MusicSurvivor 6.Sezon 4.Hafta Oylama Başladı

Ben puanımı verdim düşük olduğunu düşünenler kudurmaya başlamış. Sorun yok.:F Hala Şikelerin ispatlı olduğu bir yarışmayı savunmak nasıl bir cesarettir.:kiki:

Hayal dünyan gerçekleri değiştirmiyor maalesef üzgünüz. Ranga ranga. :A

Oylarımızı verdim. Çok zayıf bir hafta olmuş.

Öncelikle @mesmeso61 sen recabın doğru olup olmadığını kontrol et. Çünkü benim dinlediğim recapta boş bir müzik ve sıkıcı bir dido girişi vardı. Recap bu ise çuvallamışsın kardeşim.:A

@MasacRE- neler oluyor böyle. Muhteşeme yakın bir şarkı seçmişsin. @dreamy sana zaten yorumumu yaptım. Şarkın harika.:Z @turkuazz bir zamanların güzel bit hiti ile gelmişsin. Seveceksin bu hafta.:X @ozmoturk seni sevmem ama şarkıcı iyi verdim şukunu. Bana dua et:A

@MayısKralı batırmışsın bu hafta. Çok hissiz geldi şarkın.:(
Ferhat Göçerde iyi ses varmış dedim ilk kez. Ama şarkı kötüydü.
Tövbeler Tövbesini Emel Sayın ile sevmiştim. Zeki Müren sıvamış bu şarkıyı. Şu kelimeleri doğru okuyacağım diye şarkıyı batırması olmasa sesi kötü değil aslında.

Biz bu şarkıyı Mehmete oldurtamadık @batuhankaralar :A Sevemedim bu yorumu. Emre Altuğ bu hafta da olmuş.

Var mı başka birii..
Herkese başarılar..
Benim recap istediğim gibiydi be. Niye öyle oldu ki?

Yarışma öyle provokasyona uğradı ki 2. Sezon yapılmaktan kaçınıldı. Haklı olduğumu her kesim kabul etmişken tavırlar ile hâlâ elemli mesajlar boş egolar. Anlıyorum sizi.:F