MusicSurvivor 6.Sezon 3.Hafta Sonuçları

O kadar yüksek puan aldım ama düşük oy lobisi devrede olunca sıralamam yine dip yaptı :A Haftaya çıkacağım şarkıyla elenirsem bedelini ağır ödersiniz :F

Hak yiyen bilerek puan kıranlar yarın sabah uyandığında böcek olarak uyansınlar inş..

Kafka, sen misin? :A
Oha bravo inceyi kapmışsın o kitabı okuyorum şuan 30. sayfasındayım. 😱

Adam yataktan doğrulup kalkamadı ailesi, patronu kapıya dayandı heyecanlı yerinde kalmıştım ama araya Nutuk'u aldım haftasonu devam etcem. :A

En başta almamıştım ama sonradan ekledim neyse ki :A Hareketli pop diye çok iyi gitmez dedim, şaşırdığım puanlar oldu mesela @Tolstoyevski'nin tam puanı :F

Senle @mrt-06'nin yoluna taş koyuyorum 2 haftadır, umarım haftaya final puanı alırsınız. :bhr: :A
Bu şarkıyı ciddi ciddi listeye almamayı mı düşündün? 😱

Sana da kırgınım... Konuşmak istemiyorum bu konuyu. :A

En başta almamıştım ama sonradan ekledim neyse ki :A Hareketli pop diye çok iyi gitmez dedim, şaşırdığım puanlar oldu mesela @Tolstoyevski'nin tam puanı :F

Senle @mrt-06'nin yoluna taş koyuyorum 2 haftadır, umarım haftaya final puanı alırsınız. :bhr: :A

Şarkı sözlerine ve nakaratına dua et, normalde pop sevmem ama istisnasız her şeyde istisnalar vardır tabi. :A

Oha bravo inceyi kapmışsın o kitabı okuyorum şuan 30. sayfasındayım. 😱

Adam yataktan doğrulup kalkamadı ailesi, patronu kapıya dayandı heyecanlı yerinde kalmıştım ama araya Nutuk'u aldım haftasonu devam etcem. :A

Bu şarkıyı ciddi ciddi listeye almamayı mı düşündün? 😱

Sana da kırgınım... Konuşmak istemiyorum bu konuyu. :A
Her hafta üst sıralardasın zaten canım illa ki kıracaksın bu şanssızlığını :A

Kırılma bana :( Nasip değilmiş demek ki, Kazım'ın da iddialı geleceği tutmuş bu hafta :A

Erkin zaten her hafta puan alıyor.ss

ferhat göçeri geçsem yeter demiştin ayoll geçmişsin :A :A :A
Sana da ayrı kırgınım deşmeyin yaramı. :A

Haftaya artık final puanı almalıyım en iyi şarkımı kullanacağım...

@destere ikizini buldum. :F @xemrexxx

maxresdefault.jpg

Haftaya öyle bir şarkıyla geleceğim ki puan tablom 14-13-12 puan ile dolacak, bakın bu kadar da iddialıyım :F

Her hafta üst sıralardasın zaten canım illa ki kıracaksın bu şanssızlığını :A

Kırılma bana :( Nasip değilmiş demek ki, Kazım'ın da iddialı geleceği tutmuş bu hafta :A

Erkin zaten her hafta puan alıyor.ss
Mübalağa yapıyorum Kaanım ben sana ne zaman kırıldım. :love1:

Şansım yok şansım, çok şansız bir insanım ben. :(

HAHAHA ben ne yapayım cnm tam puan verdimya :A :A :A
Sana da mübalağa yapıyorum ablacım. :bhr: Fakat canıma tak etti artık her hafta her hafta aynı şey olur mu. :F

Mübalağa yapıyorum Kaanım ben sana ne zaman kırıldım. :love1:

Şansım yok şansım çok şansız bir insanım ben. :(

Sana da mübalağa yapıyorum ablacım. :bhr: Fakat canıma tak etti artık her hafta her hafta aynı şey olur mu. :F
yalnız @Bully de yavas yavas puanları toplamaya basladı 1 puan 1 puan diye :A

@Tolstoyevski de fazlamı geldi bu sezona nedir :A :A :A

Sana da ayrı kırgınım deşmeyin yaramı. :A

Haftaya artık final puanı almalıyım en iyi şarkımı kullanacağım...

@destere ikizini buldum. :F @xemrexxx

Böyle Bir Kara Sevda, Şimdi Uzaklardasın, Yıldızların Altında, Elbet Bir gün Buluşacağız. Bu dört şarkının yeri bende ayrıdır, her biri ayrı efsane. :hearteyes: