Seni tavlamak İçin Erdal Beşikoğlunu atarım
Seni tavlamak İçin Erdal Beşikoğlunu atarım
Bir gün kalktı işte sonuçlara bakayım dedim bakış o bakış.Ah ah @Harunnn60 'nun yine yarasını açtın Çiğdem.
Bir gün kalktı işte sonuçlara bakayım dedim bakış o bakış.
Sağolsun yabancı düşmanları eledi beni.
nasıl vuruyor @destere me fırsat kolluyordu zaten @Harunnn60
yalnız falaka pozisyonunda emineye alt açıdan bakma imkanı buluyorum yani görüntü harika artık falakaya dayanıcaz mecburen gülü seven dikenine katlanırShakira'nın elenmesini diyorum ben. @destere 'ye salako dediğine göre sende o filmde bugün salı sallanır diyen Emine oluyorsun.
yalnız falaka pozisyonunda emineye alt açıdan bakma imkanı buluyorum yani görüntü harika artık falakaya dayanıcaz mecburen gülü seven dikenine katlanır
@mrt-06 i kardeşlikten sildi hogatha bağımsızlığını ilan etti artık hogathayı hogathadan isteyeceğimİzledim işte destere salako oluyor Harun ağa sende Emine. Hani destere seni başka bir şahıstan isteyecekti Artık Harun'dan isteyecek demekki.
@mrt-06 i kardeşlikten sildi hogatha bağımsızlığını ilan etti artık hogathayı hogathadan isteyeceğim
eşeğe ben bineceksem kaçırırım başka türlü kaçırmam benden centilmenlik beklemesin hem kendisi köylük yerde büyümüş yürümeye alışkındır ben daha narin ve hassasım eşek benim hakkım şimdi böyle eşek benim hakkım diyincede olmadı sanki ? neyse yani o açıdan değil sadece binmek içinEmineyi dağa kaçırıyordu Salako senden de bir atak bekliyorum.
lady gaga yine bamyasını pardon tesbihini salllamaya başladı konuyu terkedeyim en iyisi
eşeğe ben bineceksem kaçırırım başka türlü kaçırmam benden centilmenlik beklemesin hem kendisi köylük yerde büyümüş yürümeye alışkındır ben daha narin ve hassasım eşek benim hakkım şimdi böyle eşek benim hakkım diyincede olmadı sanki ? neyse yani o açıdan değil sadece binmek için
lady gaga yine bamyasını pardon tesbihini salllamaya başladı konuyu terkedeyim en iyisi
Aynı bunu yaptı nabayımAyy lütfen @denizz19 böyle şeylere karıştırmayınız
fena değil gibi karar veremedimBak ya ben bu sefer yüksek olur diye düşünmüştüm şaka bir yana sen pek ferhat
göçer sevmiyorsun sanırım he benim şarkımı nasıl buldu
@mrt-06 i kardeşlikten sildi hogatha bağımsızlığını ilan etti artık hogathayı hogathadan isteyeceğim
Benim oyumu istemediğini söyledinSeni tavlamak İçin Erdal Beşikoğlunu atarım
İstemiyorum demedim .ss illa Ki yüksek veren olur dedimBenim oyumu istemediğini söyledin
Bende banlandı sandımBu haftaki şarkım Size Alo Diyorum
Mis kokan yasemenler manolyalar, gelincikler
Ne güzel ne güzel baharda gülücükler ne güzel ne güzel yanakta öpücükler
Bir müjde veriyorum! Size alo diyorum, bir müjde veriyorum size alo diyorum
Pırıl Pırıl bir dünyada yaşayın istiyorum, ışıl ışıl bir dünyada yaşayın istiyorum.....
@destere @Bully@sokak sanati@Harunnn60 @cevaa @MEnes @cookies @Maskeli Fedai @Dosi @ozmoturk @EFE UYSAL @tolgab @BesaleT @Sherlock @dreamy @turkuazz @FaJi @MasacRE- @soo @batuhankaralar @vadikızı @MayısKralı @denizz19 @mrt-06 - @OzaN @Tolstoyevski @mesmeso61 @berkann @xemrexxx @Mr.At
İstemiyorum demedim .ss illa Ki yüksek veren olur dedim
Bende banlandı sandım
Ama recapli yayinlamissin bende ne güzel muzike kendimi kaptirdim yemek yapiyordum en iyisi youtubeye gecis yapayimBu haftaki şarkım Size Alo Diyorum
Pırıl Pırıl bir dünyada yaşayın istiyorum, ışıl ışıl bir dünyada yaşayın istiyorum.....
@destere @Bully@sokak sanati@Harunnn60 @cevaa @MEnes @cookies @Maskeli Fedai @Dosi @ozmoturk @EFE UYSAL @tolgab @BesaleT @Sherlock @dreamy @turkuazz @FaJi @MasacRE- @soo @batuhankaralar @vadikızı @MayısKralı @denizz19 @mrt-06 - @OzaN @Tolstoyevski @mesmeso61 @berkann @xemrexxx @Mr.At
Bu haftaki şarkım Size Alo Diyorum
berbatŞarkımı nasıl buldun Erkin
Sen sanki şuan burdamisin işim çok bu aralarSaatlerce girmem deme gel ya lütfen
bzim aramıza ne harunlar ne codminler girmeye çalıştıd boşuna çaba sarfettiler çünkü kız bana aşık yani ben her türlü bu savaşımda avantajlıyımBende artık Harun'u görüyorum zaten yakın olarak Harun ile iyi geçin.
Aşkım benide en başa etiketlermişMurat Dalkılıç diyor ki :
Ne sende ne bende bitmez gurur
Affetsem dön desem bile yolumda durur
Küskündür kopmuş hayaller hızla savrulur
Her büyük depremde taşlar yerini bulur
Yetse ömür bir sen daha elbet bulur
Ya da akan gözyaşı gibi yeniden yeniden yeniden
Yetse ömür bir sen daha elbet bulur
Ya da akan gözyaşı gibi ümitler kuru
Dönmem geri dönmem
Bu aşk ile yaşayamam
Hani biz bize yeterdik
Her zoru yenerdik
Yalan, bir benim kalan
@Dosi @Bully @denizz19 @mesmeso61 @mrt-06 @MasacRE- @EFE UYSAL @Tolstoyevski @turkuazz @dreamy @batuhankaralar @Mr.At @OzaN @ozmoturk @MayısKralı @Çiğdem- @sokak sanati @Harunnn60 @cookies @xemrexxx @MEnes @FaJi @berkann @BesaleT @Sherlock @Maskeli Fedai @destere @cevaa @soo @tolgab