MusicSurvivor 6.Sezon 4.Hafta Oylama Başladı

hahah aa yok cnm emre altuğ klibi böyle çekmiş şarkının klibi bu :A
desene batırmış :) geçen hafta yanlışlıkla beğen tuşuna basmıştık beğendin beğendin diyip kendini yerlere vuruyordu:) bu sefer dikkatlice gülüp geçtim şarkıya, bir daha aynı hataya düşmem :)

desene batırmış :) geçen hafta yanlışlıkla beğen tuşuna basmıştık beğendin beğendin diyip kendini yerlere vuruyordu:) bu sefer dikkatlice gülüp geçtim şarkıya, bir daha aynı hataya düşmem :)
hahah aa nesi varkı şarkının ayoll çok güzel bir coverdir emrede güzel okumuş 2005 te çok popülerdi :A :A :A

@Bully neden bana gülmedin demez ozaman bu hafta :F

hahah aa nesi varkı şarkının ayoll çok güzel bir coverdir emrede güzel okumuş 2005 te çok popülerdi :A :A :A

@Bully neden bana gülmedin demez ozaman bu hafta :F
kovoları pas geçin orjinal şarkılar lazım bana :)

@destere genelde şarkılarıma güldüğü için geçen hafta beğenince bir garipsemiştim :A

Recebi güzel ayarladım orda sever bence şarkıyı :A
recepte alturp gözükmüyorsa ve şarkıda değişmişse bir ihtimal öyle bişey olabilir :)

Ben de o sevenlerden biriyim :A Ama bir Gökhan Türkmen değil kendisi :A
boşuna dememişler kötü kötüyü sever :)
tabi bir türbüşon olamaz yani türbüşona karşı sevgimiz anlatılmaz yaşanır cinstendi:) keşke senin türboşoğlan burdada yarışsada sıvasa yarışmayı boydan boya :) özledik kertenkeleyi :)

tabi bir türbüşon olamaz yani türbüşona karşı sevgimiz anlatılmaz yaşanır cinstendi:) keşke senin türboşoğlan burdada yarışsada sıvasa yarışmayı boydan boya :) özledik kertenkeleyi :)
Daha geçen konserine gittim süperdi :A

@Çiğdem- bir All-Star daha yapar yarışırız kendisiyle, sen de hasret gidermiş olursun hem Gökhan'la, biliyorum özlediğini :A

@Çiğdem- bir All-Star daha yapar yarışırız kendisiyle, sen de hasret gidermiş olursun hem Gökhan'la, biliyorum özlediğini :A
çekirge her seferinde sıçramaz şansını boşuna zorlama:) öyle bir durum olursa her türlü çirkefliği yaparım hatta kendim soyunup şarkı söylerim yani kendimi yarıştırırım yarışmada:) yinede türbüşona bir kez daha o mutluluğu yaşatmam bunu bilesin :))

dün sonuclarda emre altuğu övüyordu bu sefer gıcık olamdığım birisiyle gelmiş diye bence şansın var ayoll .A :A :A

Benim tek İçerde kaldı izlediğim dizi, boşver beni sen :A
La bildiğin aynı durumdayız. Toptan tüm yerli dizileri bıraktım bi İçerde'yi izliyorum. Hatta üstüne vurgun yapıp yabancı dizileri de izlemeyi bıraktım. Hatta bi de plase yaptım sinemaya da bayadır girişemiyorum. :A :A Ne olacak benim bu halim hiiiç bilmiyorum. :A