MusicSurvivor 6.Sezon 3 .Hafta Oylama Başladı

Murat Dalkılıç diyor ki :
Ne sende ne bende bitmez gurur
Affetsem dön desem bile yolumda durur
Küskündür kopmuş hayaller hızla savrulur
Her büyük depremde taşlar yerini bulur
Yetse ömür bir sen daha elbet bulur
Ya da akan gözyaşı gibi yeniden yeniden yeniden
Yetse ömür bir sen daha elbet bulur
Ya da akan gözyaşı gibi ümitler kuru
Dönmem geri dönmem
Bu aşk ile yaşayamam
Hani biz bize yeterdik
Her zoru yenerdik
Yalan, bir benim kalan

@Dosi @Bully @denizz19 @mesmeso61 @mrt-06 @MasacRE- @EFE UYSAL @Tolstoyevski @turkuazz @dreamy @batuhankaralar @Mr.At @OzaN @ozmoturk @MayısKralı @Çiğdem- @sokak sanati @Harunnn60 @cookies @xemrexxx @MEnes @FaJi @berkann @BesaleT @Sherlock @Maskeli Fedai @destere @cevaa @soo @tolgab

Şarkımı yenileme kararı aldım yeni bir planla geçtiğimiz günlerde Kanal D'nin iddialı dizisi "Adı Efsane"de de çalan 'Kızım' ile gelmeye karar verdim. :D Özellikle dizinin izleyicilerinden de yüksek oylar bekliyorum. :A

@mrt-06 @Bully @mesmeso61 @vadikızı @MasacRE- @EFE UYSAL @Tolstoyevski @turkuazz @dreamy @batuhankaralar @Mr.At @OzaN @ozmoturk @MayısKralı @Çiğdem- @sokak sanati @Harunnn60 @cookies @xemrexxx @MEnes @FaJi @Dosi @berkann @BesaleT @Sherlock @Maskeli Fedai @destere @cevaa @soo @tolgab
çok iyi bir tercih olmuş:)

3.haftada direniyorum şarkısını kullanmaya karar almıştık ondan paylaştım:)
Öm deki ikinci sayfamiza baktimda öyle bir sey dememisim :D baska sarki önermisim :D bunuda sonraki hafta kullanabilirsin demisim neyse Öm deki yazimi oku 😉 yarin yada bu aksam evde olursam halederiz 😉 detayli dinlemem gerekiyor

ve @Tolstoyevski senin sonraki hamlenide merakla bekliyorum. birkac hafta sonra artik hep zirve kesin olur gerci simdiden zirvelerdesin :D

@denizz19 sarkin efsane :D zaten puanimi söyledim eger bu sarkiyla gelirsen böyle olacak diye ve suan Emrahin götur beni gittigi yere sarkisi gelse bile seninkinin siralamasini etkileyemez :D bu arada o sarkiyi Ferhatta seslendirmisti :A

hadi ben kactim yine bu kez girmem saatlerce :A

Eski başkanımız @destere ilk defa oy yollamadı ve cezası belirlendi

Ölüp kalmazsam yollarım dedi ve sıvışmaya çalıştı juri başkanlarınlarımızdan @Harunnn60 bu görevi seve seve üstlenerek cezasını kendi elleriyle verdi videoya çektim konuşmalarını dinleyiniz :A

Son Şarkı Gönderme Tarihi : 1 Nisan Cumartesi 16:00

Final Puanları
@Tolstoyevski Erkin Koray ve @turkuazz Rafet El Roman 5 Puan
@Bully Emre Altuğ 1 Puan

-Kurallar-
1 -Recap Süreleri ilk 5 hafta 60 saniye olucak şarkıyı tamamlamak için 5-6 saniye fazladan olabilir 6.haftayla birlikte 90 saniye süreye çıkacak

2- Şarkı gönderme ve oy yollama süreleri 2 şer gün olucak, 6.haftayla birlikte ise şarkı gönderme süresi 1 güne inicek

3- 2 eleme 13.hafta yanı Çeyrek finalde yapılacak

4- Şarkıyı geç gönderenler -5 oy yollamayan yarışmacılar -15 ceza puanı alacaklar

Elenen Yarışmacılar
1.Hafta @DarLeqenD - Calvin Harris
2.Hafta @Billy Kane - Ayşe Hatun Önal ( Çekildi )

Yarışmacılar
1 @mrt-06 - Zeki Müren
2 @Bully - Emre Altuğ
3 @Tolstoyevski - Erkin Koray
4 @turkuazz - Rafet El Roman
5 @mesmeso61 - Kazım Koyuncu
6 @batuhankaralar - Mehmet Erdem
7 @vadikızı - Murat Dalkılıç
8 @OzaN - Mirkelam
9 @denizz19 - Ferhat Göçer
10 @ozmoturk -Gökçe
11 @efe UYSA L- Emre Kaya
12 @MasacRE- - Feridun Düzağaç
13 @MayısKralı - Betül Demir
14 @dreamy - Gökhan Tepe
15 @Mr.At - Aşık Veysel

Juriler
Juri Başkanları @sokak sanati ve @Harunnn60
@destere
@xemrexxx
@cookies
@MEnes
@cevaa
@Maskeli Fedai
@Dosi
@BesaleT
@tolgab
@Sherlock
@FaJi
@soo
@berkann

Sunucular : 5.Sezonda Çeyrek final gören Ziynet Sali ve 6. olan Shakira
Xh18IlJ-_400x400.jpg

Shakira-Hottest-And-Sexiest-Celebrities-2017.jpg

@Çiğdem- daha geçen sezon siralamasindan haberin yok, 6.olan Irem'di..

Öm deki ikinci sayfamiza baktimda öyle bir sey dememisim :D baska sarki önermisim :D bunuda sonraki hafta kullanabilirsin demisim neyse Öm deki yazimi oku 😉 yarin yada bu aksam evde olursam halederiz 😉 detayli dinlemem gerekiyor

ve @Tolstoyevski senin sonraki hamlenide merakla bekliyorum. birkac hafta sonra artik hep zirve kesin olur gerci simdiden zirvelerdesin :D

@denizz19 sarkin efsane :D zaten puanimi söyledim eger bu sarkiyla gelirsen böyle olacak diye ve suan Emrahin götur beni gittigi yere sarkisi gelse bile seninkinin siralamasini etkileyemez :D bu arada o sarkiyi Ferhatta seslendirmisti :A

Sağ ol tatlım :A

Öm deki yazıda 3. 4. Haftalarda direniyorum ile ayrılıkın kullanılması yazılmış,tamam bunu öm de konuşuruz olmadı başka tercih olur:)