şuan sesli gülmemek için kendimi zor tutuyorumİşte bu küsme sebebiBi daha sakın bana canım deme
![]()
şuan sesli gülmemek için kendimi zor tutuyorumİşte bu küsme sebebiBi daha sakın bana canım deme
![]()
İşte bu küsme sebebiBi daha sakın bana canım deme
Abla koca adam oldum, küçücük çocuklara edilecek lafları ediyorsun ortalık yerde, ne cevap verseydim![]()
İkinize de küstüm kızlar, zorla başardınız yani bunu.![]()
bende dedim bu ne demiş @Bully böyle cevap verdi.bananee benim sevme şeklimm böylee ablanım ben gözümde küçüksün sen daha
![]()
ben ne dedim beİkinize de küstüm kızlar, zorla başardınız yani bunu.![]()
bende dedim bu ne demiş @Bully böyle cevap verdi.
kiz yazini gördüm tutamadim güldümne yazmissin sen öyle
ben ne dedim be![]()
benide sev kizyazarım ben içimden geldiği gibi yazıyorum valla cidden kaan yanımda olsa öyle severim
![]()
benide sev kizşefkata ihtiyacım var
![]()
haydı sahnene odaklan 14 dakika kaldıoyy sevmem mi kızzz ne demekk seni daha beter sıka sıka severdim he
![]()
Sen küsemessinİkinize de küstüm kızlar, zorla başardınız yani bunu.![]()
Öyle birşey demeyemi çalıştım temiz insan affedici insan bakımından söylüyorumniye kimseye küs kalamiyormu ?![]()
anladım şimdi derin derin yazilar yazardimda etiket zamani yaklaşıyorÖyle birşey demeyemi çalıştım temiz insan affedici insan bakımından söylüyorum![]()
Bal gibi de küserim, yufka yüreklilik de bir yere kadarSen küsemessin![]()
Bal gibi de küserim, yufka yüreklilik de bir yere kadar![]()
Bana canım değilsin dedin, küsülmeyi kesin hak ettin de süresine daha karar veremedimanladım şimdi derin derin yazilar yazardimda etiket zamani yaklaşıyor
bazen affedilmeyen hatalar oluyor ama
@Bully neye aynen dedin küsmeyemi diger kelimeyemi ? yani küsülecek birşey de görmüyorum
Sana küsmedim zaten ablacım ya, biraz arada kaynamış gibi oldun kusuruma bakmaAma ben küsecek birşey demedim ki