Kafasına vura vura alırız biz oyu sen rahat ol.
Kız şarkıları gönderdik yaSon Şarkı Gönderme Tarihi : 7 Nisan Cuma 21:00
Herkesten katılım bekliyorum teşekkürler şimdiden
@destere @Bully @sokak sanati @Harunnn60 @cevaa @MEnes @cookies @Maskeli Fedai @Dosi @ozmoturk @EFE UYSAL @tolgab @BesaleT @Sherlock @dreamy @turkuazz @FaJi @MasacRE- @soo @batuhankaralar @vadikızı @MayısKralı @denizz19 @mrt-06 - @OzaN @Tolstoyevski @mesmeso61 @berkann @xemrexxx @Mr.At
çiğdem yine senin çağataya kötü point vermiş bir 10 point gönder de düzelsinKız şarkıları gönderdik ya
Hem öyle yapar hem de Aras'ını düşürürümçiğdem yine senin çağataya kötü point vermiş bir 10 point gönder de düzelsin
çiğdem yine senin çağataya kötü point vermiş bir 10 point gönder de düzelsin
hahah şarkı gönder gönder diye diye aklımda o kalmışKız şarkıları gönderdik ya
öyle geniş geniş yorum yapacak pek bişey yok şarkılarda üç tane falan beğendim işte başkada pek bir ışık yokBirazdan şarkıları dinlerim. Yorumum bu gece burada olur. Sebepleri ile yazarım yine. Belki 1-2 kişiye ilham olurum onlarda ben gibi düşünür düşük verir benim verdilerime.
öyle geniş geniş yorum yapacak pek bişey yok şarkılarda üç tane falan beğendim işte başkada pek bir ışık yok
tek ümidimiz yarışmacıların taktiksel davranıp kötü şarkılarla geldiğini düşünmem ilerde belki düzelecektir diye ümidimiz var
Balım sana tüm harikalar feda olsun.görümcek yorumuma harika atmış ne kadar mutlu oldum anlatamam
dur bir başa döneyim ona bakmamıştım erkin diyince geçen haftaki şarkı hala aklıma geliyorErkin Koray'ın bu haftaki klasiği hakkında ne düşünüyorsun?
boşuna sevinme şarkıcın iyi seninle alakası yok puanlarınBalım sana tüm harikalar feda olsun.
öyle geniş geniş yorum yapacak pek bişey yok şarkılarda üç tane falan beğendim işte başkada pek bir ışık yok
tek ümidimiz yarışmacıların taktiksel davranıp kötü şarkılarla geldiğini düşünmem ilerde belki düzelecektir diye ümidimiz var
geçen hafta varmıydı ?Aynen. Bu hafta çok üst şarkılar yoktu.
bende oy vermek istiyorum.
ÖNEMLİ BİLGİ : Cumartesi Beşiktaş maçında olucağımız için sonuçlar Cumaya gelsin diye şarkı gönderme süresi 1 gün olucak. Çarşamba 19:00 kadar yollayalım şarkıları -5 almamak için
Son Şarkı Gönderme Tarihi : 5 Nisan Çarşamba 19:00
Final Puanları
@Tolstoyevski Erkin Koray 7 Puan
@turkuazz Rafet El Roman 5 Puan
@mesmeso61 - Kazım Koyuncu 3 Puan
@Bully Emre Altuğ 2 Puan
Elenen Yarışmacılar
1.Hafta @DarLeqenD - Calvin Harris
2.Hafta @Billy Kane - Ayşe Hatun Önal ( Çekildi )
3.Hafta @EFE UYSA L- Emre Kaya
Yarışmacılar
1 @mrt-06 - Zeki Müren
2 @Bully - Emre Altuğ
3 @Tolstoyevski - Erkin Koray
4 @turkuazz - Rafet El Roman
5 @mesmeso61 - Kazım Koyuncu
6 @batuhankaralar - Mehmet Erdem
7 @vadikızı - Murat Dalkılıç
8 @OzaN - Mirkelam
9 @denizz19 - Ferhat Göçer
10 @ozmoturk -Gökçe
11 @MasacRE- - Feridun Düzağaç
12 @MayısKralı - Betül Demir
13 @dreamy - Gökhan Tepe
14 @Mr.At - Aşık Veysel
Juriler
Juri Başkanları @sokak sanati ve @Harunnn60
@destere
@xemrexxx
@cookies
@MEnes
@cevaa
@Maskeli Fedai
@Dosi
@BesaleT
@tolgab
@Sherlock
@FaJi
@soo
@berkann
@EFE UYSAL
Son Oy Gönderme Tarihi : 7 Nisan Cuma 21:00
1 Kazım Koyuncu - Dido
2 Mehmet Erdem - Sarı Çizmeli Mehmet Ağa
3 Feridun Düzağaç - Çok Aşık
4 Emre Altuğ - Sensiz Olmuyor
5 Zeki Müren - Tövbeler Tövbesi
6 Ferhat Göçer - Gidemem
7 Betül Demir - Herkes Haklı
8 Mirkelam - Ah Bir Joker
9 Murat Dalkılıç - Külah
10 Gökçe - Seviyorum Özlüyorum
11 Gökhan Tepe - Vur
12 Rafet El Roman - Ayrılık
13 Aşık Veysel - Benim Sadık Yarim Kara Topraktır
14 Erkin Koray - Aşkımız Bitecek
Sunucular : Ms 5.sezonda 6.olan İrem Derici ve sürpriz şekilde 7.Hafta elenen Ajda Pekkan
Olsun benden sana yine bir kalp.dur bir başa döneyim ona bakmamıştım erkin diyince geçen haftaki şarkı hala aklıma geliyor
boşuna sevinme şarkıcın iyi seninle alakası yok puanların
yalnız böyle karşılıklı kalpleşiyoruz @Çiğdem- bizi kıskanabilir dikkatli olmak lazımOlsun benden sana yine bir kalp.
oy verme hakkı kazanmak için 14999 mesaj yazman lazım mesajlarını tamamla öyle gelbende oy vermek istiyorum.
ilk dört garanti @Tolstoyevski büyük ihtimallede dört olur yani puanlarıma dikkat edersen bende pek sürpriz olmayacak gibi
geçen hafta varmıydı ?