MusicSurvivor 6.Sezon 4.Hafta Oylama Başladı

Rafet'in elinde muhteşem şarkılar var oda finale yürüyecek gibi.:Z
Bir Melek Diliyorum efsane bence. Sesini çok iyi kullanmış. Forum hakkını yedi net.s.s

Hakkımı yediler desene az dişini çıkart editör.:A @Dosi bile bu puanlara isyan etti senden tık yok.:F
bu hafta dip oldu haklısın:D
hahah ayy ben şarkıyı dinler dinlemez diplerde olucaksın bu hafta demiştim turkuaza bilinçli seçilmiş bir tercih olması şaşırtıcı insan şarhoşken seçer bu şarkıyı elenmedine şükretsin ayoll :A :A :A

hahah ayy ben şarkıyı dinler dinlemez diplerde olucaksın bu hafta demiştim turkuaza bilinçli seçilmiş bir tercih olması şaşırtıcı insan şarhoşken seçer bu şarkıyı elenmedine şükretsin ayoll :A :A :A

Yine Yılan dilini çıkarttın.s.s
Ben zaten yerli şarkılardan anlamıyorum. Benim hatam o zaman.:(

aslında çok iyi bir şarkıydı ama puanların düşük olması çokta sürpriz olmadı az çok forumun bu hafta düşük oylayacağını his etmiştim:( bu arada editörlük alışkın olduğum bir durum değil bırakabilirim:A

Forumun kalitesizliği.s.s Neyse bundan sonra benim beğendiğim şarkıyı kullanma sen en iyisi.:F
Niye bırakıyorsun. Forumda bir sürü çeşitli konu oldu bence iyi götürüyorsun.:X

Rafet'in elinde muhteşem şarkılar var oda finale yürüyecek gibi.:Z
Bir Melek Diliyorum efsane bence. Sesini çok iyi kullanmış. Forum hakkını yedi net.s.s

Hakkımı yediler desene az dişini çıkart editör.:A @Dosi bile bu puanlara isyan etti senden tık yok.:F
Onun derdi sadece ilerlemek final değil oyüzden birşey demiyorum. Fikrimi sundum kendi haline biraktim :) hedefi yuksek olsa ilk hafta finallik şarkı harcanirmi. O sirada burda olsaydim mani olurdum ama iste.
Hiçte bile dip yapmadi @turkuazz
Zaten amac çıta düşürmek değilmiydi?
Son 3 lüde olununca benim gözümde zayif gitti demektir. Ve isteksizligini okadar belli ediyorsunki insanlar düşuk vermekten sakınmıyorlar.

Ben @Tolstoyevski den umutluyum :Z

Forumun kalitesizliği.s.s Neyse bundan sonra benim beğendiğim şarkıyı kullanma sen en iyisi.:F
Niye bırakıyorsun. Forumda bir sürü çeşitli konu oldu bence iyi götürüyorsun.:X
şu anda kendimi test aşamasına aldım:D bilmiyorum dediğim şekilde alışkın olduğum bir durum değil işte,başvuruda da bulunmamıştım ama buna uygun bulmuşlar saolsunlar,bakalım artık:D
birkaç hafta daha atlatırsak çok iyi şarkılar kalıyor öbür haftalara:Z

Onun derdi sadece ilerlemek final değil oyüzden birşey demiyorum. Fikrimi sundum kendi haline biraktim :) hedefi yuksek olsa ilk hafta finallik şarkı harcanirmi. O sirada burda olsaydim mani olurdum ama iste.
Son 3 lüde olununca benim gözümde zayif gitti demektir. Ve isteksizligini okadar belli ediyorsunki insanlar düşuk vermekten sakınmıyorlar.

Erkin Baba tüm tabuları yıkıp zirveye koşuyor. Yeni yetmelerin şansı yok gibi.:A

@turkuazz Dosiye katılıyorum. Düşük verene az tepkili ol millet sana düşük vermekten çekinmiyor. Düşük versekte 2 laf ile geçiştiririz kafası var bazılarında, onlara engel ol. Bende bu hafta gördüm o art niyetli yorumları lütfen sahip çık sanatçna.:(

şu anda kendimi test aşamasına aldım:D bilmiyorum dediğim şekilde alışkın olduğum bir durum değil işte,başvuruda da bulunmamıştım ama buna uygun bulmuşlar saolsunlar,bakalım artık:D
birkaç hafta daha atlatırsak çok iyi şarkılar kalıyor öbür haftalara:Z

Senden umudum var biraz diret.:X

Konularını biraz düzenli aç bence daha ilgi çeker. Aserat nasıl cümleleri ortalayip açıyor konuları, paragraf yapıyor ona bakıp düzenle biraz bence iyi olur.:X Şuan iyi gidiyorsun zaten haftanın en çok konu açanı listesinde ilk 3 garanti şuan sende bence.:Z

bunu daha öncede açıklamıştım yarıştığım çok iyi şarkıcılarda stratejik taktik kullanarak daha 2.haftdan elenmiş oldum,bu birkaç defa oldu,bu açıdan bu durumun bir daha olmaması için bunu yaptım,ilk hafta kullandığım şarkının ilk haftalık şarkı olmadığına katılıyorum, bunu birazda mecburi olarak bu kararı almıştım:(

aa vlla ben sunucu oalrak ters piskoloji uyuguluyorum moralini bozuyorum yarışmacıların bu dahada gaza getiriyor :A

senmi seçtin şarkıyı sokak sanati ayoll sen ne anlarsın rafetten :A :A :A

Ben seçmedim. Dosi önerdi galiba bende muhteşem falan dedim kullandı.:F Yerlide bana uymasın kimse.:A

bunu daha öncede açıklamıştım yarıştığım çok iyi şarkıcılarda stratejik taktik kullanarak daha 2.haftdan elenmiş oldum,bu birkaç defa oldu,bu açıdan bu durumun bir daha olmaması için bunu yaptım,ilk hafta kullandığım şarkının ilk haftalık şarkı olmadığına katılıyorum, bunu birazda mecburi olarak bu kararı almıştım:(
Tamada bir sürü sağlam varken en sağlamını aldın:)
Bu ara Aleyna ile ilgili haberknde başlığı düzelt. ŞARKI kısmında R unutmuşsun :)

Senden umudum var biraz diret.:X

Konularını biraz düzenli aç bence daha ilgi çeker. Aserat nasıl cümleleri ortalayip açıyor konuları, paragraf yapıyor ona bakıp düzenle biraz bence iyi olur.:X Şuan iyi gidiyorsun zaten haftanın en çok konu açanı listesinde ilk 3 garanti şuan sende bence.:Z
aslında orada haklısın,konuları düzenlerken biraz daha iyi şekilde düzenliyebilmek daha iyi olacaktır.biraz bu açıdan daha iyi bir şekilde konuları açmalıyım:)

Ben seçmedim. Dosi önerdi galiba bende muhteşem falan dedim kullandı.:F Yerlide bana uymasın kimse.:A
@EFE UYSAL a yazık oldu eleneceğini tahmin etmedim şarkıyıda hiç sevmiyordum keşke kullanma deseymişiz ama ilk 2 haftakı güzel şarkılarıda hep dipteydi emre kayaya bir fobi varmıs forumda tuhaf :A

Yok ben önermedim :) hatta listemde olan bir şarkı değil dedim :D @turkuazz in terciğiydi hem @Çiğdem- o tarz duygulari ne bilsin. Babasinin biricik kızı ve tek evladi biri olan kişi Kızım şarkısına tam puan vermezmi @denizz19

@EFE UYSAL a yazık oldu eleneceğini tahmin etmedim şarkıyıda hiç sevmiyordum keşke kullanma deseymişiz ama ilk 2 haftakı güzel şarkılarıda hep dipteydi emre kayaya bir fobi varmıs forumda tuhaf :A
Ben ona direk dedim elenirsin diye. Hatta moral bozdun dedi bende söyledim öyle hissediyorum öyle olur diye

Tamada bir sürü sağlam varken en sağlamını aldın:)
Bu ara Aleyna ile ilgili haberknde başlığı düzelt. ŞARKI kısmında R unutmuşsun :)
rafetin forum tarafından bu kadar iyi puan alacağını anlasaydım belkide ilk hafta o şarkıyı kullanmazdım,yarışmadan kopmamak için şarkıyı kullandım,ama yinede rafetin çok iyi şarkıları bulunuyor aslında.5.haftayıda atlatınca kalan şarkılar çok daha iyi olacaktır:)

Yok ben önermedim :) hatta listemde olan bir şarkı değil dedim :D @turkuazz in terciğiydi hem @Çiğdem- o tarz duygulari ne bilsin. Babasinin biricik kızı ve tek evladi biri olan kişi Kızım şarkısına tam puan vermezmi @denizz19

Ben ona direk dedim elenirsin diye. Hatta moral bozdun dedi bende söyledim öyle hissediyorum öyle olur diye
tam puanlık şarkı değildi ferhatı zaten soğuk buluyorum @Bully rafet ve ferhatı seçecekti ben engel oldum emre altuğda karar kıldık :A :A :A

Evet @Bully seni dinlemiş, değer verdiklerinin lafına önem verir zaten belli.
Emre çok daha kaliteli zaten puanlarda almaya basladı ve çok hit şarkıları var 10.haftayı gördümü finalin yine iddialı ismi olur çok çarpıcı şarkıları var adamın ve sesi çok pürüssüz :A