MusicSurvivor 6.Sezon 3.Hafta Sonuçları

oyuncu oylarınızı gönderin @EFE UYSAL bile o melunluğuyla gönderdi oyları:A

Resmen şuan yediğin kaba... neyse. :A

İlk defa mı 😱 Bu hafta kullanabilirim bu önerdiğin şarkıyı. (b)

Cuma açıkla sende ablam. :A
Ya 1 günde şarkıları toplayıp Cuma açıklayacaksın, ya da Pazar açıklayacaksın ama ben ilk ihtimali tercih ederim tabii, herkes de öyle ister muhtemelen :A
tövbe tövbe hiç yüzü yok bu çocuğun hem oy yollamıyor hemde benim sonuclarımda gelip oy istiyor :A :A :A

Resmen şuan yediğin kaba... neyse. :A

İlk defa mı 😱 Bu hafta kullanabilirim bu önerdiğin şarkıyı. (b)

Cuma açıkla sende ablam. :A

Top 9'u yarışma başlamadan önce ayarlamıştım, bir yanlışlık olmasın bu konuda, en iyisi ÖM'ye tekrardan bakmak çünkü Top 9 + Yalnızlar Rıhtımını listelediğimi hatırlıyorum. Yalnızlar Rıhtımı sonradan liste dışı kalmıştı hatta. :A

Fakat senin de hakkını ödeyemem, bana bu kritik haftalarda önemli tavsiyelerde bulundun, vakit ayırıp dinledin, tekrardan teşekkür ederim. :D

Bence o şarkıyla bu haftadan daha düşük puan alabilirsin ama belli de olmaz, yine de o efsane dörtlüyü sonraki haftalara bırakman daha doğru tabi. :)

Bu kadar mı nefret ediyorsun benden :A

Çarşamba'ya kadar vakit vardı sanırım ben son anda yollarım her zamanki gibi :A
Ustaların yanında senin kazmanın yanlışlıkla finale çıkmasını istemiyorum :A Forum Fd'yi tutmadı o anlaşıldı da @Tolstoyevski @mrt-06 sizin ustalardan umutluyum aman diyeyim bir hata yapmayın da çıkamasın şu Emre Altuğ finale :A

Ustaların yanında senin kazmanın yanlışlıkla finale çıkmasını istemiyorum :A Forum Fd'yi tutmadı o anlaşıldı da @Tolstoyevski @mrt-06 sizin ustalardan umutluyum aman diyeyim bir hata yapmayın da çıkamasın şu Emre Altuğ finale :A

Ona reddedemeyeceği bir intikam sunacağım geçmiş sezondan arta kalan. :A

Büyüklük sende kalsın yine de canım :A
bu hafta en iyisi şarkı göndermeyi tek gün yapayım şarkıalrı çok geç gönderenler var toparlayabilirmiyiz bilmiyorum ama birazda erken uyanıp erken açmaya çalısırım konuyu yarışma için bazen geç yatıp bazende erken uyanıyorum reeldeki iş gibi gerçi başaklar yaptığı işe özen gösterirmiş o hesap :A @mrt-06

5 değil 4, eklenmiş hali :A

@ozmoturk muhteşemsin yine, çok teşekkürler :D
Senden muhteşemlik göremedik Buliş bey :T: Hep ben hep ben olmuyor, qırıldım :T:A

@vadikızı oyları
14. Ferhat Göçer Kızım
13.Betül Demir Helalleşemedik
12.Rafet El Roman Bir Melek Diliyorum
11. Zeki Müren Ağlama Değmez Hayat
10.Emre Kaya Dın Dın
9.Gökhan Tepe Seninle Her Yere
8.Emre Altuğ tek aşkım
7.Erkin Koray - Kendim Ettim Kendim Buldum
6.aşık veysel güzelliğin on para etmez
5.kazım koyuncu hayde
4.mehmet erdem dünya dönüyor
3.Gökçe vay ben neymişim
2.Feridun düzağaç hayat neden şekil yapıyor
1.mirkelam aşkımsın

Üzdün teyzem, bu ne :ozur:

3.puan durumu gelicek :A

@MasacRE- oyları
14Kazım Koyunca - Hayde
13 Erkin Koray - Kendim Ettim Kendim Buldum
12 Gökhan Tepe - Seninle Her Yere
11 Zeki Müren - Ağlama Değmez Hayat
10 Murat Dalkılıç - Dönmem
9 Betül Demir - Helalleşemedik
8 Emre Altuğ - Tek Aşkım
7 Mehmet Erdem - Dünya Dönüyor
6 Aşık Veysel - Güzelliğin On Para Etmez
5 Ferhat Göçer - Kızım
4 Mirkelam - Aşkımsın
3 Gökçe - Vay Be Ben Neymişim
2 Rafet El Roman - Bir Melek Diliyorum
1 Emre Kaya - Dın Dın
Allah belanı verir de elenirsin inşallah kulaksız :ppp:

@denizz19 @Bully @ozmoturk @turkuazz @vadikızı @sokak sanati @mrt-06 @EFE UYSAL şayet gelecek hafta kalırsam bu şarkıyı kullanmalı mıyım? Daha iyi hareketlilerim mevcut çünkü :A

Üstlerde olursun :X

@Dosi oyları
15 Ferhat Göçer - Kızım ( gözünde karnında doyar umarım :A )
14 Erkin Koray - Kendim Ettim Kendim Buldum
13 Rafet El Roman - Bir Melek Diliyorum (seçtiğin recap bir puan düşürdü, ani bir giris olmuş sözlere tuhaf geldi )
12 Zeki Müren - Ağlama Değmez Hayat
11 Murat Dalkılıç - Dönmem
10 Kazım Koyunca - Hayde
9 Feridun Düzağaç - Hayat Neden Şekil Yapıyor
8 Mehmet Erdem - Dünya Dönüyor
7 Gökhan Tepe - Seninle Her Yere
6 Emre Kaya - Dın Dın (beste yapmayın benle, düet yapın ve ayağınızı denk alın :A )
5 Emre Altuğ - Tek Aşkım (çok konuştuk yorumu sildim, kısacası diğerlerini daha fazla beğendim)
4 Gökçe - Vay Be Ben Neymişim
3 Betül Demir – Helalleşemedik
2 Mirkelam - Aşkımsın
1 Aşık Veysel - Güzelliğin On Para Etmez

Öğretmenime bir türlü şarkı beğendiremiyoruz :A

puan durumu birazdan gelicek bir düzenleme yapıcam için az bekleticem 12 de gelir büyük ihtimalle :A

@destere oyları
Aşık Veysel - Güzelliğin On Para Etmez = 15 puan
Zeki Müren - Ağlama Değmez Hayat = 14 puan
Kazım Koyuncu - Hayde = 13 puan
Erkin Koray - Kendim Ettim Kendim Buldum = 12 puan
Betül Demir - Helalleşemedik = 11 puan
Feridun Düzağaç - Hayat Neden Şekil Yapıyor = 10 puan
Emre Altuğ - Tek Aşkım = 9 puan
Rafet El Roman - Bir Melek Diliyorum = 8 puan
Gökhan Tepe - Seninle Her Yere = 7 puan
Mirkelam - Aşkımsın = 6 puan
Gökçe - Vay Be Ben Neymişim = 5 puan
Ferhat Göçer - Kızım = 4 puan
Emre Kaya - Dın Dın = 3 puan
Murat Dalkılıç - Dönmem = 2 puan
Mehmet Erdem - Dünya Dönüyor = 1 puan
Geri dönüşüm kutusundan mı çıktın sen :A

Sana inat çıkacağım yine, daha da hırs yaptım şu an :A

Ona reddedemeyeceği bir intikam sunacağım geçmiş sezondan arta kalan. :A
Verdiğin oyla Yalın'ım 1 puanla finalden olmuştu, intikamını ona sayalım bence :A

Senden muhteşemlik göremedik Buliş bey :T: Hep ben hep ben olmuyor, qırıldım :T:A

Haklısın da yine de elimden geleni yaptığımı bil :A Stratejik gidiyorsun sen illa ki memnun edeceğim seni merak etme :A

bu hafta en iyisi şarkı göndermeyi tek gün yapayım şarkıalrı çok geç gönderenler var toparlayabilirmiyiz bilmiyorum ama birazda erken uyanıp erken açmaya çalısırım konuyu yarışma için bazen geç yatıp bazende erken uyanıyorum reeldeki iş gibi gerçi başaklar yaptığı işe özen gösterirmiş o hesap :A @mrt-06
Sen toparlarsın oklavanın da katkısıyla cadıcım, sana güvenimiz sonsuz :bhr: :A

Son düzenleme:

Yüksek vermeyi düşünüyordum ama diğer şarkılar daha iyi gelince böyle oldu maalesef haftaya inşallah telafi ederim😉

Ne bileyim puanıma isyan ettin Ya ondan dedim :A haftaya sana en az 3 puan garanti hissediyorum :A Alev Alev çok iyi olur :D

Alev Alev 4. haftadan harcanacak şarkı mı la ne yaptın sen :A Stratejik gidiyorum ben, gerçi forum FD'yi beğenmiyor o anlaşıldı elimde patlayacak strateji ama yine de bu kadar erken kullanmam :A

Alev Alev 4. haftadan harcanacak şarkı mı la ne yaptın sen :A Stratejik gidiyorum ben, gerçi forum FD'yi beğenmiyor o anlaşıldı elimde patlayacak strateji ama yine de bu kadar erken kullanmam :A

Ben kendi adıma Feridun düzağaç pek dinlemem alev alev kısaca FD ve düşler sokağını
biliyorum ve severim yarıştığın şarkıları ilk kez duyuyorum ben:D

Sana da ayrı kırgınım deşmeyin yaramı. :A

Haftaya artık final puanı almalıyım en iyi şarkımı kullanacağım...

@destere ikizini buldum. :F @xemrexxx

maxresdefault.jpg
görümcek olmadı bu şimdi :) umarım hiç final puanı alamazsında büzüşürsün olduğun yerde :)

Sana inat çıkacağım yine, daha da hırs yaptım şu an :A

Verdiğin oyla Yalın'ım 1 puanla finalden olmuştu, intikamını ona sayalım bence :A

Haklısın da yine de elimden geleni yaptığımı bil :A Stratejik gidiyorsun sen illa ki memnun edeceğim seni merak etme :A

Sen toparlarsın oklavanın da katkısıyla cadıcım, sana güvenimiz sonsuz :bhr: :A
aaa yalnız @Maskeli Fedai nin oy yollamadığını fark etmedin sana nekadar küsse haklı ayoll okadar destek olsun 1 yıldır sana :A :A :A