sizin saatle 1) uyumaya çalışıyorum ve yaklaşık 6 saat uyuyorum hafta sonu 2-3 leri buluyor uyumam bazen,forumda arkadaşlar olunca Tatil güzeldi ya işe gitmeyi hiç istemiyorum
ben okulu bitirince hemen çalışmıştım ama iyide oldu çünkü paraları 6 ay dinlenince çatır çatır yedim şimdi de biriktiriyorum paraları yazın tatilde bir güzel harcayacam inşallahTatil kime kötü gelir ki zaten. Oradaki rahatlığı hiç bulabilir miyiz acaba. Şurda Haziran'a 1 buçuk ay kaldı sonrasında okul bitince direk işe başlamayacağım asla. Önce şöyle Eylül'e kadar hem deniz, hem köy bir çok yeri gezip kafa dinleyeceğim.
Bende öyle bir imkan olmayacak. Çalışmaya başladım mı 2 yıl falan tatil zor görürüm anca yazları 2 hafta yani. Bu yüzden okul bitince biraz kafa dinlemem lazım ki ilerideki yoğunluk direk boğmasın beni. Bu sebeple bu yazı sonuna kadar kullanacağım.ben okulu bitirince hemen çalışmıştım ama iyide oldu çünkü paraları 6 ay dinlenince çatır çatır yedim şimdi de biriktiriyorum paraları yazın tatilde bir güzel harcayacam inşallah
ben uzun süre aynı yerde çalışamam bunu anladım çok şükürki illa çalışmak zorunda değilim istersem evde kalırım ama çalısmak bir yandan kafa dağıtmak için ideall. Bazı iş teklifleri geliyor red ediyorum çünkü ozaman yaz tatillerim sadece 4 haftalık olur ve ben Türkiyede 1 ay dan az kalırsam bana tatil tadı vermez En az 2 ay kalmalıyımBende öyle bir imkan olmayacak. Çalışmaya başladım mı 2 yıl falan tatil zor görürüm anca yazları 2 hafta yani. Bu yüzden okul bitince biraz kafa dinlemem lazım ki ilerideki yoğunluk direk boğmasın beni. Bu sebeple bu yazı sonuna kadar kullanacağım.
Keşke öyle bir rahatlığı olsa benim mesleğin, daha mesleğe başlamadan bize anlattı büyüklerimiz ilk 2 3 sene zorluk çekmeyen yoktur dedi. Bu yüzden kendimi şimdiden hazırlamam lazım bu rahatlığım ilerde başıma bela olabilir yani. Ama işte daha işim belli değil bakalım okul bitsin bir şekilde önümüze bakacağız artık. Sana ise hak veriyorum öyle bir imkanın varsa elbette kullanman lazım. Türkiye'ye gelmek sana bu kadar iyi geliyorsa neden daha az gelesin ki.ben uzun süre aynı yerde çalışamam bunu anladım çok şükürki illa çalışmak zorunda değilim istersem evde kalırım ama çalısmak bir yandan kafa dağıtmak için ideall. Bazı iş teklifleri geliyor red ediyorum çünkü ozaman yaz tatillerim sadece 4 haftalık olur ve ben Türkiyede 1 ay dan az kalırsam bana tatil tadı vermez En az 2 ay kalmalıyım