Haftaya öyle bir şarkıyla geleceğim ki puan tablom 14-13-12 puan ile dolacak, bakın bu kadar da iddialıyım
Gaza gelip final olayını bitirme. Sabrın sonu selamet.
Haftaya öyle bir şarkıyla geleceğim ki puan tablom 14-13-12 puan ile dolacak, bakın bu kadar da iddialıyım
Böyle Bir Kara Sevda dışında aynı durum bende de geçerli.Böyle Bir Kara Sevda, Şimdi Uzaklardasın, Yıldızların Altında, Elbet Bir gün Buluşacağız. Bu dört şarkının yeri bende ayrıdır, her biri ayrı efsane.
10-11 şarkım var finale kadar yeter herhaldeGaza gelip final olayını bitirme. Sabrın sonu selamet.
10-11 şarkım var finale kadar yeter herhalde
hahhaa ben eledim sankı @EFE UYSAL ı doldurma bosuna ayoll sen baskan olarak sunucunun yanında olmalısınAh ah eli masalı çiğdem. Gül gibi oğlanı harcadı.s.s @EFE UYSAL geçmiş olsun mod'um.
O değilde Erkin usta göz açtırmıyor. Efsane resmen @Tolstoyevski
hahhaa ben eledim sankı @EFE UYSAL ı doldurma bosuna ayoll sen baskan olarak sunucunun yanında olmalısın
Bu hafta sen de beklemiyordun bence bu başarıyı, o yüzden şaşırtıcı dedin zaar.
Yeni bir Şener Şen vakası olabilir ama bakalım bu baskıyı kaldırabilecek mi @Tolstoyevski
hahah aman stratejini bozma @mrt-06 süper şarkıların gelince puanda puanalrda alırsın bu haftalarda ilerde arayağın şarkını harcama lale devrini kullanmasan finale kadar gidebilridin mesala belkide az sabret bu seferDostoyevski benim direktörlüğümde puanları götürüyor elimi eteğimi çekeceğim artık ama 10 haftalık plan yaptım ona artık çok geç.
Sen yinede patronunun her şekilde yanında olmaya özen göster ayoll milleti patronuna kışkırtmaBen başkan ve oyun kurucuyum. Destere gibi sadede oylar ile başkan olamam. Bursa her şey gerçek artık.
Bak bi geldim final puanı alan isimler bile değişti.
hahah aman stratejini bozma @mrt-06 süper şarkıların gelince puanda puanalrda alırsın bu haftalarda ilerde arayağın şarkını harcama lale devrini kullanmasan finale kadar gidebilridin mesala belkide az sabret bu sefer
@Bully biraz geride kalır diye düşünüyordum ama sonucta şaşırıscaksın dedim şaşırdın ayoll biz ne zaman yalan söyledik sana
Sen yinede patronunun her şekilde yanında olmaya özen göster ayoll milleti patronuna kışkırtma
Kendi şarkımla aldığım ilk final puanı oldu bu, mutlu ve gururluyum Geleceğe yönelik umutlarım daha da arttıhahah aman stratejini bozma @mrt-06 süper şarkıların gelince puanda puanalrda alırsın bu haftalarda ilerde arayağın şarkını harcama lale devrini kullanmasan finale kadar gidebilridin mesala belkide az sabret bu sefer
@Bully biraz geride kalır diye düşünüyordum ama sonucta şaşırıscaksın dedim şaşırdın ayoll biz ne zaman yalan söyledik sana
Sen yinede patronunun her şekilde yanında olmaya özen göster ayoll milleti patronuna kışkırtma
Dostoyevski benim direktörlüğümde puanları götürüyor elimi eteğimi çekeceğim artık ama 10 haftalık plan yaptım ona artık çok geç.
Böyle Bir Kara Sevda dışında aynı durum bende de geçerli.
Peki Gökyüzünde Yalnız Gezen Yıldızlar?
Kendi şarkımla aldığım ilk final puanı oldu bu, mutlu ve gururluyum Geleceğe yönelik umutlarım daha da arttı
aaa o değilde sonuclar cumartesine geliyor ben cumartesi akşamı yokum trabzona beşiktaş maçına gidicez babamla ne yapıcamBöyle Bir Kara Sevda dışında aynı durum bende de geçerli.
Peki Gökyüzünde Yalnız Gezen Yıldızlar?
Resmen şuan yediğin kaba... neyse.İlk 4-5 hafta için tamam ama Top 10 için kendine pay biçme, zaten sana hazır göstermemiş miydim Top 10'u, sen de dinlemiştin hatta.
Eğer 3 hafta daha ayakta kalırsak Top 9'da efsane şarkıları kalıyor şaka maka Erkin Koray'in.
İlk defa duydum, şimdi dinledim ama Zeki Müren şarkıları arasında ortalamanın altında bence. Kara Sevda ise başka bir boyut, şu giriş müziğine bak, 0.35-1.25 arasındaki müzikal nirvanaya bak. :
Cuma açıkla sende ablam.aaa o değilde sonuclar cumartesine geliyor ben cumartesi akşamı yokum trabzona beşiktaş maçına gidicez babamla ne yapıcam
Ya 1 günde şarkıları toplayıp Cuma açıklayacaksın, ya da Pazar açıklayacaksın ama ben ilk ihtimali tercih ederim tabii, herkes de öyle ister muhtemelenaaa o değilde sonuclar cumartesine geliyor ben cumartesi akşamı yokum trabzona beşiktaş maçına gidicez babamla ne yapıcam
Bu programa bir Raid şart oldu.
Yarın süper bi şarkıyla geliyorum. Artık iddialı şarkılarım kaldı
aaa o değilde sonuclar cumartesine geliyor ben cumartesi akşamı yokum trabzona beşiktaş maçına gidicez babamla ne yapıcam
La yükseliş yaşayamamamdan çok senin final puanı alman koydu, keşke yine düşük verseydim sana da senin yerine @mrt-06 final puanı alsaydı
oyuncu oylarınızı gönderin @EFE UYSAL bile o melunluğuyla gönderdi oylarıYa 1 günde şarkıları toplayıp Cuma açıklayacaksın, ya da Pazar açıklayacaksın ama ben ilk ihtimali tercih ederim tabii, herkes de öyle ister muhtemelen
@MasacRE- Allah canını almasın bu mu iyi puan .ss
Bu kadar mı nefret ediyorsun bendenLa yükseliş yaşayamamamdan çok senin final puanı alman koydu, keşke yine düşük verseydim sana da senin yerine @mrt-06 final puanı alsaydı
Çarşamba'ya kadar vakit vardı sanırım ben son anda yollarım her zamanki gibioyuncu oylarınızı gönderin @EFE UYSAL bile o melunluğuyla gönderdi oyları