@MasacRE- var o şampiyon olsun çok farklı bir isim
Şarkımı yenileme kararı aldım yeni bir planla geçtiğimiz günlerde Kanal D'nin iddialı dizisi "Adı Efsane"de de çalan 'Kızım' ile gelmeye karar verdim. Özellikle dizinin izleyicilerinden de yüksek oylar bekliyorum.
@mrt-06 @Bully @mesmeso61 @vadikızı @MasacRE- @EFE UYSAL @Tolstoyevski @turkuazz @dreamy @batuhankaralar @Mr.At @OzaN @ozmoturk @MayısKralı @Çiğdem- @sokak sanati @Harunnn60 @cookies @xemrexxx @MEnes @FaJi @Dosi @berkann @BesaleT @Sherlock @Maskeli Fedai @destere @cevaa @soo @tolgab
Seni en son eseğe benzetti Çiğdem ona ne diyorsun.
tövbe tövbe o benzetmeyi ben sana yaptım sende masacreye çevirdin ayolBu hafta taş devrinden çıkacağım bakalım ne olacak
Oysa senden hayallerim büyüktü neyseDiziyi izliyorum ama düşük puan!
Bu şarkıyı kullanmasam içimde kalırdı ben çok severimBu planlar içinde meleğinide ağlatmadamı var yaw en sevdiğim şarkılarından biridir bu
tövbe tövbe o benzetmeyi ben sana yaptım sende masacreye çevirdin ayol
Hayellerin ne kadar büyük olursa hayal kırıklığıda o kadar gürültülü olur.Oysa senden hayallerim büyüktü neyse
Bu şarkıyı kullanmasam içimde kalırdı ben çok severim
Vermezsen verme illa ki güzel puanlar gelecektir.Hayellerin ne kadar büyük olursa hayal kırıklığıda o kadar gürültülü olur.
Oysa senden hayallerim büyüktü neyse
Bu şarkıyı kullanmasam içimde kalırdı ben çok severim
hahah ben masacreye hakaret falan etmedim bee ben eşşeğin sesini rafete benzettim ama @vadikızı ve @Bully de seçmek istemişlerdi aynı yorumu onlarada yapmıştım 3 şarkı dışındada tam puanlık şarkısı benim açımdan yok ama diğer forum üyeleri açısından şansı olabilirEmineee. Neyse şimdi adama hakaret ettin sen ben destere ile dertleşiyor diye dedim yoksa öyle bir benzetme yapmadım.
3.haftada direniyorum şarkısını kullanmaya karar almıştık ondan paylaştımForuma gündüz girmemek istiyorum ama beni zorla getirtiyorsunuz Melek Haber verdide bakayim dedim.
Mehmet ben sana sonlara birak paylasmayi dedim demi?diger sarkilara göre secerdik hangisi harcanacak diye sen sil mesajida aksam belki cokta konsantre olamasamda yarin masaya yatiririz Umut'unda dedigi gibi
sus sen sunucusun, en dusuk ile en yuksek arasinda en fazla 3 puan koymalisin 😡 ve sen Hulya Avsar ile olan düetide begendin, simdi 2 tane deyip siyrilma isten 😡
Vermezsen verme illa ki güzel puanlar gelecektir.
Kız beğenmemiş şarkımı o yüzden öyle dedim Sarıl Banaya da 2 vermişti kesin 1 verir .ss@FaJi fatih ne diyor sen ne diyosun ya ay deniz
Kız beğenmemiş şarkımı o yüzden öyle dedim Sarıl Banaya da 2 vermişti kesin 1 verir .ss
Kısmet artık neyseBen yüksek vereceğini düşünüyorum ama
Kısmet artık neyse