MusicSurvivor 6.Sezon 3 .Hafta Oylama Başladı

Şarkımı yenileme kararı aldım yeni bir planla geçtiğimiz günlerde Kanal D'nin iddialı dizisi "Adı Efsane"de de çalan 'Kızım' ile gelmeye karar verdim. :D Özellikle dizinin izleyicilerinden de yüksek oylar bekliyorum. :A

@mrt-06 @Bully @mesmeso61 @vadikızı @MasacRE- @EFE UYSAL @Tolstoyevski @turkuazz @dreamy @batuhankaralar @Mr.At @OzaN @ozmoturk @MayısKralı @Çiğdem- @sokak sanati @Harunnn60 @cookies @xemrexxx @MEnes @FaJi @Dosi @berkann @BesaleT @Sherlock @Maskeli Fedai @destere @cevaa @soo @tolgab

Şarkımı yenileme kararı aldım yeni bir planla geçtiğimiz günlerde Kanal D'nin iddialı dizisi "Adı Efsane"de de çalan 'Kızım' ile gelmeye karar verdim. :D Özellikle dizinin izleyicilerinden de yüksek oylar bekliyorum. :A

@mrt-06 @Bully @mesmeso61 @vadikızı @MasacRE- @EFE UYSAL @Tolstoyevski @turkuazz @dreamy @batuhankaralar @Mr.At @OzaN @ozmoturk @MayısKralı @Çiğdem- @sokak sanati @Harunnn60 @cookies @xemrexxx @MEnes @FaJi @Dosi @berkann @BesaleT @Sherlock @Maskeli Fedai @destere @cevaa @soo @tolgab

:TBu planlar içinde meleğinide ağlatmadamı var yaw en sevdiğim şarkılarından biridir bu

Oysa senden hayallerim büyüktü neyse :)

Bu şarkıyı kullanmasam içimde kalırdı ben çok severim :D

Bende çok severim babasına düşkün olan her kız gibi bende babasına düşkün bir kız olduğum için bana her zaman anlamlı gelen bir şarkıdır bu :love1: Sinan Akçıl yazdığı bir
şarkıdır

Emineee.:A Neyse şimdi adama hakaret ettin sen ben destere ile dertleşiyor diye dedim yoksa öyle bir benzetme yapmadım.:A
hahah ben masacreye hakaret falan etmedim bee ben eşşeğin sesini rafete benzettim :A ama @vadikızı ve @Bully de seçmek istemişlerdi aynı yorumu onlarada yapmıştım 3 şarkı dışındada tam puanlık şarkısı benim açımdan yok ama diğer forum üyeleri açısından şansı olabilir :A

Foruma gündüz girmemek istiyorum ama beni zorla getirtiyorsunuz :D Melek Haber verdide bakayim dedim.
Mehmet ben sana sonlara birak paylasmayi dedim demi?diger sarkilara göre secerdik hangisi harcanacak diye :) sen sil mesajida aksam belki cokta konsantre olamasamda yarin masaya yatiririz Umut'unda dedigi gibi :D

sus sen sunucusun, en dusuk ile en yuksek arasinda en fazla 3 puan koymalisin 😡 ve sen Hulya Avsar ile olan düetide begendin, simdi 2 tane deyip siyrilma isten 😡
3.haftada direniyorum şarkısını kullanmaya karar almıştık ondan paylaştım:)

Vermezsen verme illa ki güzel puanlar gelecektir. :D

:F @FaJi fatih ne diyor sen ne diyosun ya ay deniz :F:F

hahah ben masacreye hakaret falan etmedim bee ben eşşeğin sesini rafete benzettim :A ama @vadikızı ve @Bully de seçmek istemişlerdi aynı yorumu onlarada yapmıştım 3 şarkı dışındada tam puanlık şarkısı benim açımdan yok ama diğer forum üyeleri açısından şansı olabilir :A

Sana birşey beğendiremiyoruz ki anacım :F