MusicSurvivor 6.Sezon 3.Hafta Sonuçları

@ozmoturk bu hafta fena değildi şarkın. 4-5-6 puandaki sarkilar birbirine yakindi.
@destere düşük puanima harika atip kendin iyi puan verdin ve sayende @Bully
final puani kapdi :) @MEnes @Doğu ve @MasacRE- ye az söylenmemiştin :) ve @turkuazz bakalim bu kez hangi şarki ile geleceksin. 4 ve 5. Hafta icinki önerilerden olan 4 sarkidan herhangi birini seçince iyice dinle karar ver. Sonrasinda harika şarkilar geliyor.

evet ablacım işe yaradıı yükseldim 6.olmuşum :D batırmadık şükür
bendede yavaş yavaş yükseliyor senin kılçık oğlan :) bu hafta sondan ikinciydi allah bilir üç beş hafta sonra sondan üçüncülüğe bile çıkar sürprizler eksik olmaz bizde :)

Sen Kızım şarkısına bile kötü verdiysen senden pek umudum yok Zaten :)
daha önce ümidin varmıydı ? öyle bir hataya düşmüş olamazsın :)

@ozmoturk bu hafta fena değildi şarkın. 4-5-6 puandaki sarkilar birbirine yakindi.
final puani kapdi :) @MEnes @Doğu ve @MasacRE- ye az söylenmemiştin :) ve @turkuazz bakalim bu kez hangi şarki ile geleceksin. 4 ve 5. Hafta icinki önerilerden olan 4 sarkidan herhangi birini seçince iyice dinle karar ver. Sonrasinda harika şarkilar geliyor.
mecbur kaldık yani bu yrışan sapların arasında itici durmayan bir kaç kişiden biri alturp :)
@Çiğdem- in nostalji şarkılarındada söylemiştim alturpa fazla kıl olamıyorum malesef yani kötü yerden gelmiş pis codmin :)

bendede yavaş yavaş yükseliyor senin kılçık oğlan :) bu hafta sondan ikinciydi allah bilir üç beş hafta sonra sondan üçüncülüğe bile çıkar sürprizler eksik olmaz bizde :)

mecbur kaldık yani bu yrışan sapların arasında itici durmayan bir kaç kişiden biri alturp :)
@Çiğdem- in nostalji şarkılarındada söylemiştim alturpa fazla kıl olamıyorum malesef yani kötü yerden gelmiş pis codmin :)
senin @EFE UYSAL a kıydılar :(

O kadar sap arasında sese mecburi bakarsın demiştim :)

Aslında tercih edeceğim bir şarkı bulunuyor ama bu defa öbür şarkılar paylaşıldıktan sonra kararlaştıracağım:)

Ozaman başkalarına laf atmayacaksin. Baskalarida Gökhana kıl olamıyormus demek 😉

Aslında tercih edeceğim bir şarkı bulunuyor ama bu defa öbür şarkılar paylaşıldıktan sonra kararlaştıracağım:)
En doğrusu. Umarım doğru terciğ yaparsin. Eleneceğinide sanmıyorum.

O kadar sap arasında sese mecburi bakarsın demiştim :)
ben göçüğü önceden pek takip etmedim ama bu yarışmada üç haftadır geldiğin şarkılarda hayır yoktu o açıdan bundan sonra sürprizlerin olurmu olmazmı bilemem artık haftaya bakacağız duruma? yalnız pekde bir ışık göremedim göçükte:) umarım güzel şarkıları vardır yani sıladan sonra bir fiyasko yaşamanı istemem :)

Sende 3 puan vermişsin :)
ama 1 puan vermedim hep kötü tarafından bakma olaya:) bardağın dolu tarafını gözden kaçırma :))

Ozaman başkalarına laf atmayacaksin. Baskalarida Gökhana kıl olamıyormus demek 😉

En doğrusu. Umarım doğru terciğ yaparsin. Eleneceğinide sanmıyorum.
kepçük ağızlı türbüşona kıl olmayanlardan nefret ediyorum :)

ben göçüğü önceden pek takip etmedim ama bu yarışmada üç haftadır geldiğin şarkılarda hayır yoktu o açıdan bundan sonra sürprizlerin olurmu olmazmı bilemem artık haftaya bakacağız duruma? yalnız pekde bir ışık göremedim göçükte:) umarım güzel şarkıları vardır yani sıladan sonra bir fiyasko yaşamanı istemem :)

ama 1 puan vermedim hep kötü tarafından bakma olaya:) bardağın dolu tarafını gözden kaçırma :))

kepçük ağızlı türbüşona kıl olmayanlardan nefret ediyorum :)
İnşallah seversin :)

Neyse ben çikacam artık.
@Tolstoyevski nin bana özel mesaj yazdigini tahmin edip girdim :D şimdide yarin mecbur girecem onla bir durum değerlendirmesi yapmak için :)
1 saat gecikmeli yatacam zaten. Herkese iyi geceler diliyorum

selena gomezle gel :) @Çiğdem- e sordum dereyi geçerken at değiştirmek serbestmiş yani yol yakınken yanlıştan dönmekte bir erdemdir :))

sabaha kadar izlerim:) şimdi spoiler verirsin hiç konuya uğramayacağım izlemeden :)
hahaha yorumumu yaptım bakarsın sen bana spoi veriyordun ama kendine olunca uğramıyorsun :A