cokiyitvci
Favori Üye
- Reaksiyon puanı
- 13,982
- Puanı
- 1,060
Bilmem bir bak geriye. neyse dizim reklamdan dönüyor no 309 FOX umNiye bu kadar atarlısın
Atladı yine
Bilmem bir bak geriye. neyse dizim reklamdan dönüyor no 309 FOX umNiye bu kadar atarlısın
Atladı yine
Ben hayatımda geriye hiç dönmemBilmem bir bak geriye. neyse dizim reklamdan dönüyor no 309 FOX um
Fena kapakÖyle bir şey dedim mi hatırlamıyorum ama dediysem de insanların talebine dönük bir şey yaptım, 2. sezon için gelen istek doğrultusunda Temmuz'da devam kararı aldım. Çünkü bir gereksiz yüzünden bütün yarışmayı kaldırmam, mesela forum benim için bitti gidiyorum deyip de haftalıkta en çok mesaj yazan olma gibi bir durum bu. 😉
'Yaa beni çok üzdüler' "çok yıprattılar 2. Sezon yapmak hiç içimden gelmiyor" açıklamaları orada duruyor. Demek ki neymiş insanların ona haklı olduğunu zorla söyletip mağdura yatmakmış niyet.
Şimdi her şey ortaya çıktı.))
geçen haftakı racabı ben seçmiştim ama bu hafta @mesmeso61 kendisi seçince karışmadım ayollKazım Koyuncu recap cidden sıkıntılı. Tam nakarata, en heyecanlı yerine geldiğinde şarkı bitiyor.
geçen haftakı racabı ben seçmiştim ama bu hafta @mesmeso61 kendisi seçince karışmadım ayoll
Sonra itiraz gelir tekrar yapmayla uğraşamam ayoll racabı göndermeyenlerni yapıyorum sadeceVe iki insanın kavgasını akbaba misali zevkle gülen eğlenen insanlara prim vermekte istemiyorum...
Adam acemi sen niye engel olmadın.
Sonra itiraz gelir tekrar yapmayla uğraşamam ayoll racabı göndermeyenlerni yapıyorum sadece
@mesmeso61 kardeşim niye böyle bir şey yaptın dido dediği kısımları sevmiyor musungeçen haftakı racabı ben seçmiştim ama bu hafta @mesmeso61 kendisi seçince karışmadım ayoll
Şu an beni de bir korku almadı değil.@mesmeso61 kardeşim niye böyle bir şey yaptın dido dediği kısımları sevmiyor musun
İnşallah kötü etkilenmez şarkın, yine 1.liğe oynayacak bir şarkı çünkü
Kardeşinden niye kıskansın canım.
hahha evet kardeşim olduğuna göre rahat rahat sevişebilirsiniz ayoll çekinmene gerek yok @destereolurmu olur kız zaten krizlerde bu aralar kardeş mardeş dinlemez oklavayı kafana bindirir
Tam dido kısmı gelecek diye heyecanlandım hevesim kursağımda kaldı yani oyuncağı elinden alınmış çocuk gibi hissettimŞu an beni de bir korku almadı değil.
Aslında benim de amacım oydu. Millet merak edip şarkının tamamını dinlesin. Sonra bağımlısı olsun ve bana tam puan versinTam dido kısmı gelecek diye heyecanlandım hevesim kursağımda kaldı yani oyuncağı elinden alınmış çocuk gibi hissettim
Başlardaki müziği koymayıp dido kısmını alman gerekiyordu Neyse yine de puanıma yansıtmamaya çalışacağım, bir acemilik olmuş, gidip şarkının tamamını dinleyeyim bari
Aslında benim de amacım oydu. Millet merak edip şarkının tamamını dinlesin. Sonra bağımlısı olsun ve bana tam puan versin