MusicSurvivor 6.Sezon 4.Hafta Oylama Başladı

klibini tv de çok beklerdik masal dünyası gibi emrenin en popüler olduğu dönemler 2004-2005 :A :A :A
Evet ya ne günlerdi, ben diziyi de izliyordum :D

Emre Altuğ belki hak ettiği popülerliğe kavuşamadı ama her zaman kaliteli parçalar yaptı, inşallah yapmaya da devam edecek :A

Evet ya ne günlerdi, ben diziyi de izliyordum :D

Emre Altuğ belki hak ettiği popülerliğe kavuşamadı ama her zaman kaliteli parçalar yaptı, inşallah yapmaya da devam edecek :A
aaa kesinlikle boş albümü olmadı bence ama çoğu şarkıcı gibi 2005 ten sonra oda biraz gölgede kaldı zaten 2005 ten sonra pek tatta kalmadı müzikte çok çarğıcı kaliteli şarkıları var seside çok pürüssüz ceceliyi emreye benzetirim ben aslında gerçi emrenin sesi daha pürürssüz en iyi örneğide sensiz olmuyor şarkısı nekadar temiz berrak okumuş :A

belki şarkıcı değişmişsindir diye koşarak geldik ama boşuna bir sevinç yaşamışız :)
neyse ben başka bir bahar uğrayayım konuya herkes sap yarıştırıyor nasıl olsa :)

belki şarkıcı değişmişsindir diye koşarak geldik ama boşuna bir sevinç yaşamışız :)
neyse ben başka bir bahar uğrayayım konuya herkes sap yarıştırıyor nasıl olsa :)

Bu hafta da güzel puanlarını bekliyorum şu ana kadar çok mutlu ettin sıvacı arkadaşını :A

Bu hafta da güzel puanlarını bekliyorum şu ana kadar çok mutlu ettin sıvacı arkadaşını :A
ortalık sap kaynadığı için mecburen bazı saplar yukarda kalıyor yani senin ağaçkakanı çok sevdiğimizden değil bizimkisi çaresizlikten gelen bir kabullenme :) sanki rihanna vardıda oymu vermedik :)

ortalık sap kaynadığı için mecburen bazı saplar yukarda kalıyor yani senin ağaçkakanı çok sevdiğimizden değil bizimkisi çaresizlikten gelen bir kabullenme :) sanki rihanna vardıda oymu vermedik :)
demek @Çiğdem- in merti @Bully nin sarpı @vadikızı teyzemin celaline oy vermicen iyi düşün bence sonun kötü olabilir:A
hahaha aa burada neler dönüyor bir murat izliyeyim dedim @destere sıvacı arkdsını kayırıyor şike yapıyor :A yüzsüz @xemrexxx oy vermemiş yine gelmiş burda seyirci çalmaya çalısıyor :A

potpori falanmı bu? :) tek şarkı yok burda sanırım bir kaç kötü şarkı birleşmiş gibi :)

aa işte oylama baslayınca demek istedim :A bu hafta tek gün şarkı gönderme yarın akşam oylama baslayacak inş cnm :A
bully potpori yapmış bunu kabul etmemen lazım :)