şarkıcıyımı değiştireceksin sanki? yine aynı göçük karşımıza çıkacakYarın süper bi şarkıyla geliyorum. Artık iddialı şarkılarım kaldı
şarkıcıyımı değiştireceksin sanki? yine aynı göçük karşımıza çıkacakYarın süper bi şarkıyla geliyorum. Artık iddialı şarkılarım kaldı
şarkıcıyımı değiştireceksin sanki? yine aynı göçük karşımıza çıkacak
Sen Kızım şarkısına bile kötü verdiysen senden pek umudum yok Zatenşarkıcıyımı değiştireceksin sanki? yine aynı göçük karşımıza çıkacak
bendede yavaş yavaş yükseliyor senin kılçık oğlan bu hafta sondan ikinciydi allah bilir üç beş hafta sonra sondan üçüncülüğe bile çıkar sürprizler eksik olmaz bizdeevet ablacım işe yaradıı yükseldim 6.olmuşum batırmadık şükür
daha önce ümidin varmıydı ? öyle bir hataya düşmüş olamazsınSen Kızım şarkısına bile kötü verdiysen senden pek umudum yok Zaten
mecbur kaldık yani bu yrışan sapların arasında itici durmayan bir kaç kişiden biri alturp@ozmoturk bu hafta fena değildi şarkın. 4-5-6 puandaki sarkilar birbirine yakindi.
@destere düşük puanima harika atip kendin iyi puan verdin ve sayende @Bully
final puani kapdi @MEnes @Doğu ve @MasacRE- ye az söylenmemiştin ve @turkuazz bakalim bu kez hangi şarki ile geleceksin. 4 ve 5. Hafta icinki önerilerden olan 4 sarkidan herhangi birini seçince iyice dinle karar ver. Sonrasinda harika şarkilar geliyor.
senin @EFE UYSAL a kıydılarbendede yavaş yavaş yükseliyor senin kılçık oğlan bu hafta sondan ikinciydi allah bilir üç beş hafta sonra sondan üçüncülüğe bile çıkar sürprizler eksik olmaz bizde
daha önce ümidin varmıydı ? öyle bir hataya düşmüş olamazsın
mecbur kaldık yani bu yrışan sapların arasında itici durmayan bir kaç kişiden biri alturp
@Çiğdem- in nostalji şarkılarındada söylemiştim alturpa fazla kıl olamıyorum malesef yani kötü yerden gelmiş pis codmin
senin @EFE UYSAL a kıydılar
O kadar sap arasında sese mecburi bakarsın demiştimbendede yavaş yavaş yükseliyor senin kılçık oğlan bu hafta sondan ikinciydi allah bilir üç beş hafta sonra sondan üçüncülüğe bile çıkar sürprizler eksik olmaz bizde
mecbur kaldık yani bu yrışan sapların arasında itici durmayan bir kaç kişiden biri alturp
@Çiğdem- in nostalji şarkılarındada söylemiştim alturpa fazla kıl olamıyorum malesef yani kötü yerden gelmiş pis codmin
Aslında tercih edeceğim bir şarkı bulunuyor ama bu defa öbür şarkılar paylaşıldıktan sonra kararlaştıracağım@ozmoturk bu hafta fena değildi şarkın. 4-5-6 puandaki sarkilar birbirine yakindi.
@destere düşük puanima harika atip kendin iyi puan verdin ve sayende @Bully
final puani kapdi @MEnes @Doğu ve @MasacRE- ye az söylenmemiştin ve @turkuazz bakalim bu kez hangi şarki ile geleceksin. 4 ve 5. Hafta icinki önerilerden olan 4 sarkidan herhangi birini seçince iyice dinle karar ver. Sonrasinda harika şarkilar geliyor.
Sende 3 puan vermişsin
üzüntümü nasıl dile getireceğimi bilemiyorum @EFE UYSAL yazık olmuş senin tümsek kafalı oğlana çokda parlaktı eleyenlerin elleri kırılsın )
Ozaman başkalarına laf atmayacaksin. Baskalarida Gökhana kıl olamıyormus demek 😉bendede yavaş yavaş yükseliyor senin kılçık oğlan bu hafta sondan ikinciydi allah bilir üç beş hafta sonra sondan üçüncülüğe bile çıkar sürprizler eksik olmaz bizde
En doğrusu. Umarım doğru terciğ yaparsin. Eleneceğinide sanmıyorum.Aslında tercih edeceğim bir şarkı bulunuyor ama bu defa öbür şarkılar paylaşıldıktan sonra kararlaştıracağım
ben göçüğü önceden pek takip etmedim ama bu yarışmada üç haftadır geldiğin şarkılarda hayır yoktu o açıdan bundan sonra sürprizlerin olurmu olmazmı bilemem artık haftaya bakacağız duruma? yalnız pekde bir ışık göremedim göçükte umarım güzel şarkıları vardır yani sıladan sonra bir fiyasko yaşamanı istememO kadar sap arasında sese mecburi bakarsın demiştim
ama 1 puan vermedim hep kötü tarafından bakma olaya bardağın dolu tarafını gözden kaçırma )Sende 3 puan vermişsin
kepçük ağızlı türbüşona kıl olmayanlardan nefret ediyorumOzaman başkalarına laf atmayacaksin. Baskalarida Gökhana kıl olamıyormus demek 😉
En doğrusu. Umarım doğru terciğ yaparsin. Eleneceğinide sanmıyorum.
İnşallah seversinben göçüğü önceden pek takip etmedim ama bu yarışmada üç haftadır geldiğin şarkılarda hayır yoktu o açıdan bundan sonra sürprizlerin olurmu olmazmı bilemem artık haftaya bakacağız duruma? yalnız pekde bir ışık göremedim göçükte umarım güzel şarkıları vardır yani sıladan sonra bir fiyasko yaşamanı istemem
ama 1 puan vermedim hep kötü tarafından bakma olaya bardağın dolu tarafını gözden kaçırma )
kepçük ağızlı türbüşona kıl olmayanlardan nefret ediyorum
black sailsin finalini izle filnt sahnesine ne diyeceksin bakalım
üzüntümü nasıl dile getireceğimi bilemiyorum @EFE UYSAL yazık olmuş senin tümsek kafalı oğlana çokda parlaktı eleyenlerin elleri kırılsın )
selena gomezle gel @Çiğdem- e sordum dereyi geçerken at değiştirmek serbestmiş yani yol yakınken yanlıştan dönmekte bir erdemdir )İnşallah seversin
sabaha kadar izlerim şimdi spoiler verirsin hiç konuya uğramayacağım izlemedenblack sailsin finalini izle filnt sahnesine ne diyeceksin bakalım
hahaha yorumumu yaptım bakarsın sen bana spoi veriyordun ama kendine olunca uğramıyorsunselena gomezle gel @Çiğdem- e sordum dereyi geçerken at değiştirmek serbestmiş yani yol yakınken yanlıştan dönmekte bir erdemdir )
sabaha kadar izlerim şimdi spoiler verirsin hiç konuya uğramayacağım izlemeden
isveçte daha saat 10 falandır erkenden nereye kaçıyonNeyse ben çikacam artık.
@Tolstoyevski nin bana özel mesaj yazdigini tahmin edip girdim şimdide yarin mecbur girecem onla bir durum değerlendirmesi yapmak için
1 saat gecikmeli yatacam zaten. Herkese iyi geceler diliyorum
Umarım elenmiş olmayız bakalım artıkOzaman başkalarına laf atmayacaksin. Baskalarida Gökhana kıl olamıyormus demek 😉
En doğrusu. Umarım doğru terciğ yaparsin. Eleneceğinide sanmıyorum.