cokiyitvci
Favori Üye
- Reaksiyon puanı
- 13,998
- Puanı
- 1,060
aa cidden mioy verme hakkı kazanmak için 14999 mesaj yazman lazım mesajlarını tamamla öyle gel
aa cidden mioy verme hakkı kazanmak için 14999 mesaj yazman lazım mesajlarını tamamla öyle gel
Kardeşinden niye kıskansın canım.yalnız böyle karşılıklı kalpleşiyoruz @Çiğdem- bizi kıskanabilir dikkatli olmak lazım
bari tenhalarda buluşalım
rihanna haricinde müzik zevkin berbat seni başkan yapan hogathayı kınıyorumOylarımızı verdim. Çok zayıf bir hafta olmuş.
Öncelikle @mesmeso61 sen recabın doğru olup olmadığını kontrol et. Çünkü benim dinlediğim recapta boş bir müzik ve sıkıcı bir dido girişi vardı. Recap bu ise çuvallamışsın kardeşim.
@MasacRE- neler oluyor böyle. Muhteşeme yakın bir şarkı seçmişsin. @dreamy sana zaten yorumumu yaptım. Şarkın harika. @turkuazz bir zamanların güzel bit hiti ile gelmişsin. Seveceksin bu hafta. @ozmoturk seni sevmem ama şarkıcı iyi verdim şukunu. Bana dua et
@MayısKralı batırmışsın bu hafta. Çok hissiz geldi şarkın.
Ferhat Göçerde iyi ses varmış dedim ilk kez. Ama şarkı kötüydü.
Tövbeler Tövbesini Emel Sayın ile sevmiştim. Zeki Müren sıvamış bu şarkıyı. Şu kelimeleri doğru okuyacağım diye şarkıyı batırması olmasa sesi kötü değil aslında.
Biz bu şarkıyı Mehmete oldurtamadık @batuhankaralar Sevemedim bu yorumu. Emre Altuğ bu hafta da olmuş.
Var mı başka birii..
Herkese başarılar..
olurmu olur kız zaten krizlerde bu aralar kardeş mardeş dinlemez oklavayı kafana bindirirKardeşinden niye kıskansın canım.
rihanna haricinde müzik zevkin berbat seni başkan yapan hogathayı kınıyorum
kafan iiyi senin belli
herzamanki halimiz sarhoş doğmuşuzkafan iiyi senin belli
yapsın bakem ne bu lys ygs miGüneşin oğlu döneminde oy veriyordun galiba. Çiğdem'in yarışmalarına hiç oy verdin mi. Verdiysen ve devamlı vereceksen oy verirsin çok yüksek ihtimal ile ama MS yönetimi yine de bi değerlendirmeni yapacak.
candan gibi klas bir kadından sonra gitmiş mirketemidir firketemidir onunla yarışıyor ilk üç haftayı atlattığına dua etsin
neyse la zaten jüriler kötü olmazsa @vadikızı çoktan elenirdi
yapsın bakem ne bu lys ygs mi
candan gibi klas bir kadından sonra gitmiş mirketemidir firketemidir onunla yarışıyor ilk üç haftayı atlattığına dua etsin
neyse la zaten jüriler kötü olmazsa @vadikızı çoktan elenirdi
hmm kendileri bilir dönüş yapsınlar da bir zahmetCandan ile yarı final görmüştü. Eski Ozan bitti artık.
O kasıtlı düşük vermelerinin bedelini ödüyor bence her sezon erken elenerek.
Yok MSGS.😛
Candan ile yarı final görmüştü. Eski Ozan bitti artık.
O kasıtlı düşük vermelerinin bedelini ödüyor bence her sezon erken elenerek.
Yok MSGS.😛
pardon ya yinemi senin kılçığa laf etmişim kazayladır kesin yoksa ben balıkları bile kılçıklarını ayıklamadan yerim kılçık hastasıyımdırVadikızı kadar kafana taş düşsün bee