desene batırmış geçen hafta yanlışlıkla beğen tuşuna basmıştık beğendin beğendin diyip kendini yerlere vuruyordu bu sefer dikkatlice gülüp geçtim şarkıya, bir daha aynı hataya düşmemhahah aa yok cnm emre altuğ klibi böyle çekmiş şarkının klibi bu
desene batırmış geçen hafta yanlışlıkla beğen tuşuna basmıştık beğendin beğendin diyip kendini yerlere vuruyordu bu sefer dikkatlice gülüp geçtim şarkıya, bir daha aynı hataya düşmemhahah aa yok cnm emre altuğ klibi böyle çekmiş şarkının klibi bu
hahah aa nesi varkı şarkının ayoll çok güzel bir coverdir emrede güzel okumuş 2005 te çok popülerdidesene batırmış geçen hafta yanlışlıkla beğen tuşuna basmıştık beğendin beğendin diyip kendini yerlere vuruyordu bu sefer dikkatlice gülüp geçtim şarkıya, bir daha aynı hataya düşmem
kovoları pas geçin orjinal şarkılar lazım banahahah aa nesi varkı şarkının ayoll çok güzel bir coverdir emrede güzel okumuş 2005 te çok popülerdi
@Bully neden bana gülmedin demez ozaman bu hafta
recepte alturp gözükmüyorsa ve şarkıda değişmişse bir ihtimal öyle bişey olabilir@destere genelde şarkılarıma güldüğü için geçen hafta beğenince bir garipsemiştim
Recebi güzel ayarladım orda sever bence şarkıyı
Neyse hadi git sen kılçığın şarkısını dinlekovoları pas geçin orjinal şarkılar lazım bana
recepte alturp gözükmüyorsa ve şarkıda değişmişse bir ihtimal öyle bişey olabilir
kılçıktan kurtulmam imkansız seveni çok kılçığın @vadikızı kılçık sayesinde kendini garantiye aldı gibiNeyse hadi git sen kılçığın şarkısını dinle
Ben de o sevenlerden biriyim Ama bir Gökhan Türkmen değil kendisikılçıktan kurtulmam imkansız seveni çok kılçığın @vadikızı kılçık sayesinde kendini garantiye aldı gibi
boşuna dememişler kötü kötüyü severBen de o sevenlerden biriyim Ama bir Gökhan Türkmen değil kendisi
Daha geçen konserine gittim süperdiboşuna dememişler kötü kötüyü sever
tabi bir türbüşon olamaz yani türbüşona karşı sevgimiz anlatılmaz yaşanır cinstendi keşke senin türboşoğlan burdada yarışsada sıvasa yarışmayı boydan boya özledik kertenkeleyi
çekirge her seferinde sıçramaz şansını boşuna zorlama öyle bir durum olursa her türlü çirkefliği yaparım hatta kendim soyunup şarkı söylerim yani kendimi yarıştırırım yarışmada yinede türbüşona bir kez daha o mutluluğu yaşatmam bunu bilesin )Daha geçen konserine gittim süperdi
@Çiğdem- bir All-Star daha yapar yarışırız kendisiyle, sen de hasret gidermiş olursun hem Gökhan'la, biliyorum özlediğini
Daha geçen konserine gittim süperdi
@Çiğdem- bir All-Star daha yapar yarışırız kendisiyle, sen de hasret gidermiş olursun hem Gökhan'la, biliyorum özlediğini
dün sonuclarda emre altuğu övüyordu bu sefer gıcık olamdığım birisiyle gelmiş diye bence şansın var ayoll .Aboşuna dememişler kötü kötüyü sever
tabi bir türbüşon olamaz yani türbüşona karşı sevgimiz anlatılmaz yaşanır cinstendi keşke senin türboşoğlan burdada yarışsada sıvasa yarışmayı boydan boya özledik kertenkeleyi
La bildiğin aynı durumdayız. Toptan tüm yerli dizileri bıraktım bi İçerde'yi izliyorum. Hatta üstüne vurgun yapıp yabancı dizileri de izlemeyi bıraktım. Hatta bi de plase yaptım sinemaya da bayadır girişemiyorum. Ne olacak benim bu halim hiiiç bilmiyorum.Benim tek İçerde kaldı izlediğim dizi, boşver beni sen
Geldi miAynen Ozan'dan sonra forum düşüşte.
Yok gelmedi. İstersen sil tekrar paylaş. Listeyi önce arama çubuğuna yapıştır sonra oradan kes buraya yapıştır.
Geldi bu sefer
@destere @Bully @sokak sanati @Harunnn60 @cevaa @MEnes @cookies @Maskeli Fedai @Dosi @EFE UYSAL @tolgab @BesaleT @Sherlock @dreamy @turkuazz @FaJi @MasacRE- @soo @batuhankaralar @vadikızı @MayısKralı @denizz19 @mrt-06 @OzaN @Tolstoyevski @mesmeso61 @berkann @xemrexxx @Mr.At @Çiğdem-
@sokak sanati olmazsa da olmasın recapte gözükür, uğraşamayacağım