MusicSurvivor 6.Sezon 4.Hafta Oylama Başladı

Aslında benim de amacım oydu. Millet merak edip şarkının tamamını dinlesin. Sonra bağımlısı olsun ve bana tam puan versin :A
Tam dido kısmı gelecek diye heyecanlandım hevesim kursağımda kaldı yani oyuncağı elinden alınmış çocuk gibi hissettim :A

Başlardaki müziği koymayıp dido kısmını alman gerekiyordu :D Neyse yine de puanıma yansıtmamaya çalışacağım, bir acemilik olmuş, gidip şarkının tamamını dinleyeyim bari :A
Az ben gibi örnek ol. Her kitleye hitap et ayol.:A Adamın hakkı yenecek.s.s
normalde düzenmelerde yapıyorum çaktırmadan ama bu hafta aceleye getirdik şarkıları dinlemedim bile didonun racabını az önce dinledim mesala :A

aslında şuan çok yoğunum yapacaım işlerim var ama hemşerimiz madur olmasın :Z

normalde düzenmelerde yapıyorum çaktırmadan ama bu hafta aceleye getirdik şarkıları dinlemedim bile didonun racabını az önce dinledim mesala :A

aslında şuan çok yoğunum yapacaım işlerim var ama hemşerimiz madur olmasın :Z
@mesmeso61 hadi iyisin geç olmadan müdahale etti sevgili sunucumuz :A

itinayla şarkılar değerlendirilip oylar @Çiğdem- e gönderilmiştir:) puanların hayrını görün veya ister görün ister görmeyin umrumda değil :)

Murat Dalkılıç fena gelmiş uzun zamandır dinlemiyordum şarkıyı hatırlattığın için teşekkürler @vadikızı 😉
Ferhat Göçer ve Kazım Koyuncu diğer beğendiklerim oldu. :ok:
Emre Altuğ ile Betül Demir bu hafta dökülüyor.. :(

@Bully attığın harikanın üstünden daha iki dakika geçti hayırdır :A

Son düzenleme:
Murat Dalkılıç fena gelmiş uzun zamandır dinlemiyordum şarkıyı hatırlattığın için teşekkürler @vadikızı 😉

Ora ayrı bura ayrı :A

:ZAyy çok tşk ederim ablacım beğenmene çok sevindim