şuan sesli gülmemek için kendimi zor tutuyorum etrafimda insanlar varİşte bu küsme sebebi Bi daha sakın bana canım deme
şuan sesli gülmemek için kendimi zor tutuyorum etrafimda insanlar varİşte bu küsme sebebi Bi daha sakın bana canım deme
İşte bu küsme sebebi Bi daha sakın bana canım deme
Abla koca adam oldum, küçücük çocuklara edilecek lafları ediyorsun ortalık yerde, ne cevap verseydim
İkinize de küstüm kızlar, zorla başardınız yani bunu.
bende dedim bu ne demiş @Bully böyle cevap verdi.bananee benim sevme şeklimm böylee ablanım ben gözümde küçüksün sen daha
ben ne dedim beİkinize de küstüm kızlar, zorla başardınız yani bunu.
bende dedim bu ne demiş @Bully böyle cevap verdi.
kiz yazini gördüm tutamadim güldüm ne yazmissin sen öyle
ben ne dedim be
benide sev kiz şefkata ihtiyacım varyazarım ben içimden geldiği gibi yazıyorum valla cidden kaan yanımda olsa öyle severim
benide sev kiz şefkata ihtiyacım var
haydı sahnene odaklan 14 dakika kaldıoyy sevmem mi kızzz ne demekk seni daha beter sıka sıka severdim he
Sen küsemessinİkinize de küstüm kızlar, zorla başardınız yani bunu.
Sen küsemessin
Öyle birşey demeyemi çalıştım temiz insan affedici insan bakımından söylüyorumniye kimseye küs kalamiyormu ?
haydı sahnene odaklan 14 dakika kaldı
@Bully ciddi küstü galiba neyse kaybeden kendisi olur
anladım şimdi derin derin yazilar yazardimda etiket zamani yaklaşıyorÖyle birşey demeyemi çalıştım temiz insan affedici insan bakımından söylüyorum
Bal gibi de küserim, yufka yüreklilik de bir yere kadarSen küsemessin
Bal gibi de küserim, yufka yüreklilik de bir yere kadar
Bana canım değilsin dedin, küsülmeyi kesin hak ettin de süresine daha karar veremedimanladım şimdi derin derin yazilar yazardimda etiket zamani yaklaşıyor
bazen affedilmeyen hatalar oluyor ama
@Bully neye aynen dedin küsmeyemi diger kelimeyemi ? yani küsülecek birşey de görmüyorum
Sana küsmedim zaten ablacım ya, biraz arada kaynamış gibi oldun kusuruma bakmaAma ben küsecek birşey demedim ki