MusicSurvivor 6.Sezon 4.Hafta Oylama Başladı

Birazdan şarkıları dinlerim. Yorumum bu gece burada olur. Sebepleri ile yazarım yine.:A Belki 1-2 kişiye ilham olurum onlarda ben gibi düşünür düşük verir benim verdilerime.:A

Birazdan şarkıları dinlerim. Yorumum bu gece burada olur. Sebepleri ile yazarım yine.:A Belki 1-2 kişiye ilham olurum onlarda ben gibi düşünür düşük verir benim verdilerime.:A
öyle geniş geniş yorum yapacak pek bişey yok şarkılarda üç tane falan beğendim işte başkada pek bir ışık yok :)
tek ümidimiz yarışmacıların taktiksel davranıp kötü şarkılarla geldiğini düşünmem ilerde belki düzelecektir diye ümidimiz var :)

öyle geniş geniş yorum yapacak pek bişey yok şarkılarda üç tane falan beğendim işte başkada pek bir ışık yok :)
tek ümidimiz yarışmacıların taktiksel davranıp kötü şarkılarla geldiğini düşünmem ilerde belki düzelecektir diye ümidimiz var :)

Erkin Koray'ın bu haftaki klasiği hakkında ne düşünüyorsun? :)

görümcek yorumuma harika atmış ne kadar mutlu oldum anlatamam :)

Aynen. Bu hafta çok üst şarkılar yoktu.:(

ÖNEMLİ BİLGİ : Cumartesi Beşiktaş maçında olucağımız için sonuçlar Cumaya gelsin diye şarkı gönderme süresi 1 gün olucak. Çarşamba 19:00 kadar yollayalım şarkıları -5 almamak için

Son Şarkı Gönderme Tarihi : 5 Nisan Çarşamba 19:00

Final Puanları
@Tolstoyevski Erkin Koray 7 Puan
@turkuazz Rafet El Roman 5 Puan
@mesmeso61 - Kazım Koyuncu 3 Puan
@Bully Emre Altuğ 2 Puan

Elenen Yarışmacılar
1.Hafta @DarLeqenD - Calvin Harris
2.Hafta @Billy Kane - Ayşe Hatun Önal ( Çekildi )
3.Hafta @EFE UYSA L- Emre Kaya

Yarışmacılar
1 @mrt-06 - Zeki Müren
2 @Bully - Emre Altuğ
3 @Tolstoyevski - Erkin Koray
4 @turkuazz - Rafet El Roman
5 @mesmeso61 - Kazım Koyuncu
6 @batuhankaralar - Mehmet Erdem
7 @vadikızı - Murat Dalkılıç
8 @OzaN - Mirkelam
9 @denizz19 - Ferhat Göçer
10 @ozmoturk -Gökçe
11 @MasacRE- - Feridun Düzağaç
12 @MayısKralı - Betül Demir
13 @dreamy - Gökhan Tepe
14 @Mr.At - Aşık Veysel

Juriler
Juri Başkanları @sokak sanati ve @Harunnn60
@destere
@xemrexxx
@cookies
@MEnes
@cevaa
@Maskeli Fedai
@Dosi
@BesaleT
@tolgab
@Sherlock
@FaJi
@soo
@berkann
@EFE UYSAL

Son Oy Gönderme Tarihi : 7 Nisan Cuma 21:00
1 Kazım Koyuncu - Dido
2 Mehmet Erdem - Sarı Çizmeli Mehmet Ağa
3 Feridun Düzağaç - Çok Aşık
4 Emre Altuğ - Sensiz Olmuyor
5 Zeki Müren - Tövbeler Tövbesi
6 Ferhat Göçer - Gidemem
7 Betül Demir - Herkes Haklı
8 Mirkelam - Ah Bir Joker
9 Murat Dalkılıç - Külah
10 Gökçe - Seviyorum Özlüyorum
11 Gökhan Tepe - Vur
12 Rafet El Roman - Ayrılık
13 Aşık Veysel - Benim Sadık Yarim Kara Topraktır
14 Erkin Koray - Aşkımız Bitecek

Sunucular : Ms 5.sezonda 6.olan İrem Derici ve sürpriz şekilde 7.Hafta elenen Ajda Pekkan
yeni-yilin-ilk-klibi-irem-derici-den-8268129.Jpeg

fft99_mf8184261.Jpeg
bende oy vermek istiyorum. :hearteyes:

Oylarımızı verdim. Çok zayıf bir hafta olmuş.

Öncelikle @mesmeso61 sen recabın doğru olup olmadığını kontrol et. Çünkü benim dinlediğim recapta boş bir müzik ve sıkıcı bir dido girişi vardı. Recap bu ise çuvallamışsın kardeşim.:A

@MasacRE- neler oluyor böyle. Muhteşeme yakın bir şarkı seçmişsin. @dreamy sana zaten yorumumu yaptım. Şarkın harika.:Z @turkuazz bir zamanların güzel bit hiti ile gelmişsin. Seveceksin bu hafta.:X @ozmoturk seni sevmem ama şarkıcı iyi verdim şukunu. Bana dua et:A

@MayısKralı batırmışsın bu hafta. Çok hissiz geldi şarkın.:(
Ferhat Göçerde iyi ses varmış dedim ilk kez. Ama şarkı kötüydü.
Tövbeler Tövbesini Emel Sayın ile sevmiştim. Zeki Müren sıvamış bu şarkıyı. Şu kelimeleri doğru okuyacağım diye şarkıyı batırması olmasa sesi kötü değil aslında.

Biz bu şarkıyı Mehmete oldurtamadık @batuhankaralar :A Sevemedim bu yorumu. Emre Altuğ bu hafta da olmuş.

Var mı başka birii..
Herkese başarılar..