MusicSurvivor 6.Sezon 3 .Hafta Oylama Başladı

İzledim işte destere salako oluyor Harun ağa sende Emine.:A Hani destere seni başka bir şahıstan isteyecekti Artık Harun'dan isteyecek demekki.:A
@mrt-06 i kardeşlikten sildi hogatha bağımsızlığını ilan etti artık :) hogathayı hogathadan isteyeceğim :)

Emineyi dağa kaçırıyordu Salako senden de bir atak bekliyorum.:A
eşeğe ben bineceksem kaçırırım başka türlü kaçırmam benden centilmenlik beklemesin hem kendisi köylük yerde büyümüş yürümeye alışkındır ben daha narin ve hassasım eşek benim hakkım :) şimdi böyle eşek benim hakkım diyincede olmadı sanki ? neyse yani o açıdan değil sadece binmek için :)

lady gaga yine bamyasını pardon tesbihini salllamaya başladı konuyu terkedeyim en iyisi :)

eşeğe ben bineceksem kaçırırım başka türlü kaçırmam benden centilmenlik beklemesin hem kendisi köylük yerde büyümüş yürümeye alışkındır ben daha narin ve hassasım eşek benim hakkım :) şimdi böyle eşek benim hakkım diyincede olmadı sanki ? neyse yani o açıdan değil sadece binmek için :)

lady gaga yine bamyasını pardon tesbihini salllamaya başladı konuyu terkedeyim en iyisi :)

Çiğdem meraklı seninle dağa kaçmaya bence olur bu iş.:A

Benim oyumu istemediğini söyledin :D
İstemiyorum demedim .ss illa Ki yüksek veren olur dedim :A

Bu haftaki şarkım Size Alo Diyorum
Mis kokan yasemenler manolyalar, gelincikler
Ne güzel ne güzel baharda gülücükler ne güzel ne güzel yanakta öpücükler
Bir müjde veriyorum! Size alo diyorum, bir müjde veriyorum size alo diyorum
Pırıl Pırıl bir dünyada yaşayın istiyorum, ışıl ışıl bir dünyada yaşayın istiyorum.....

@destere @Bully @sokak sanati @Harunnn60 @cevaa @MEnes @cookies @Maskeli Fedai @Dosi @ozmoturk @EFE UYSAL @tolgab @BesaleT @Sherlock @dreamy @turkuazz @FaJi @MasacRE- @soo @batuhankaralar @vadikızı @MayısKralı @denizz19 @mrt-06 - @OzaN @Tolstoyevski @mesmeso61 @berkann @xemrexxx @Mr.At
Bende banlandı sandım :F

Pırıl Pırıl bir dünyada yaşayın istiyorum, ışıl ışıl bir dünyada yaşayın istiyorum.....

@destere @Bully @sokak sanati @Harunnn60 @cevaa @MEnes @cookies @Maskeli Fedai @Dosi @ozmoturk @EFE UYSAL @tolgab @BesaleT @Sherlock @dreamy @turkuazz @FaJi @MasacRE- @soo @batuhankaralar @vadikızı @MayısKralı @denizz19 @mrt-06 - @OzaN @Tolstoyevski @mesmeso61 @berkann @xemrexxx @Mr.At
Ama recapli yayinlamissin bende ne güzel muzike kendimi kaptirdim yemek yapiyordum :A en iyisi youtubeye gecis yapayim :D

bu ne la alo reklamını şarkı diye bize yutturmaya çalışmışsın :)

Şarkımı nasıl buldun Erkin :A
berbat :)

Murat Dalkılıç diyor ki :
Ne sende ne bende bitmez gurur
Affetsem dön desem bile yolumda durur
Küskündür kopmuş hayaller hızla savrulur
Her büyük depremde taşlar yerini bulur
Yetse ömür bir sen daha elbet bulur
Ya da akan gözyaşı gibi yeniden yeniden yeniden
Yetse ömür bir sen daha elbet bulur
Ya da akan gözyaşı gibi ümitler kuru
Dönmem geri dönmem
Bu aşk ile yaşayamam
Hani biz bize yeterdik
Her zoru yenerdik
Yalan, bir benim kalan

@Dosi @Bully @denizz19 @mesmeso61 @mrt-06 @MasacRE- @EFE UYSAL @Tolstoyevski @turkuazz @dreamy @batuhankaralar @Mr.At @OzaN @ozmoturk @MayısKralı @Çiğdem- @sokak sanati @Harunnn60 @cookies @xemrexxx @MEnes @FaJi @berkann @BesaleT @Sherlock @Maskeli Fedai @destere @cevaa @soo @tolgab
Aşkım benide en başa etiketlermiş :A